Somaliska kravmaskiner – får inte tillräckligt av Sverige?

På nedanstående video ser man mångkulturens framsida – somalier som anser sig ha rätt att komma till vårt land och kräva både det ena och det andra.

Total respektlöshet. De ska vara evigt tacksamma att vi var dumma nog att ta emot dem i första taget.

Är det våra pensionsräddare?

7 reaktioner på ”Somaliska kravmaskiner – får inte tillräckligt av Sverige?

 1. Alexander Wallin skriver:

  Ted.

  Att ta emot flyktingar handlar om att ta hand om människor som blir förföljda, riskerar för att bli dödade eller att dö i ren misär i sitt hemland. I Somalia t.ex. har det varit krig och brist på politiskt styre i 20 år. Den som lever i eller föds in i denna situation väljer inte detta.

  Du vet kanske detta, men tycker ändå att människovärde inte är orsak nog att ta hand om en människa i nöd. ”Både det ena och det andra”, som personerna enligt dig kräver i videon, är basala rättigheter, så som att inte utvisas tillbaka till ett land förstört av krig och att bli behandlad som folk och få sina rättigheter respekterade (något som vi svenskar ju gärna skryter om att vi gör).

  Jag gissar att detta löjliga och hatiska inlägg baserar sig på en 10-årig somalisk pojkes översättning av sin mors ord. Det är hemskt att se en så barnslig och människofientlig tolkning görs av en person med uppdrag i Sveriges riksdag.

  Och vad är det du visar? Var kommer videon ifrån? Varför protesterar de? Vem har klippt ihop detta? Även om jag önskar att dina värderingar och din människosyn inte existerade på denna planet så kan du väl iallafall påvisa någon som helst intresse för sakliga argument?

  Alexander Wallin

 2. Katrineholmsson skriver:

  Jag är född och uppvuxen i Katrineholm. Var där för inte så länge sen på besök. Att gå in på mcdonalds var omöjligt p.g.a. alla barnvagnar. Hålen på väg till Vingåker kan lätt skada bildäcken utan att kommunen lagar dem.

  Men att ta emot 680 somalier har man råd med. Snart anländer ytterligare ca 300 barn genom så kallad anhörighetsinvandring.

  Staden ser ut som den en gång gjort men tyvärr är den där hemtrevliga känslan borta.

  Var till badhuset också. Muslimer som vägrar duscha innan de hoppar i bassängen. Gapar och skriker som om de var i djungeln. Fy fan säger jag bara. Vakterna ser mellan fingrarna på det som försiggår.

  Till dig Alexander kan jag bara säga att du är nog en god människa, men otroligt naiv. Har du träffat en muslim och frågat honom vad han tycker om judar eller kristna? Fråga så ska du se hur toleranta de är. För allt ont som muslimerna gör i världen så är judarna skyldiga p.g.a. Palestina. En libanes dödar en gammal tant på en parkering, judarna är skyldiga. Någon jordanier spränger sig i luften i Stockholm, judarna är skyldiga. Det som smärtar mig mest är att mina kollegor på jobbet aldrig tar avstånd för muslimska övergrepp och självmordsbombare. Har du någon muslimsk kompis som har fördömt något muslimskt terrordåd, utan att nämna palestinier som lider på ockuperat territorium…

  Vakna Aleksander

 3. Krister skriver:

  Hur kommer det sig att Sverige tar emot immigranter som efter kort tid i landet kräver sharialagar som står i direkt motsatsförhållande till vårt lands lagar och sedan kräver moskéer och koranskolor finansierade av Saudiarabien eller andra sultanat på arabiska halvön? Muslimerna har ju bevisligen inte flytt undan islam så varför ska Sverige som stat och Luleå som stad ta ansvaret för människor som uppenbart styrs av religiösa islamistiska motiv när det finns 30 muslimska länder i världen varav 10 islamistiska. Avståndet över Röda havet är 35 mil från Somalia till Jemen som angränsar till Saudiarabien. Av somalierna i Sverige är det en överväldigande majoritet som lever helt enligt den religiösa islamiska lagen och därmed saknar både skäl till att vistas här liksom förmåga att anpassa sig. Hur kommer det sig att de islamistiska staterna på arabiska halvön tillåts finansiera religiös fanatism i Sverige som underblåser hatet mot västvärlden när vi mycket enkelt skulle kunna avvisa alla utövande muslimer tillbaka till hemlandet med uppmaningen att söka sig till sina islamistiska brödrafolk?

 4. Krister skriver:

  Alexander
  Plötsligt, till synes från ingenstans, har en främmande sekt av utlänningar etablerats i min hemstad Luleå. De känns igen på att kvinnorna och flickorna är insvepta i en svart svepning som markerar att de ägs av en man och inte har rätt till ett eget liv allra minsta till sin egen kropp. Den yngsta av dess tvångsinsvepta var inte mer än två år gammal. Dessa människor representerar en efterbliven kulturyttring som baserar sig på en verklighetsfrånvänd religion från 600 talet, en saga närmast löjeväckande naiv men lika ondskefull som absurd. Det är Luleås socialdemokratiska kommunledning som har hämtat hit dessa främlingar som med sitt uppträdande fullständigt tar avstånd ifrån de värderingar och normer som är Sveriges. Istället upprättas ett parallellsamhälle här liksom på alla andra orter där bokstavstroende muslimer etablerat sig. Vilken svensk familj som helst skulle få sina barn tvångsomhändertagna av myndigheterna om de tvångsinsvepte små flickor och förvägrade flickorna sina mänskliga rättigheter.

  Men nu är det helt tyst från S-kvinnorna, från folkpartiets företrädare och från feministerna i Vänsterpartiet. Annars brukar ljudnivån vara hög på dessa politiska grupper vid minsta procentuella oförrätt män och kvinnor emellan. Men nu tiger de. Det är dessa partier som har startat processen för att omvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Men lika lite som någon enda rikspolitiker från de etablerade partierna någonsin har frågat medborgarna om lov att inleda en storskalig samhällsomvandling så har Luleås kommunfullmäktige tillfrågat medborgarna om man ville ha en stor invandring av utländska sektmedlemmar till sin stad.

 5. Krister skriver:

  Alexander

  Det råder fred i Somaliland i norra somalia. Det finns flyktingläger i både Kenya och Etiopien dit svenskt bistånd skulle kunna hjälpa hundrafalt fler än de som haft råd att betala människosmugglare för att resa över två kontinenter för att komma hit. Istället för att etablera muslimska enklaver i Sverige vars medlemmar står i totalt motsatsförhållande till det svenska samhället och som saknar utbildning och kunskaper för att kunna försörja sig här så skulle biståndet till deras eget land eller grannländer bidra till att bygga samhällen, bostäder, samhällsinstutioner, skolor, utbildning och produktion på plats istället för att öka svenskarnas försörjningsbörda för människor som varken vill eller kan bli en del av vårt samhälle.

 6. Hilda skriver:

  Hej hej jag ar sjalv invandrare men har gjort allt for att integrera mig i detta samhalle. Mina foraldra har jobbat roven av sig genom hela livet for att jag och min syster skulle fa en bra framtid. Vi har nu bada universitetsexamen och betalar pa satt och vis tillbaka for all den hjalp vi fick nar vi sjalva kom till sverige. jag tycker Inte att man har ratt att krava saker av sverige eller de svenska medborgarna pa det har sattet. Jag tycker att ma istalletska vara glad och tacksam over att fa komma hit och visa det, genom tex att lara sig svenska och visa ett uns av intresse att vilja integrera sig i det svenska samhallet. Har sjalv arbetat med invandrare och om svenskarna visste ens halften av det som pagor med ensamkommande ”barn” eller andra tyvarr alltid muslimska familjer pa invandrarverket eller pa utbildningen for svenska for invandrare hade regeringen satt upp taggtrad och krypskyttar vid den svenska gransen. Tyvarr tycker jag att svenskarna viker sig allt for ofta och later andra manniskor styra och stalla deras eget land. Varfor???Det finns val en konfliktradsla i oss alla, men det ar helt fel att blunda for saker som kan vara avgorande for en schysst och bra svensk framtid. Som invandrare ryser jag av asynen av slojor och moskeer. Sedan sager man att islam ar en vacker religion….ja, den ma vra vacker, men det det har utvecklats till ar rent sagt vidrigt!!! ah jag vet inte riktigt hur jag ska avluta det har brevet, jag tycker bara att svenskarna med all ratt ska sta upp for sig sjalva och sitt eget land och lat er inte kuvas av invandrare som INTE ar redo att integreras i det svenska samhallet och kraver som lillkillen pa filmen ”mer an tre rum och alla rum i varlden som mamma har bestallt” ACKLIGT !!!!!

 7. Kaffeburk skriver:

  Förstår faktiskt inte detta Ted:

  Islamism, politiskt våld, motdemostrationer, hedersmord, klankultur, gängvåldtäkt, kulturellt betingad kriminalitet, massinvandring och så vidare skall självklart bekämpas. Kan säkert också vara så att just den Somaliska kulturen passar extra dåligt in i den Svenska. Men varför skulle det vara respektlöst av dem att utnyttja rättigheten att demonstrera? Oavsett om dom förtjänar eller inte förtjänar att vara här så har dom rätt till detta. Tänk om några av dessa Somalier får den utmärkta iden att gå med i en demonstration anordnad av SD. Skulle det i så fall vara fel, och om det inte är fel – får då Somalier bara demonstrera i vissa sammanhang?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s