Obamas ”appeasement” till islam fortsätter

Obama har beslutat att ta bort referenser till ”jihad” och ”islam” i dokument som tar upp riktningen vad gäller USA:s nationella säkerhet. Anledningen sägs vara att USA inte ser att islam är kopplat till terror, enligt officiella uttalanden.

Det var uppenbart att Obama skulle bli en av de ledare som skulle slå dövörat till och låtsas som om islam inte alls står bakom våld och förstörelse över hela världen. Nej, låt oss leka dumma och godtrogna istället och förneka uppenbar fakta, förneka det uppenbara anti-amerikanska och anti-västliga budskap som islam står för.

Obama tror att diplomati och att ”sträcka ut en hand” kommer hjälpa honom och USA att få en bättre position inom den muslimska världen. Officiellt kanske det kan se ut så, men man bedrar sig grundligt om man tror att islam kommer ge upp sin kamp för världsherrarvälde på grund av det.

Tvärtom, de kommer accelerera sin kamp där de kan då de nu också kan se att USA vacklar och är svagt, precis som Europa har varit länge.

Bush hade det rätt för sig när han i dokumenten som stakade ut säkerhetspolitiken skrev att

The struggle against militant Islamic radicalism is the great ideological conflict of the early years of the 21st century.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s