Invandrargäng som vanligt

Jag läste precis en korta och intetsägande artiklen i DN med titeln Ungdomsgäng stoppade flickmatch.

Bara genom att läsa titeln kunde man avgöra vad det skulle handla om. Jag öppnar artikeln och den säger egentligen extremt lite om vad som skett i vanlig ordning. När det rör invandring och de problem det medför talar man tyst eller inget om bakgrunden.

En fotbollsmatch mellan två flicklag i Malmö stoppades sedan ett ungdomsgäng uppträtt hotfullt, kastat ägg och varit allmänt störande. Under andra halvlek beslutade lagens tränare och domaren att avbryta matchen som spelades den 29 maj, skriver Sydsvenskan.

(Sydsvenskan skriver mer om händelsen, där de faktiskt nämner FC Rosengård)

I vilket fall  kunde man trots avsaknad av detaljer i texten i DN direkt utläsa vem förövarna var. Eller snarare vilken bakgrund de har. Jag frågade några andra ifall de kunde utläsa något ur artiklen som inte explicit stod där. Ingen raketforskning direkt. Alla sa att det lär vara invandrargäng som ställt till det.

När man sedan läser att det spelades i Rosengård är saken biff. Men Politiskt Inkorrekt är i alla fall ofta en bra källa, och det bekräftas där.

6 reaktioner på ”Invandrargäng som vanligt

 1. rksmrgs skriver:

  Cavatus skrev klokt i en annan blogg att ett bra sätt att både demonstrera slaskmedias metoder och informera om PI är att visa en sådan här notis för sina ännu ignoranta vänner, och sedan locka dem att titta på PI’s version.

 2. Olle skriver:

  Varför ringer man inte polisen? Otroligt märkligt att man föredrar att låta ”ungdomarna” ta makten.

 3. Magnus skriver:

  Nu har du ju inte länken till Politiskt Inkorrekt, men jag läste just artikeln på den bloggen (absolut är en ynklig/barnslig rasistisk hatblogg) och där stod inte ett ord om något vittne utan citerades endast Sydsvenskan. Annars är det självklart att det var invandrare i invandrarområdet Rosengård som bråkade. (Beträffande PI och vittnen hittade de annars på ett vittne och vad som hände vid ett tillfälle i Husby-badet och betecknande för alla Sveriges högerextrema idioter att gå på sånt. 🙂 )

 4. katherine1324 skriver:

  fan blir bara tokig på såna invandrare som håller på såhär förstör för de andra som verkligen sköter sig..skäms jätte mycket

 5. Pelle skriver:

  och vad är det för etnicitet som är genomgående när det handlar om fotbollsvåld och avbrutna matcher i de högsta ligorna?

 6. Krister skriver:

  Pelle
  Araber, somalier, kurder är 5 gånger överrepresenterade svenskar vid grova våldsbrott och är representerar nästan hela ökningen av våldet i samhället de senaste 20 åren. Läs Invandrares och invandrares barns brottslighet, Brottslighet bland personer födda i Sverige och utlandet, Kulturgenererad grov brottslighet. De första två från Brå 1996 och 2005 innan de på regeringens uppdrag slutade att föra sådan statistik samt den sista rapporten från Karlstads universitet.

  Vi är inte skyldig dessa människor någonting men vi är skyldiga våra barn att utvisa muslimerna ut ur landet. Beträffandesvenska fotbollshuliganer så kan vi inte skicka dessa utomlands men vi kan utvisa alla kriminella muslimer. frågan ärbara varför du inte vill detta. Är du kommunist?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s