Tacken: Immigranter löper amok i Italien

Som ett brev på posten?

De immigranter som nu väller in till Italien tackar sina värdar – genom att gå bärsärk, slåss, hota och mordbränna.

När man ser nedanstående videor, som jag hittade på PI, mår jag illa. Här påstår de sig fly från krig, men när de inte får bo så lyxigt som de själva önskar är det dags för lite mordbrand. De kommer till Europa och beter sig som svin. Missa inte slutet av filmen – där här man det klassiska arabisk/muslimska stridsropet: ”allah ahkbar”.

Ta en titt.

DN DN SvD SvD

2 reaktioner på ”Tacken: Immigranter löper amok i Italien

 1. DanneSwede skriver:

  När jag ser detta kom jag och tänka på följande klipp som jag såg i helgen:
  http://www.nyhetskanalen.se/1.2080924

  När man hör dessa ”rebeller” skrika Allahu Akbar, vet man att frihet och demokrati INTE kommer bli verklighet i framtidens Libyen!
  Visserligen är ju inte Islam förenligt med den Västerländska synen på jämlikhet och demokrati, men ändå!

 2. Mats Dagerlind skriver:

  Så är det även här i Sverige. 90% av alla som kommer och anger flyktingskäl är i själva verket människor som söker lyckan i ett annat land. Inget fel i sig kanske, i varje fall inte de som kommer och är beredda att arbeta för att skapa sig detta bättre liv, i varje fall inte om Sverige tog emot ett ansvarsfullt antal i förhållande till landets folkmängd och resurser.

  Tyvärr finns också bland dessa ”flyktingar” en alltför stor andel hel- eller halvkriminella personer (det är ju naturligt att det är lättare för en kriminell att få ihop 100-200 tusen kr till en människosmugglare för att ta sig till Sverige än det är för en utfattig kofösare).

  Deras idé om att skapa sig ett bra liv i Sverige handlar i bästa fall om att leva på de bidrag man har rätt till, i näst bästa fall på att leva på bidrag man har rätt till + andra bidrag som man lurar till sig + svartjobb, och i sämsta fall handlar det om att bygga upp eller ansluta sig till rent kriminella nätverk.

  Man tycks inte heller vara särskilt angelägen om att fostra sina barn till att uppskatta landet Sverige – faktum är att andra generationens invanfdrare från MENA-regionen ofta är ännu hårdare socialt och kriminellt belastade än sina föräldrar.

  Förvisso kan inte alla de här dåliga karaktärsegenskaperna helt och hållet tillskrivas islam även om sådant som extremsistiskt våld, kvinnoförtryck, barbariska straff som stening och stympning och annat är intimt förknippat med religionen.

  Snarare handlar de här problemen om en allmänt underlägsen kultur som inte förmår skapa samhällsbyggen på den nivå vi förmår i vår del av världen och dessa underlägsna samhällen byggda på diktatur, korruption, religiöst medeltida mörker osv fostrar förstås också dysfunktionella människor.

  Dessa upphör förstås inte heller som genom ett trollslag att vara dysfunktionella bara för att de passerar gränsen till Sverige (eller Italien). Man kastar inte av sig sitt kulturella/religiösa arv som en smutsig t-shlrt, tar en dusch och sen är man svensk med sekulära, liberala, demokratiska och jämställda värderingar – även om våra politiker tycks ha fått för sig att sådant trolleri är möjligt.

  För Italiens del är det ännu allvarligare än för Sveriges. Italien är ju i många avseenden redan utan MENA-invandring något av en bananrepublik med politiska tomtar som Berlusconi, hög korruption, dåligt fungerande offentlig förvaltning, maffia och mycket annat. De behöver verkligen inte det här ”berikande” tillskottet utifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s