Illegala muslimer och kriminaliteten i Malmö – tystnad efter publiceringen

Från Muslimska Friskolan:

Sydsvenskans reportage Malmö under ytan rosas av alla på Internet, bloggar och Twitter idag. Artikeln avslöjar hur näringsidkare från Mellanöstern utnyttjar illegala muslimer i svartarbete, samtidigt som de själva tjänar storkovan.

Bloggan Muslimska Friskolan kontaktade redan i natt TT för att de skulle sprida nyheten som de kände till. På morgonen hade inget hänt. Då kontaktades TT igen och ingenting har fortfarande hänt trots att TT läst hela artikeln och finner den avslöjande. Likaså har SVT Sydnytt kontaktats.

All media tystar nu ner artikeln och varken refererar till den eller delger sina läsare informationen. Trots att det rör sig om en större härva än den SVT:s Uppdrag Granskning avslöjade om korruption i Göteborg och som all media hakat på.

och även denna:

Allvarligast är ändå att bloggen Muslimska Friskolan lämnat uppgifterna till Skånepolisen och Skattemyndigheten om dessa muslimska näringsidkare och deras svarta arbetskraft genom åren, med detaljer om exakta timlöner och slavarbetstider. Idag flera år senare avslöjar Sydsvenskan att polisen tvingas göra nya tillslag mot samma muslimska näringsidkare. Det hjälper alltså inte att polisen har full insyn. Kriminaliteten fortsätter för att böterna är så låga, om näringsidkarna ens får böter.

Mycket riktigt så ser jag inget om det förutom i Sydsvenskan.

 

 

 

 

 

 

 

Sydsvenskan DN SvD

2 reaktioner på ”Illegala muslimer och kriminaliteten i Malmö – tystnad efter publiceringen

 1. bobbenswe skriver:

  Skickade ett mail till en av de slaskreportrar på Aftonbladet som betcknat Geert Wilder som ”Islamofob”: Jag skulle uppskatta om du och Kent hade uppmanat alla Sd-vänner att skriva liknande inlägg när en journalist använder det och gör det till en återkommande kampanj för att tala om för journalister att nonsensord inte accepteras

  Mitt inlägg:
  ”Var är din artikel om Geert Wilders? Du har ju säkert vetat om att han redan igår frikändes från anklagelserna han utsattes för. Sen har du använt uttrycket ”islamofob” för att beskriva Wilders, vilket jag inte förstår.
  Du kan väl vara så snäll att förklara var du fått det ordet ifrån och vad du laddar in i det begreppet. Ordets definition är enligt medicisk expertis:

  ”En fobi är en extrem rädsla med undvikande beteende som följd, som inte står i proportion till den fara som det fruktade föremålet eller situationen utgör. Personen som lider av en fobi inser att denna skräck är ogrundad”

  Det finns mig veterligen ingen motsvarighet till det om någon är kritisk till Kristendomen. Vad skulle det vara för hitte-på-ord egentligen? Kristofobi?

  Vi ses i Almedalen!
  UncleBob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s