Domstol i Österrike: pedofili är OK och yttrandefriheten skrotar vi

Elisabeth i domstolen idag

Första gången jag träffade Elisabeth Sabaditsch-Wolff var på en av counter-jihadmötena i Europa och hon har sedan dess varit aktiv i kampen för yttrandefrihet och kampen mot islam.

Hon har stått åtalad för ”hets mot folkgrupp” då hon i en debatt med en muslim påpekade att deras profet Muhammed var en pedofil. Detta faktum – att Muhammed hade sex med en 9-årig flicka – är det ingen i den muslimska världen som förnekar. Det är dock tydligen åtalbart att säga detta i dagens Europa.

Idag kom domen. Elisabeth säger till mig att hon inte fällts för ”hets mot folkgrupp” men väl ”sskymfande av religiös lära” och döms att betala 480 Euro i böter. Domen har självfallet överklagats. Detta är ett politiskt åtal som de flesta förstår och som vanligt i politiska åtal är det en del oegentligheter som försiggår.

Hon stod alltså åtalad för ”hets mot folkgrupp” för att berättat det som inte ens är omstritt inom islam – att Muhammed hade sex med en 9-årig flicka efter att ha gift sig med henne när hon var sex år. När domstolen insåg att de inte kan fälla henne för detta ändrade de helt enkelt åtalet och dömde henne istället för ”skymfande av religiös lära”. Det är ju vansinnigt i sig, men spana in motiveringen av domstolen:

Språket som användes under seminarierna var inte att hets till hat, men yttrandena angående Muhammed och pedofili är straffbara.

”Pedofili” är faktiskt inkorrekt, eftersom pedofili är en sexuel preferens some uteslutande eller huvudsakligen riktas mot barn. Oavsett det så gäller det inte Muhammed. Han var fortfarande gift med Aisha när hon var 18. Det är ”skymfande av religiös lära” och hon är skyldig och döms till 120 dagar, vilket närmar sig miniumum på 480 Euro.

Läs och begrunda ovanstående.

Domaren när hon förkunnade domen

Det innebär att ifall man våldtar ett barn och ser till att fortsätta ha sex med den efter laglig ålder (eller vuxen ålder), är det alltså inte pedofili. Det kan ju mycket väl innebära att pedofiler inte längre kan klassas som pedofiler i Österrike om de fortsätter sitt övergrepp tills dess att laglig ålder uppnåtts.

Ja, det måste ändå vara underbara nyheter för de som begår övergrepp på barn. Inte så underbart för resten.

Yttrandefriheten fick sig en törn i Österrike idag. Mer av denna vara är på gång i vårt allt mer islamiserade Europa. Men Elisabeth meddelar att hon överklagar och kommer ta det till EUs domstol för mänskliga rättigheter om hon behöver det.

En sak till: inte ett ord om detta viktiga mål i svensk media. Förvånad? Inte det minsta.

 

SvD DN DN DN Skd Sydsvenskan

3 reaktioner på ”Domstol i Österrike: pedofili är OK och yttrandefriheten skrotar vi

 1. Micke K. 84 skriver:

  Det där domslutet är början på något riktigt intressant.
  Den unga kvinnliga domaren vet inte vad hon har ställt till med!!
  Hon dömde alltså den åtalade för att hon har kallat sex med minderårig för pedofili……

 2. Jacob_M skriver:

  Hur bemöter man en dom som är så in-i-helvete-absurd?! Logiska argument biter ju knappast på den domaren.

 3. Krister skriver:

  En riktig batikhäxa i domarrock! Fylld av självhat till sitt land och till yttrandefriheten, kvinnors rättigheter och demokratin ser hon belåtet fram emot den dag hon ska stenas som ogudaktig och lösaktig kvinna i det nya Östmohammedreich. För oanständig är batikdomaren alldeles otvivelaktigt, hon har ju blottat sitt hår inför främmande män.

  Men allvarligt talat, jag tror faktiskt inte att hon i all sin självbelåtna uppblåsthet förstår att hon arbetar på sin egen dödsdom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s