Lena-Posner Korösi gör gemensam sak med islamister

Då var det dags igen för ett debattinlägg igen som stinker av ignorans, naivitet och politisk korrekthet.

Inlägget med titeln ”Vi måste bekämpa hatet ihop” är skriven av bland annat Erik Ullenhag samt företrädare för muslimerna genom BEJZAT BECIROV och HELENA BENAOUDA. Den judiska gruppens representant i detta är LENA POSNER-KÖRÖSI. Det är här det börjar bli intressant.

I artiklen gör dessa personer gemensam sak mot ”hatet” och man likställer antisemitism med det flummiga begreppet ”islamofobin”. Man bortser givetvis helt från att det är islam och muslimerna som är de som huvudsakligen driver antisemitismen; de fysiska attacker som sker utförs i princip uteslutande av invandrargrupper och då oftast den muslimska gruppen. Alla judar i Malmö är fullt medvetna om detta. Även om Lena-Posner Körösi lever i sin lilla bubbla i Stockholm tror jag även hon är medveten om detta problem. Det vänsterorienterade media drar sitt strå till stacken med ständiga demoniserings-och delegitimiseringskampanjer mot Israel.

HELENA BENAOUDA står alltså som medskribent till texten och Lena-Posner verkar inte ha några invändningar mot det, trots att hon är insyltad i terrorism. Johan Lundberg från Axess skriver i en kommentar på sin blogg:

Bland Ullenhags medundertecknare märks den av Muammar Gaddafi finansierade Bijzat Becirov samt Helena Benaouda, vars samröre med islamister är väldokumenterat. Benaouda är knuten till Södermalmsmoskén, där en sal är uppkallad efter Muslimska Brödraskapets grundare och tillika nazistsympatisören Hassan al-Banna: Albannasalen. På moskén har man tidigare tillhandahållit ljudband med texter som: ´Domens dag ska inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna ska gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom.

Det som Erik Ullenhag och hans medundertecknare säger i klartext, är att den ideologi som kommer till uttryck i orden ovan är jämförbar med dem som oroar sig över att ljudband av denna sort sprids.

Vem är detta ”vi” som måste bekämpa hatet menar Lena-Posner? Judehatet torgsförs av islam över hela världen vilket inte är någon hemlighet. Precis som Lundgren tar upp på sin blogg är det så att ljudband såldes i Stockholmsmoskén där man uppmanade till mord på  judar.

Vad håller Lena-Posner Körösi på med?

SvD DN DN SvD

26 reaktioner på ”Lena-Posner Korösi gör gemensam sak med islamister

 1. Lasse skriver:

  ”Vad håller Lena-Posner Körösi på med?”

  Det kan man fråga sig, och det vore onekligen bra om någon gjorde klart att hon inte är en talesperson för alla judar i Sverige. För nog blir det märkligt om man å ena sidan förespråkar ett judiskt Israel, men å andra sidan blir helt rabiat om någon förespråkar ett svenskt Sverige.

  Mer kritik av dessa självutnämnda talespersoner för alla sveriges judar skulle uppskattas!

  MVH

  Lasse

 2. Göran Burenstein skriver:

  Det är verkligen beklämmande att representant för svenska jodenhet skriver under en sådan rappakalja.
  Som en jude protesterar jag naturligtvis mot detta. Likaså protesterar jag att Ingrid Lomfors sätter sitt namn under skrivelsen.
  Å andra sidan förstår jag på sätt och viss dessa två judiska personer.Vi svenska judar har ingen chans att börja skriva om det muslimska hatet mot staten Israel
  och dem starka antijudiska känslor som grasserar i vissa muslimska kretsar.Det återstår att vara PK och hålla med,hålla huvudet kallt och inte stöta sig med de krestar som har inflytande över media och delvis över politiken.Det har vi judar alltid gjort -försökt hålla med och hålal sig nära makten.Idag har muslimer och deras stödtrupper makten över ordet-och tanken,på sätt och visst.
  Kanske gör Lomfors och Posner- Körosi rätt ? Det får framtiden utvisa.
  En dyster framtid för oss alla – alla demokrater,alla fritänkare och alla antinazister också,men detta är en annan historia.
  Igår skadades svensk riksdagsman från SD i ansikte. Stenen krossade även ruta i hans bil. Stenen kastades av en elev vid ett gammalt och anrikt gymnasium.
  I tidningar och i media hörs inga fördömande röster.
  Istället läser vi i Göteborgs Posten-
  ”Folk behöver få uttrycka sin sorg över vad detta parti står för” (om SD)
  Det säger svensk juridik student och distriktsordförande för SSU i Bohuslän-
  Shaniaz Hama Ali.
  Liksom Lena Posner-Körosi ,förstår hon inte att hon omedvetet
  raserar de fundamenta som byggdes av förra generationer.
  Fundamenta av toleras och demokrati.
  Vi bevittnar början till en undergång av den svenska demokrati. Vi bevittnar hatet som Lomfors, Körosi och deras islamska (kanske islamistiska också)vänner inte vill se.
  Hatet heter antisemitism – på internet,bland frustrerade medborgare
  och diverse judeofober.
  I en sådan atmosfär växer hat och konspirationsteorier
  -grogrund för nazismens förtrupper.
  Jag vill gärna ha fel,men jag tror att judiska representanter från Stockholm lägger fundamenta för en ny antisemitism och odemokratiska tankemönster.
  Å andra sidan representerar dem knappast några förnuftiga medborgare-vore sig judar,kristna eller muslimer.
  Lena Posner-Körosi och Ingrid Lomfors hamnar så småningom där det finns plats för sådana opportunistiska och i grunden medelmåttliga personer.
  Det heter visst historiens sophög.

 3. Johan skriver:

  ”Vad håller Lena-Posner Körösi på med?”

  Tja, hon håller väl på med det som judar brukar hålla på med, d.v.s. att hycklande förespråka en judisk stat i Israel och mångkultur i Sverige. Hon gillar mångkultur i Sverige där judar är i minoritet och motsatsen i Israel där judar är majoritetsbefolkningen. Logiskt, i och för sig, utifrån judiska utgångspunkter. Men vidrigt.

 4. En av oss skriver:

  Synd att smutsiga antisemiter som ‘Johan’ besöker bloggen.

  Dock ska det erkännas att alldeles för många judar/judinner är som Korösi: nationalist för judar, men extreme mångkulturell förespråkare för alla andra(helst alla i Väst).

  Sånt spär på judehatet bland etniska svenskar och det är ett problem när vi har sådana företrädare. De flesta av mina judiska vänner, även de som inte sympatiserar med SD, är konsekventa. Vill de ha mångkultur i Europa så vill de även ha det i Israel, vill de ha Israel som ett homogent, harmoniskt land så vill de även att europeiska länder ska vara det.

  Det måste påbörjas någon intern judisk debatt av det här slaget för den här dubbelmoralen skadar oss. Dessutom så lierar hon sig med extrema islamister. Hon anser uppenbarligen att etniska svenskar är större hot mot judar än radikala islamister och judehatare.

  Titta på Malmö för att se Sveriges framtid. Det värsta är att hon sa i en intervju att ‘om läget blir allvarligt så flyr vi till Danmark’. Med andra ord: hon är medveten om situationen men håller på ändå. Är hon hjärnskadad?

  Hon måste bort. Nu.

 5. Johan skriver:

  @En av oss

  Varför är jag en ”smutsig antisemit”? Jag konstaterar ju bara samma sak som du själv, nämligen att judar är etniskt medvetna nationalister när det gäller Israel och det judiska folket samtidigt som de förespråkar mångkultur och etnisk utplåning när det gäller europeiska länder och folk.

  Vad de flesta av dina judiska vänner tycker vet jag inte. Men mer eller mindre alla ledande judar över hela världen är inne på samma linje som Körösi.

 6. Dannie skriver:

  ”Varför är jag en ”smutsig antisemit”?… samtidigt som de

  Där tar du fel. Vi är många som förespråkar patriotism. Svensk patriotism. Israelisk patriotism. Nationalstatens suveränitet enligt internationell folkrätt. Ledande judar gör det också. Så dra inte alla judar över en kam.

  Hela denna post är en protest mot 1 person, som lånar ut sitt ordförandeskapsnamn, i en fråga där det inte finns kollektiv ”judisk” konsensus, varken lokalt eller globalt.

  Det finns högljudda judiska extremister i Israel också, som skriker om diverse mer eller mindre galna irrläror, främst bland ultraortodoxa eller vänstertomtar (som svensk israelhatarmedia älskar som sina små judiska alibin), där dessa judars ambitioner ovvilkorligen skulle resultera i medvetet nationellt israeliskt självmord.

 7. Yid skriver:

  Ingen SD:are, men håller ändå med att hela artikeln är väldigt märklig. Är Korösi omedveten om vilka hennes meddebbatörer är i artikeln?

  Axessbloggen gör, som tidigare nämnt, ganska rent i hus med hela affären.

  Och jag håller även med vissa tidigare som nämnde att denna dubbelmoral skadar judar, då det ger näring åt uppenbara antisemiter som denne ‘Johan’ som kan sprida sin dynga mer effektivt då Lena och kompani gör hans propaganda åt honom. Även vanliga svenskar som håller koll på läget får ett väldigt negativt intryck om vissa judiska företrädare är sådana totala hycklare som Lena faktiskt är.

  Min enkla poäng är att inte att man bör ta SD:s linje, men man bör vara konsekvent med sina hållningar visavi Israel/Sverige/Europa/Väst, och inte ha en måttstock för Israel och en för alla andra. Dessutom ska man inte, under alla omständigheter, skriva debattartiklar med klara judehatare som Helena Benaouda, som påstår sig konstant vara ‘totalt aningslösa’.

  Det finns intelligenta och mindre intelligenta att föra fram sina ståndpunkter, vare sig de är mot eller för mångkultur, och detta var knappast en av dem.

 8. Johan skriver:

  @Dannie

  Om man håller koll på vilka journalister och övriga opinionsbildare som är judar ser man väldigt snart att svenska judar bedriver en medveten kampanj för mångkultur och för massinvandring till Sverige. Kent Ekeroth har för övrigt bekräftat att så är fallet i en intervju i Judisk Krönika. Samma mönster ser vi i resten av världen.

 9. Dannie skriver:

  ”svenska judar bedriver en medveten kampanj för mångkultur och för massinvandring till Sverige”

  Jaha, Läs noga nu, de främsta kampanjmakarna som är i majoritet, är; svenskar (utan judisk påbrå) journalister, etermedia, politiker från samtliga etablerade partier, fackförbund, olika trosinriktningar från svenska kyrkan, diverse tankesmedjor, etcetera -helt och hållet på egen hand. Du kan ju försöka hävda att en liten klick judar har förvrängt alla deras sinnen.

  Därtill finns det gott om svenska judar (de som exempelvis flyr från sina barndomshem i malmö, i vad som närmast kan liknas etnisk rensning) som inte delar ovan åsikter…

 10. Johan skriver:

  Om du kände till historien bakom införandet av mångkultur i Sverige så skulle du veta att den drivande kraften utgjordes av judar, framförallt David Schwarz och Inga Gottfarb. Dessutom ägs en väldigt stor del av svenska massmedia av judar. Det är en liten klick judar med stort inflytande över opinionsbildningen som har drivit fram massinvandringspolitiken genom ett målmedvetet lobbyingarbete.

  Samma utveckling ser vi över hela västvärlden. En amerikansk professor som heter Kevin MacDonald har i en gedigen studie – The Culture of Critique – visat hur judiska organisationer lyckades få till stånd en liberalisering av USA:s invandringslagstiftning. Titta gärna på den här mycket intressanta intervjun med MacDonald:

  Att judar har en ledande roll när det gäller att införa mångkultur över hela Europa bekräftas för övrigt av judinnan Barbara Lerner Spectre i det följande videoklippet:

  Barbara Lerner Spectre konstaterar helt kallt att judarnas vurmande för mångkultur kommer att leda till antisemitism, men det verkar inte bekymra henne nämnvärt.

 11. Utlandssvensk skriver:

  Jag har skrivit kommentarer på bloggar och hos dagstidningar till och från under många år, hela tiden främst som kritiker av massinvandring och mångkultur.

  Den person i Europa som ligger närmast mina åsiker är Geert Wilders och jag delar även helt hans stöd för Israel.

  Men jag måste också erkänna att det är mycket märkligt att i princip samtliga svenska judar som syns i offentligheten stöder mångkultur och fortsatt muslimsk massinvandring. Vidare anser jag att det är orimligt att kalla folk för judehatare pga. man gör denna observation.

  Varför uppvisar dessa svenska judar ett så uppenbart självmords beteende? Det är en berättigad fråga, anser jag.

  Men man kan även tillägga att samma paradox föreligger för flera andra svenska grupper, t.ex feminister och homosexuella. Varför stöder de immigration av folk som vill beröva dem friheten alternativt mörda dem?

  Däremot anser jag inte, till skillnad från Johan, att judarna i övriga västvärlden uppvisar samma beteende som de i Sverige. Visst, det finns judar i alla länder som är ”mångkulturvänliga”, MEN det finns även många som står upp och säger motsatsen.

  I USA finns det väldigt publika judar som är aggressiva anti-islamister, t.ex Pamela Geller. I Schweiz, där jag bor sen länge, finns det ingen som helst tendens till att judar vill ha mer muslimsk invandring, tvärtom. Sarkozy troligen den statschef som har markerat hårdast mot mångkultur och islam i hela Europa och han är jude. Osv, osv.

  Paradoxen förfaller således, enligt mig, vara mer svensk än judisk.

  För att undvika missförstånd kan jag tillägga att jag har stor respekt för bröderna Ekeroth och deras insats men tyvärr är de väldigt marginella jämfört med det stora antalet aktiva ”mångkulturjudarna” i Sverige

 12. Lasse skriver:

  @ Utlandssvensk

  Frågan är dock hur många framstående icke-judiska svenskar du ser som offentligt motsätter sig mångkultur?

  Tyvärr har vi ett läge i Sverige där det kan gynna din karriär att förespråka mångkultur, medan ett motsatt förhållningssätt kan innebära att samma karriär torpederas helt och hållet. Jag skulle tro att detta är anledningen till att man i Sverige jämfört med andra länder ser få personer (judiska eller inte) som öppet kritiserar mångkulturen.

  Jag skulle t.ex. tycka att det var trist om folk drog slutsatsen att bara för att framstående svenskar, som våra politiker, jornalister, etc. konstant talar sig varma om mångkultur och hög invandring så anser just jag samma sak.

  Således tror jag inte att problemet är ”judiskt” utan snarare ”svenskt”, precis som du skriver, men att det gäller såväl judar som icke-judar i det här landet.

  Trist är det hur som helst. Slutligen hoppas jag att offentliga personer både med och utan judisk bakgrund i framtiden inte kommer att låta de som förespråkar mångkultur stå oemotsagda.

 13. Johan skriver:

  @Lasse

  Det finns flera väldigt stora skillnader mellan judar och svenskar när det gäller mångkultur.

  För det första sjunger nästan alla judiska journalister och skribenter mångkulturens lov, ofta och högt. Det är inte fallet med svenska opinionsbildare, som ofta väljer att helt enkelt knipa käft när det gäller mångkultur och invandring.

  För det andra dominerar judar mediabranschen. Det är judar som sätter agendan, inte svenskar. Och på agendan står mångkultur och massinvandring.

  För det tredje är det väldigt tydligt att judar vurmar för mångkultur därför att de anser att det gynnar dem själva. Judarna menar att de som minoritet kommer att ha det bättre i ett mångkulturellt samhälle än i ett svenskt samhälle. Kent Ekeroth har träffande sagt att svenska judar är hjärntvättade extremliberaler som vill ha mångkultur och massinvandring därför att de tror att det skyddar dem.

  För det fjärde har vi det väldigt trista hyckleri som diskuterats ovan, d.v.s. att judar förespråkar mångkultur i Sverige men inte i Israel.

  För det femte finner den som granskar mångkulturens historia att det var judar som initierade hela det mångkulturella projektet, inte svenskar.

  Vi ser samma tendenser även i andra länder. Titta gärna på intervjun med Kevin MacDonald som jag länkade till ovan. Nedan finner du också en länk till en bra artikel av en amerikansk-judisk skribent. Artikeln beskriver amerikanska judars inställning till muslimsk invandring och heter ”Why Jews Welcome Muslims”.

  http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=12534

 14. Lasse skriver:

  @Johan

  Nu är ju inte det här ett diskussionsforum men jag tänkte i alla fall besvara några av punkterna i ditt inlägg.

  Att svenska opinionsbildare inte skulle sjunga mångkulturens lov stämmer ju inte. Det är snarare i Sverige mer eller mindre sport hos personer som syns i media att propagera för mångkultur. Detta gäller förstås såväl judar som icke-judar. Uppfattningen att svenska opinionsbildare skulle undvika att hylla mångkulturen vet jag inte var du har fått ifrån. Det är ju bara att ta en titt på våra politiker och journalister. Självfallet finns det även judar inom dessa områden men jag kan inte påstå att jag ser någon avsevärd skillnad i hur t.ex. journalister med judisk bakgrund förhåller sig till mångkultur, jämfört med sina icke-judiska kollegor. Man skulle ju kunna rabbla upp en hel rad icke-judiska politiker och journalister som skrivit långa artiklar om hur underbart det mångkulturella projektet är.

  Att det finns en ganska grav överrepresentation av judar när det gäller ägandet av svensk media håller jag med om och för stark ägarkoncentration i vilken bransch som helst är aldrig bra. Frågan är dock var problemet med svensk media ligger. Är det ägarna som sätter agendan eller är det redaktionerna? Det talas ju ofta, och speciellt i vissa kretsar om hur stort problem Bonnier skulle vara, men jag har aldrig sett någon lägga fram bevis för hur mycket just familjen Bonnier styr vad som skrivs i de tidningarna. En annan förklaring till de svenska journalisternas vurmande för mångkulturen skulle kunna förklaras med kårens vänstertycke. Det är ju t.ex. ingen hemlighet att en långt större del journalister jämfört med folket i övrigt har sina politiska sympatier till vänster om Socialdemokraterna. Utöver det kan man ju även ta upp media som inte ägs av judar och se om deras politiska alster skiljer sig nämnvärt från resten och jag kan inte påstå att jag sett någon sådan skillnad.

  Punkt tre och fyra hänger förmodligen ihop och självfallet finns det judar som agerar precis på det hycklande sätt du beskriver, men frågan är om det gäller _alla_ judar, _majoriteten av alla judar_, eller om det helt enkelt är dessa judar som får utrymme att propagera för sin sak ostört. Precis som jag skrev tidigare kan jag tänka mig att judar som t.ex. inte håller med Lena Posner drar sig för att yppa detta, på samma sätt som att svenskar som inte håller med Ullenhag göra samma sak.

  På frågan vilka som initierade det mångkulturella projektet i Sverige så var det nog fler än bara judar inblandade i den soppan. Bland annat bör ju Palmes regering på 70-talet ha en ganska stor del i detta.

  För att summera det hela så är det klart att det finns judar som hycklar och likt Posner propagerar för ett mångkulturellt Sverige men inte för ett mångkulturellt Israel, och visst finns det judar som är positiva till mångkultur för att de tror att den ”skyddar dem”, men vad jag vänder mig mot är att detta skulle gälla alla judar eller att det skulle vara specifikt “judiskt” att hylla mångkultur.

 15. Dannie skriver:

  ”Titta gärna på intervjun med Kevin MacDonald som jag länkade till ovan.”

  En antisemtisisk tomte. Som fått judar på hjärnan. Som hyllas av andra antisemtiska tomtar. Som är maniskt besatta av judar. Han har försvarat Förintelseförnekare. Bara som en liten parantes hur knäpp han verkar, han skyller dels tidig amerikansk immigrationspolitik på judar, fast USA alltid varit ett immigrationsland, sen skyller han även neoconservatism på judar… Här har vi en, av många, beskrivningar av denna antisemittomte.

  http://www.splcenter.org/get-informed/intelligence-report/browse-all-issues/2007/spring/promoting-hate?page=0,0

 16. Johan skriver:

  Kevin MacDonald är definitivt ingen ”antisemitisk tomte”. Han är en skicklig och mycket kvalificerad akademiker, vilket man snabbt märker om man läser The Culture of Critique. Att en lobbyorganisation för massinvandring som Southern Poverty Law Center inte gillar MacDonald förvånar inte, men det innebär inte att de har rätt. SPLC är ungefär som Expo fast sju resor värre.

  Det är för övrigt ett väldigt osympatiskt drag att ständigt vråla ”antisemitism” så fort någon säger något negativt om judar. Försök inse att judar inte är perfekta och faktiskt kan göra sig förtjänta av kritik.

 17. Dannie skriver:

  ”Försök inse att judar inte är perfekta och faktiskt kan göra sig förtjänta av kritik.”

  Det är ingen som påstått något annat. De främsta kritikerna mot judar, är oftast andra judar.

  Kevin MacDonald är bevisligen posterboy för en antisemitisk tomte då han kollektivt skuldbelägger alla judar för allt ont han kan hitta på.

  Det är bara antisemitiska tomtar som har svårt för att inse att då judisk etnicitet idag representeras av en uppsjö av nationaliteter, ideologier, politik, alltifrån ateism till ultraordox religionsförhållning, är det med svårt (med empirisk vetenskap) att kollektivt dra alla judar över en kam, vilket är maniska antisemiters främsta kännetecken, oavsett om det är dårar från ND eller Radio Islam.

 18. Johan skriver:

  @Dannie

  Du pratar strunt. Det är uppenbart att du aldrig har läst någonting av Kevin MacDonald. MacDonald är i själva verket mycket noga med att påpeka att han inte påstår att alla judar verkar för massinvandring.

 19. Harald skriver:

  Jag är inte jude, men jag har uppfattningen att om man nu ska dela upp judar i en falang som inte ser några problem med massinvandringen, och en falang som ser problemen, så kan man sluta sig till följande:

  Den första falangen är ”kulturjudar” med stark anknytning till media. Denna grupp har befunnits i Sverige länge.

  Den andra falangen, som jag ändå vill tro tillhör majoriteten, är grupper av judar (främst från Polen) som är mer negativ till utvecklingen. Tyvärr vill många av dessa inte ty sig till SD eftersom de förvillar sig i sina värderingar och blandar ihop verkligheten med den negativa gegga av ren semantik som den första falangen tillsammans med den arme’ av pursvenska nollor som pluggat media ägnat så mycket tid på att kleta på SD.

  Således är det enda ”judeproblem” vi har i Sverige, det problem för judarna som de drar på sig själva genom inkonsekvent agerande från en liten men högljudd minoritet.

 20. Hasse skriver:

  Inte bara Posner-Körösi utan även Lars Dencik har offentligt vurmat för mångkultur, bl a i radio eftersom han med sitt jdusiak påbrå känt sig obekväm i ett dåtida mer homogent Sverige.

 21. manckerstroem skriver:

  @ Harald.

  Jag tror du är inne på helt rätt väg. Det finns helt säkert minst två judiska intressegrupperingar. En som vill överleva mångkulturen och en som vill tjäna på densamma, varav många finns i media och i politiken. Det är påfallande många judiska aktiva i kretserna runt TV4, Bonniers DN, Expressen mm samt Expo. Listan kan göras kilometerlång. Inte bara i Sverige. Här lite funderingar :

  http://manckerstroem.wordpress.com/2011/03/01/vad-ska-man-tro/

  Dom skäms inte ens, utan är så fartblinda så dom öppet deklarerar sin statsunderstödda agenda.

 22. Jonny skriver:

  @Harald
  ”’Kulturjudar’ med stark anknytning till media”, vilka funnits länge i Sverige KONTRA ”grupper av judar (främst från Polen) som är mer negativ till utvecklingen”.

  1. Hur du får in specifikt judar från Polen i sammanhanget förstår jag inte. (Finns flera väldigt kända motexempel, för övrigt.)

  2. Jag tror att man kan uttrycka det enklare än så, nämligen att det handlar om
  de judar som (helhjärtat) delar Judiska Centralrådets och tidskriften Judisk Krönikas världsbild och dagordning, resp.
  de judar som inte gör det.

  Hur åsiktsfördelningen ser ut bland vanliga svenska judar kan man diskutera. Att det är tufft att offentligt uttala sig mot ett helt etablissemang är ju något som är rätt välbekant…

 23. Nagasaki skriver:

  Vilken löjlig ”debatt”!

  Vilka är det som INTE röstar på SD? Hur många judar har röster i ett svenskt val och hur många svenskar, he?

  Hade etniska svenskar inte gillat multikulti skulle de lätt kunna rösta fram SD till 80% av riksdagens platser! Är det någon som tror att om ens alla judar skulle lägga sina röster på SD skulle de åstadkomma samma resultat?!

  Proportioner och logiskt tänkande mina herrar är inte Jonny & Co starkaste sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s