English Defence League och Robinson om påstådd rasism [video]

EDL – English Defence League – har tagit mycket stryk i engelsk media sedan de startade. Den uppfattning jag har är att de må vara en  hel del medlemmar av det hårdare slaget, men att de på inget sätt är rasister.

Liberties Alliance har en video som visar en demonstration som hölls i Blackburn där Robison och EDL-anhängare gör det klart och tydligt att de inte är rasister, nazister eller facister och att de inte accepterar sådant. Deras demonstrationen blir avbruten en stund då några verkliga skinnskallar dyker upp. Det är då roligt att se att EDL är samlade mot dessa personer och ber dem fara och flyga.

Mannen som talar efter Robison är en sihk och talar något förvånande om att de står för mångkulturen, men menar att islam inte platsar där. Jag tror inte på mångkulturen men är ju också fullt införstådd med att islam är den i särklass mest problematiska gruppen vilket också EDL menar.

Se videon nedan.

 

2 reaktioner på ”English Defence League och Robinson om påstådd rasism [video]

 1. Gunnar Johansson skriver:

  Det är uppmuntrande att klartänkande och sunt förnuft finns även inom den religiösa gruppen sikherna. Uppenbarligen vågar de trotsa den rådande politiska korrektheten till förmån för fakta och verklighet.

  Islam hör inte hemma i ett något demokratiskt och civiliserat samhälle. Den enkla förklaringen är att dess urkunder Koranen, haditherna och sharialagarna går helt på tvärs mot sådana värderingar. Islam kräver totalt herravälde över både individer och samhälle.

  Men här i Sverige blir den politiskt korrekta ryggradsreflexen hos det politiska och mediala etablissemanget det rakt motsatta: Den som försöker påtala och varna för islam och islamisieringen av Sverige stämplas som ”intolerant”, ”odemokratisk”, ”rasist” och ”främlingsfientlig” eller andra invektiv.

  Vid alla försök till kritik mot islam och dess urkunder upphör all vettig argumentation från meningsmotståndarna. De lyssnar inte och tar inte in sakskäl. I stället demoniserar de islamkritikerna. Bara en åsikt är i praktiken tillåten i demokraturen i Sverige.

  Det är en lika verklig som skrämmande verklighet. Med ett sådant debattklimat är det bara en tidsfråga innan islam och dess ondskefulla krafter har tagit ett rejält livtag om vårt land. Måtte svenskarna vakna innan det är för sent.

  Sverigedemokraterna har därför en tung och enormt viktig uppgift framför sig. De måste vara ännu modigare och våga sticka ut hakan ordentligt i frågan om islam och islamiseringen av Sverige. SD måste försöka spräcka den tjocka muren av demokratur och politisk korrekthet och lyfta fram sanningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s