Gnäll om Koranbränning – tramsargument som ursäktar muslimskt våld

Man kan tycka vad man vill om att bränna koranen. Taffligt, visst, men det är till syvende och sist bara en bok, det är bara lite papper. Hade man varit det man kallar för ”moderat muslim” hade man kanske tyckt det var oförskämt, muttrat lite om det, och låtit det vara därefter.

Men så är det islam vi pratar om. Då är det inte att sura lite över det som gäller. Det är mord, halshuggningar och andra medeltida vidrigheter som kommer på plats. Det är deras svar på i stort sett allt – våld och död. Islam bevisar att den är och förblir en dödskult vars enda svar på allt är ”Allah ahkbar” och att sedan döda människor.

I detta fall FN-personal vars uppgift är att hjälpa afghanerna. Det struntar de blankt i. Såfort deras kära imam sa ordet – attackerna skedde ju lägligt efter fredagsbönen – är det lite klassisk jihad som stackars FN-personalen fick utstå. Vem är förvånad? Någon?

Som vanligt kommer tramsmedia att ta upp att någon i USA brände en Koran efter att ställt Koranen inför rätta. Ganska kul jippo egentligen, speciellt med tanke på hur många människor som dödas och avrättas pga. av att man förolämpat islam, Koranen eller deras käre profet Muhammed. Det är OK att döda människor, men inte ok att bränna lite papper.

Nu är det väl skylla ifrån sig som gäller. Det är inte muslimernas fel att muslimerna gång efter annan löper amok vid minsta tillstymmelse till hån mot islam. Det är vårt fel. Okänsliga Väst som är så dumma som inte censurerar sig själv när det inte passar muslimerna. Det är väl självklart att de tar ett svärt och hugger av huvudet på folk om någon på andra sidan jorden bränner en bok som de måhända gillar.

Ja, gillar är väl en underdrift. De älskar den. De älskar den så mycket att folk ska dö för den. Så moderata är dessa afghaner och andra muslimer världen över som begår övergrepp för små skitsaker.

Man borde bränna Koranen över hela världen, i varenda land och stad. Inte för att bokbränning är något att uppmuntra egentligen men för att det helt plötsligt finns ett egenvärde i att att visa att vi inte accepterar att de mördar för sin heliga bok. För att visa att vi inte accepterar att de dikterar vad vår yttrandefrihet säger. Då är det bara att bränna på, tills de fattar att vi struntar i deras bok och bränner den hur mycket vi vill.

SvD SvD DN SDS

55 reaktioner på ”Gnäll om Koranbränning – tramsargument som ursäktar muslimskt våld

 1. antidetmesta skriver:

  Att tro att FN är där för att hjälpa någon är väl synnerligen obegåvat.
  Vem vill i sitt eget land ha utländska soldater som flyger omkring och bombar det mesta i deras väg. Afghanerna har inte bett om hjälp och vill inte ha ”hjälpen”. Om vi/de bara kunde fatta det så kunde vi undvikit en massa blodsspillan på båda sidor. Och dessutom sparat en massa pengar till statskassan.

  Som man sår får man skörda

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Bombar det mesta i deras väg? Hehe, du verkar ha lite dålig koll =) FN bombar ingenting – de har inga bombflyg. Men annars var det rätt 😉 Eller inte…

 3. profanum_vulgus skriver:

  Man behöver inga ursäkter för att döda ockupanter i sitt eget land.

 4. Harlekin33 skriver:

  Man undrar ju hur dom skulle reagera om man hade ett koranbokbål på sergels torg?!

 5. Lars skriver:

  Afghanistan är ockuperat av västmakterna, om dessa ockupanter har blå fn-hjälmar eller inte är irrelevant.

  Jag skulle också ta till vapen i deras ställe.

  Jag röstade på SD och ämnar göra det igen men Dina utrikespolitiska analyser ger jag inte mycket för Ted. Vore Sverige under beväpnad ockupation av ett muslimskt land och man i detta land pissar på våra nationella och religiösa symboler…kart som fan att det smäller.

 6. Idealisten skriver:

  @antidetmesta. Eller så är det så att FN och ISAF är inbjudna av landet Afghanistans regering som är framröstad av folket. Ett val som fått mycket kritik men att generera en perfekt demokrati på ett få antal år är svårt om inte omöjligt. Inte kan du tro att den demokrati vi har i Sverige idag skapades över en natt?

  Alltså har afghanerna bett om omvärldens hjälp för att upprätthålla säkerheten i deras eget land där den hotas av fundamentalister som ofta liksom ISAF inte heller är av afghansk nationalitet. Idag är 70% av befolkningen för utländsk närvaro och endast 20 % önskar en återgång till talibanstyret som fanns 1996-2001. Det är de enda alternativen som finns idag, antingen utländsk närvaro eller fullständig kollaps som leder till extremisternas seger i slutänden. Detta är även en stor säkerhetsrisk för hela region då det avlastar talibanen i Afganistan så de åter kan fokusera på att bekämpa den Pakistanska staten.

 7. Kristoffer skriver:

  Jag säger bara en sak.
  Ta hem våra trupper från alla arabländer och afrikanska länder, FN som militär.
  Stäng våra gränser och låt dessa primitiva vildar lösa och leva i sin egen skit.

 8. Kristoffer skriver:

  Ni ovan som klagar på ockupanterna och att FN bombar borde ta och läsa på lite vad FN arbetar för. Helt sjukt att ni är så pass naiva och blinda…

 9. Harlekin33 skriver:

  Hur många svenskar skall dödas innan vi börjar slå tillbaka???

  10, 100, 1000, 10.000, 100.000???

 10. Harlekin33 skriver:

  Det är dags att sätta ner foten och ta ett tydligt beslut om att vi inte accepterar muslimer i sverige som tror på en religion som vill mörda svenskar!!!

 11. World Traveller skriver:

  Om jag vore General Petreus saa skulle jag beordra de svenska, finska och tyska soldaterna i Mazar att skjuta minst 1000 av demonstranterna. Vad gjorde forresten trupperna dar nar demonstrationen pagick? Varfor ingrep de inte?
  Det enda som kan faa stopp pa muslimernas valdsspiral och ambitioner pa varldsherravalde ar att vi lovar dom att skjuta 1000 av dom for varje dodad vasterlanning.

 12. Dannie skriver:

  Man behöver inga ursäkter för att döda ockupanter i sitt eget land.

  Tycker du det?
  Men menar du de minst 60.000 kriminella olagliga i Sverige? Eller de invasioner av klaner från somalia och irak som begår våldtäkter och misshandel mot den svenska ursprungsbefolkningen? Eller du kanske avser de femtekollonare och quislingar, samt medlöpare som hejar på den här utvecklingen?

 13. profanum_vulgus skriver:

  Idealisten:
  Du menar som de tyska soldaterna i Wischyfrankrike, Norge och Danmark 1943?
  Val, regimbyten och grundlagsändringar under ockupation är olagliga och alla nationella som inte bekämpar dem är förrädare.

  Dannie:
  Ja det tycker jag.
  Invandrare är inga ockupanter.

 14. Dannie skriver:

  profanum_vulgus: ”Ja det tycker jag.”

  Du var mig en mordisk liten rackare, du vill alltså slakta 60.000 olagliga (motsvarar Karlstads invånarantal), dvs kriminella invandrare som ockuperar den svenska välfärden? Själv tycker jag det räcker med att deportera…

 15. profanum_vulgus skriver:

  Dannie:
  Som sagt, invandrare är inte ockupanter. Men om de var ockupanter så skulle det inte vara mord att döda dem.

 16. Dannie skriver:

  profanum_vulgus,
  ”Men om de var ockupanter så skulle det inte vara mord att döda dem.”

  Uhuh, och illegala (dvs kriminella) invandrare vill du alltså då döda.

  http://oxforddictionaries.com/definition/occupier

  1 a person or company residing in or using a property as its owner or tenant, or (illegally) as a squatter.

  Men du kan säkert hitta nått svenskt lexicon som säger att ockupant är lika med legitimt motstånd…?

 17. Dannie skriver:

  profanum_vulgus

  Nej, med du tycks tyvärr vara både blodtörstig och illiterat, vilket är en olycklig kombination, främst för din närmaste omgivning. Har du ett ursprung från MENA regionen månne?

 18. profanum_vulgus skriver:

  Dannie:
  Nej jag är pursvensk. Jag hoppas att dina gener har annat ursprung.

 19. Dannie skriver:

  Nej jag är pursvensk. Jag hoppas att dina gener har annat ursprung.

  De där låter som en socialdemokratisk rasbiolog…

 20. jesse fransson skriver:

  Jag finner ingen som helst anledning till att Sverige ska bry sig om interna konflikter i medeltidsländer. Alla islamister ska utvisas från sverige, likaså ska alla svenskar tas hem från islamistiska länder, låt dessa sköta sina egna problem. Bidrag till sådana länder ska inte heller betalas ut

 21. profanum_vulgus skriver:

  jesse fransson:
  Jo, men Ekeroth är ju zionist och Israel, så han har helt andra intressen än svenskarna.

 22. Lena skriver:

  Svar till 2011-04-03 at 2:02 e m

  Ja du är nog den dummaste….
  Att rapportera brottslighet begånget av invandrare kan väl knappast räknas som främlingsfientligt, hur fan tänkte du nu egentligen!?

 23. profanum_vulgus skriver:

  Lena:
  Det tyckte väl Ekeroth om Goldstonerapporten som rapporterade brottslighet av Palestinas illegala invandrare.

 24. Roberth skriver:

  Men problemet är ju att det inte är bara en bok. För en del folkgrupper är det mycket mycket mer. Ska man bränna boken för att man kan? Se på följderna oskyldiga går åt i pastorns iver att visa hur islamister är. Är det värt det? Nej säger jag det är inte värt det. Det finns många bättre sätt att visa det på

 25. Ted Ekeroth skriver:

  Ja, varför inte. Jag anser inte att någon bok är helig. Vad man bör ta med sig är att ifall bibeln bränns, vilket säkert skett många gånger, eller ifall de religiösa symbolerna hånas är det extremt sällsynt att kristna dödar folk pga av det. Det är däremot snarare regel än undantag att så sker i den muslimska världen då deras religiösa föreställningar hånas eller på något sätt behandlas som de inte gillar.

 26. Ted Ekeroth skriver:

  Ja, bara för att man kan och för att vi har yttrandefrihet. Bara för att någon eller några blir upprörda för att man bränner en bok är ingen som helst anledning att inte göra det. Det blir snarare desto bättre anledning att göra det när de reagerar som de gör. Ju mer våld de hotar med eller genomför för att någon bränner lite papper, desto viktigare blir det att bränna boken igen.

  De oskyldiga blir utsatta inte pga av pastorn. Han brände lite papper på andra sidan planeten. Ingen blev skadad, ingen dog. de oskyldiga skadas pga av att muslimer tar fram svärdet och hugger huvudet av dem. Det är pinsamt att detta skylls på någon som inte har något med det att göra.

  Snarare verkar det onekligen som att pastorn har helt rätt när han vill bränna koranen – den uppmanar till våld och död, precis som vi nu ser. Och det är inget nytt.

 27. Ted Ekeroth skriver:

  Jo, i en perfekt värld hade man kunnat säga att man struntar i dem där borta. Visst, jag kan köpa det argumentet men bara om det inte hade påverkat oss. Vilket det i allra högsta grad gör dessvärre. Därför anser inte jag att vi kan strunta i det. Då vaknar vi en dag med problemet vid vår dörr istället.

 28. profanum_vulgus skriver:

  Ted Ekeroth:
  Det är ganska vanligt att ockuperade reagerar kraftigt på symbolhandlingar som syftar till att kränka deras kultur, nation, religion eller liknande.

  Jag hoppas att svenskar reagerar likadant under motsvarande förhållanden. Jag tror att ni zionister kommer reagera precis likadant när USA inte kan hålla Israel under armarna längre och folk gör samma sak mot er religion.

 29. Rulle Kugg skriver:

  Bränningen av koranen uppmärksammades
  först eftet två veckor. Vid fredagsbönen den
  1:a april hade imamerna kommit överens om
  att detta var ett lämpligt ämne att ta opp.

  Vem bär störst skuld? Borde inte dessa heliga
  välutbildade imamer begripa bättre än att under
  religös högtid hetsa till våld?

  Är islam en religion eller är det en kollektiv sinnessjukdom?
  sinnes

 30. Krister skriver:

  Läs koranen och Haditherna så ska du bli varse att muslimernas bosättningspolitik i västra europa (20 miljoner) varav nittio procent saknar asylskäl, syftar till att successivt överta landområden för egen räkning. Muslimerna kommer i massor som en konsekvens av att de muslimska länderna uppvisar världens snabbaste befolkningstillväxt och inte kan försörja sina innevånare. Orsaken till den snabbt ökande befolkningen är islam som omöjliggör utbildning, folkbildning, familjeplanering och barnbegränsning. När man en gång har blivit medveten om hur muslimerna uppfostrar sina barn så är det inte förvånande att muslimska män är den tyngst brottsbelastade befolkningsgruppen i alla västeuropiska länder och att de särskilt utmärker sig vid grova sexualbrott.

  Om man vill förstå fenomenet med det utbredda antisociala beteende som präglar de muslimska parallellsamhällen som etablerats i Sverige så måste man gå till kärnan av kulturen som präglats av en religiös ideologi kallad islam. Tror Profanum vulgus vem du än är att dessa islamistiska intränglingar kommer att ge sig av frivilligt nu när avskyn mot dem (på goda grunder) växer över hela Europa? Vad är de då om inte ockupanter? Kom nu inte dragandes med möten du har gjort med sympatiska iranier eller araber, för jag har själv träffat dessa människor och de har alla det gemensamt att de är på flykt undan islam. Men dessa är få i antalet i förhållande till muslimerna. Islam är ingen etnicitet utan en dogmatisk dödskult från 600-talet som har en narcissistisk eventuellt psykopatisk massmördare, torterare och våldtäktsman vid namn muhammed som upphovsman. Allt enligt de heliga Haditherna, skrifter från 700 talet som avhandlar muhammeds liv och som utgör vägledning för varje muslimsk man att försöka efterlikna Mohammed. Islam ska inte bemötas med respekt utan med den djupaste avsky den förtjänar. Och om inte afghanerna vill ha FN:s hjälp så vill jag aldrig mera höra det gnällande och gnölande som genljud över världen från just Afghanistan över att ingen ingrep under talibaneran. Lämna Afghanistan och skicka hem varenda ensamkommande skäggbarn från detta land.

 31. profanum_vulgus skriver:

  Krister:
  Det där är bara vansinniga konspirationsteorier och myter.
  1. Att 90% saknar asylskäl är en myt baserad på svensk lagstiftning. Här innefattar humanitära skäl till största delen asylskäl enligt folkrätten. Anhöriginvandring t.ex. är asylskäl.

  2. Muslimer utvandrar inte främst från länderna med högst befolkningstillväxt.

  3. Titta på utvandrarländer av muslimer så ser du att muslimerna kommer när USA startar krig i deras länder. Somalier började komma i början av 90-talet och sedan mattades det av och sen började de komma igen 2006 när USA gick in igen.
  Samma sak med Irak och Afghanistan.
  Krig mellan muslimer orsakar inte flyktingvågor till Europa.

  4. 20 miljoner av 400 miljoner är inte så mycket att skryta med.

  5. Nej de kommer att assimileras när invandringen avtar, vilket kommer att ske när USA inte längre kan föra kolonialkrig.

  6. Var judarna i tredje riket ockupanter för att de inte gav sig av?

  7. Islam skiljer sig bara i våldsamhet från Kristendomen och judendomen på så sätt att den är mindre våldsam.
  Moses är den värsta psykopaten i historien.

  8. Det var massor som ingrep under talibanerna. USA sponsrade talibanerna med pengar, diplomatiskt stöd, vapen och beordrade Pakistan att hjälpa dem. Iran, Uzbekistan m.fl. stödde islamistiska fronten (”norra alliansen”) . Hade Talibanerna inte fått stöd så hade de förlorat kriget direkt.

  9. Om ockupanterna lämnar Afghanistan så slutar de komma av sig själva, precis som att de inte kom hit innan ockupanterna kom dit.

 32. Stöd till Ted skriver:

  Starkt uttalande av Dig Ted Ekeroth. Du har mångas sympatier och detta är starkt uttalat av Dig.
  För alla som inte delar deras inställning och tro är Koranen värdelös och tillhör enbart religionen islam. Den skall aldrig få någon makt.

 33. profanum_vulgus skriver:

  Dannie:
  Inte som flyktinginvandring, utan som kulturinvandring efter erövring.
  Det är inget muslimskt med det för övrigt, USA, Ryssland och Kina har expanderat på samma sätt, Sverige med.

 34. Krister skriver:

  Profanum vulgus

  1. Migrationsverket uppger att 1 934 personer beviljades uppehållstillstånd 2008 i enlighet med Genèvekonventionens definition av flyktingar. Det betyder att 42 800 har invandrat med felaktiga skäl 2008 då 44 800 fick uppehållstillstånd för asyl och deras anhöriga. Tycker du att Sverige ska ta emot 40-50 000 asylsökande och deras anhöriga varje år eller vill du liksom vänsterpartiet och miljöpartiet fördubbla denna siffra genom att öppna gränserna? Det innebär att vi svenskar förlorar vårt enda hemland vi har och med tanke på hur Sverige har förändrats de senaste 20 åren så inser man att det skulle bli dödsstöten för vår kultur. Varför vill du upplösa vår nation? Ska vi ta emot alla andra somalier och Irakier också och inte bara dem som haft råd att betala flyktingsmugglare? Det betyder flera miljoner fler. Men med tanke på att det är fred i somaliland så är det märkligt att flyktingarna inte beger sig dit och varför kan de inte stanna i Etiopien eller Kenya, dit vi kan skicka förnödenheter. Jag anser att vi bara ska ta emot kvotflyktingar från UNHCR och fokusera på dem som engagerat sig för mänskliga rättigheter. D.v.s. oppositionspolitiker, fackföreningsledare, författare, förläggare, journalister och människorättsadvokater. Män med hederskultur, religiös fanatism och kvinnoförtryck i bagaget är tydliga tecken på dem som inte ska ha uppehållstillstånd. När sådana människor ändå får stanna och tar sig ton i Sverige så blir reaktionerna därefter. Det förhåller sig så att Sverige har tagit emot hundratusentals människor som fungerar väl i vårt samhälle men också flera hundratusen som inte gör det och om vi ska fortsätta att ta emot dem som inte vill assimileras så upplöses vår nation gradvis.

  Jag undrar varför svenskarna ska be om ursäkt för att man värnar det land vi har byggt upp och den kultur och den gemensamma värdegrund som utgör vårt folks identitet. Varför får vi svenskar inte slå vakt om vårt enda hemland på jorden? Varför ska vi acceptera invandring av människor som varken respekterar värdlandets traditioner eller vår befolkning? Varför är det vårt ansvar att ta emot människor från konflikter vi inte har startat och än mindre kan stoppa? Hur kommer det sig att de som når Sverige har kunnat resa genom dussintals länder för att komma hit? Om flyktingarna från ett krig bara reste över till grannländerna så skulle fler kunna försörjas där och det skulle också underlätta hemvändandet när striderna är över. Sverige kan hjälpa människor på flykt i deras grannländer genom att producera det som behövs för att bygga bostäder och samhällen för krigsflyktingar. FN kan stå för försörjningen så att grannländernas ekonomi inte blir ansträngd och varje satsad krona i Etiopien eller Kenya skulle hjälpa dussintals fler än varje Somalier som invandrar till Sverige. Men detta kallar många opinionsbildare för rasism. Vi får alltså inte hjälpa fler i hemlandets närområde utan att vänsterintellektuella ska anse det som rasism. Men varför får inte svenskarna bevara sitt land och sin särart utan att multikulturivrarna attackerar det som rasism?

  Det nämns sällan i media att de grova våldsbrotten har ökat med 300 procent i Sverige på 30 år eller att majoriteten av gärningsmännen är invandrare eller att män från muslimska länder är mest överrepresenterade. De självsegregerande muslimerna har ingenting gemensamt med dem som har flytt från mellanöstern utan är tvärtom allt för ofta de folkliga representanterna för just den intolerans och våldsbenägenhet som drev flyktingarna iväg. Den självklara frågan är varför det är Sveriges ansvar att ta emot mängder med asociala och direkt fientliga individer från främmande länder som varken respekterar värdlandets befolkning eller visar någon som helst tacksamhet för mottagandet. Det självklara svaret är att vi inte är skyldiga att hysa fientliga femtekolonnare. Det finns ingen anledning att tolerera islams normer, inte i Sverige. Utövande muslimer kan utan vidare bege sig till Iran, Sudan, Pakistan eller arabiska halvöns islamistiska kungadömen.

  2. Nämn ett muslimskt land med låg befolkningstillväxt eller stillastående?

  3. Kurderna har kommit i massor under Ayatollornas styre i Iran liksom under Saddam eran och från inbördeskriget i Turkiet under 80- och 90- talet. Från Libanon kom mängder av människor under inbördeskriget som får sägas ha utlösts av PLO och shiamuslimerna. Det förhåller sig så att det var somalier av olika klaner som inledde inbördeskriget 1991 och deras upprepade angrepp mot FN och Röda korset har gjort att det är svårt att hjälpa människor på plats.

  4. Precis som i sina hemländer föder de fler barn än de kan försörja och bara tanken att komma till ett främmande land och fortsätta att skaffa 5-8 barn utan att kunna försörja dem är ganska oerhört. När en stor andel uppfostrar sina barn till att ta avstånd från värdnationens lagar och värderingar så uppstår allvarliga problem och ju längre detta fortgår desto allvarligare blir problemen.

  5. Detta är inte USA och mitt främsta skäl till att neka muslimer att invandra till Sverige är att det hitintills har inneburit så stora social problem med dem. Arbetskraftsinvandrarnas barn lärde sig felfri svenska och hade förmågan att tillgodogöra sig kunskaperna i skolan lika väl som svenskar oavsett om de kom från Finland, Italien, Jugoslavien eller Grekland. Men i den av muslimska elever dominerade skolan i Rosengård var det bara 13 procent som klarade grundskolekompetens. Liknande misslyckanden föreligger också i Göteborg och Stockholms invandrartäta stadsdelar. De assimileras inte som arbetskraftsinvandrarnas barn för att deras föräldrar inte vill det.

  Om man vill förstå fenomenet med det utbredda antisociala beteende som präglar de muslimska parallellsamhällen som etablerats i Sverige där muslimerna är många och varför muslimska män är den tyngst brottsbelastade gruppen i det svenska samhället eller varför denna grupp uppvisar den högsta överrepresentationen för grova sexualbrott så måste man gå till kärnan av kulturen som präglats av en religiös ideologi kallad islam. Det är nämligen den gemensamma nämnaren. Rapporter från bl a Brå ger en möjlighet att räkna fram procentuell överrepresentation för olika etniska grupper vid olika typer av brott. En uppföljning av brottsstatistiken anger att överrepresentationen inte hade förändrat sig över tolv år (1989-2001) och vidare kan man läsa sig till överrepresentationen för alla brott. Det oroväckande är att samma statistiskt belagda bild över brottsbelastade invandrare från muslimska länder återkommer i flertalet andra EU-länder också.

  6. Judarna i tredje riket var sedan århundraden ingifta i det tyska folket och kunde sällan skiljas ut från andra medborgare annat än via namn. De var således tyskar med judiska sedvänjor men väl assimilerade. Muslimerna har däremot visat en enastående motvilja mot att assimileras i våra europiska samhällen. Om en grupp människor som tillhör en viss kultur utmärker sig på ett mycket negativt sätt mot värdnationen och det efter bara några år i landet så blir rektionen att dem hade vi kunnat vara utan. Och vi är inte skyldig dessa människor någonting.

  Det finns inga dokumenterade händelser där tyska judar skulle ha hotat eller angripit ickejudiska tyskar men det finns nu dokumenterat att muslimska män är den mest överrepresenterade gruppen av våldsverkare i Sverige och flera europiska länder. Dessutom riktas upprepade hot mot värdnationernas befolkningar från muslimska samfund över hela Europa, något som judarna aldrig gjorde. Men i likhet med nazisterna så förannonserar militanta muslimer om vad man tänker göra i framtiden.

  Jag vet att det finns mängder med bra och trevliga Iranier, araber, kurder osv. och de har alla det gemensamt att de inte utövar islam. Islam är ingen etnicitet utan en kulturyttring som jag inte vill ha i detta land. Islam inte är förenlig med vår demokrati och inte heller med våra värderingar om jämlikhet och humanism. Islam är dessutom världens mest kvinnoförtryckande ideologi och en tvångsreligion eftersom konvertering är förbjuden och straffas med döden i islamska länder. Den tål inte konkurrens. Islam kan bara existera under konstant diktatur, det är därför muslimska samfund över hela Europa driver kraven på sharialagar eftersom alla mentalt friska människor som inte lever i den muslimska mardrömmen av terror och angiveri, skammord och kvinnoförtryck faktiskt aldrig av fri vilja skulle välja någonting så vederstyggligt som islam.

  7.
  Under 1900-talet bragdes 20 miljoner människor om livet i den muslimska världen och att det inte var fler beror på att de saknade resurser från att terrorisera andra än sina egna befolkningar. Islam var den dominerande våldsverkaren i Euroasien väster om Kina fram från 650 till 1600 talet. Därefter har kristna regimer dominerat för att sedan ersättas av kommunister. Det är bara det att kristendomen har förpassats till en privatsak utan inflytande i Europa medan islam fortfarande befinner sig i sitt fanatiska tillstånd eftersom ingen verklig folkbildning eller demokratisering har bedrivits i den muslimska världen. Så varför ska vi släppa fram islam när vi redan har kuvat en annan totalitär Gudom. Det får vara slut med hänsynstagande till dessa imbecilla människor som tvångsmässigt tillbeder ett fantasifoster och på grundval av vad någon sinnesjuk människa har nedtecknat för 1400 år sedan. Jag vill inte ha några utövande muslimer i mitt land.

  Jasså, Moses anser du vara värre än Muhammed, Djingis khan, Suharto, Idia Amin, Stalin, Mao och Hitler, varför då? Jag är ateist så vad Moses anbelangar så bryr jag mig inte men det skulle vara intressant att få veta hur du tänker.

  8. Nog känner jag till USA:s utrikespolitik. Att det var USA som beväpnade muslimer i Indonesien, Pakistan, Afghanistan och Somalia under kalla kriget för att slåss mot kommunismen, det vet jag redan. Det jag inte förstår är varför Sverige eller Europa ska ta konsekvenserna av USA:s tidigare utrikespolitik. För övrigt så hade talibanerna fler soldater än Norra alliansen och hade de inte fått vapen från Ryssland så skulle de ha klappat ihop. Men om inte USA hade bombat bort talibanerna så skulle Norra alliansen fortfarande bara hålla ett bergspass uppe i nordost.

  9. Låt då talibanerna komma åter, men då ska alla afghaner åka hem eller hur? För ditt resonemang är ju att de inte flyr undan talibanerna utan undan USA. Åker alla Irakier hem också då USA lämnar landet? USA har ju inte haft något inflytande i Iran på 33 år men det är få utlandsiranier som vill till mullorna.

 35. Krister skriver:

  Rättelse

  7.Förvisso dominerade mongolernas arméer våldet under 1200-talet. Men i övrigt så var islam den aggressiva parten gentemot kristendomen fram till slutet av 1600- talet. Muslimerna bedrev upprepade anfallskrig mot Europa som försvarade sig i Frankrike, Portugal, Baskien, Kastilien, Anatolien, Balkan, Ungern och Österrike under 1000 år innan islams fanbärare tappade modet efter turkiska armens undergång i Österrike 1683. Korstågen var ett svar på de turkiska Seldjukernas anfall mot Bysans under 1000-talet. Så islam är inte vår vän och har aldrig varit det heller.

 36. profanum_vulgus skriver:

  Krister:
  1. Jag anser inte att vi ska ta emot särskilt många invandrare alls. Jag påpekade bara att distinktionen som islamofober gör mellan asylskäl och övriga skäl är en myt lanserad för att lura obildade.

  Man kan lösa asylplikten genom att skapa fristäder i regionerna som flyktingarna kommer ifrån. Detta är nästan gratis (I Jugoslavienfallet gjorde det ca 1 mot 6, Sverige kunde alltså ensamt ha hjälpt samtliga Jugoslaviska flyktingar i närområdet till halva kostnaden).

  1b. Det nämns nog sällan eftersom det inte är sant. Brottsligheten har ökat lite grann sedan folkhemmets avskaffande på 90-talet och iom de ökande straffen (hårdare straff leder till ökad brottslighet) . Men det handlar om några procent, inte hundratals procent.

  Invandrare är dessutom inte överrepresenterade i förhållande till sin socioekonimska grupptillhörighet.

  1c: Det här med enda hemland får du ta med Zionisterna. Det är de som anser att nationer inte är relevanta hemländer.

  2. Bosnien (samma som Sverige).

  3. Kurderna kom för att den USA-stödda sekulära Baath-regimen angrep dem. Det var dock inte något som gick att jämföra med dagens flykt från samma område när USA för krig själva.
  ”Inbördeskriget” i Libanon bestod i att Israel angrep Libanon och ockuperade det. Att de kristna fascisterna var allierade med Israel gjorde det inte till inbördeskrig.

  4. Ja det är ett grundproblem med invandring under arbetslöshet, men det gör inte att 20 miljoner av 400 miljoner är något att skryta med. Trots denna terrorkultur går det ju drygt 390 kristna terrordåd på varje muslimkst i Europa.

  5. Det stämmer i huvudsak. Problemet är ju asylplikten och att USA:s omänskliga krigföring orsakar en massa flyktingar.

  6. Har du inte hört talas om dolkstötsteorin, marxistkravallerna och riksdagshusbranden? Judisk terrorism och vägran att assimilera sig var ju hela motiveringen till judehatet.

  Ni tror väl inte att ni hittat på något nytt när ni ska skylla alla problem på en folkgrupp?

  6b: Islam skiljer sig ju i dessa avseenden enbart från kristendomen och judendomen på så sätt att den är mer förenlig med demokrati och mindre kvinnoförtryckande.

  7. En historieuppfattning som bara kan betecknas som den svenska flumskolans förfall i köttet.

  Ja Moses var värre än någon av dessa. Hans här slaktade alla männen bland Mineaiterna efter att de segrat. Moses blev då rasande på sina soldater för att de låtit kvinnorna och barnen leva och han beordrade dem att genast döda alla kvinnor och pojkar samt att våldta och förslava alla flickor oavsett ålder. Han toppade sedan av festen genom att kleta in sig i blod, spruta blod på publiken och elda upp en get.

  Vi har ju ett krig i Irak som kostat 2,5 miljoner civila livet, det dödligaste kriget i närhistorien. USA:s president motiverade detta med att Gud sa åt honom att göra det. Ett annat krig som Gud beordrade samma president att starta slåss svenska soldater i (för en islamistisk regim).

  8. Tidigare???
  USA har ju beväpnat och beväpnar Islamister i Libyen, Bosnien, Saudiarabien, Afghanistan, Syrien, Irak, Iran, Tunisien, Jordanien, Qatar, Jemen m.fl. platser.

  ”Norra alliansen” kallades ju före 2001 i väst för ” Förenade Islamistiska fronten för Afghanistans frälsning” det är vad de fortfarande kallar sig själva. Men när USA slutade stödja Talibanerna i november 2001 så var ju islamister impopulära så man bytte namn på dem.
  Gissa vad den största rebellfraktionen i Libyen heter? Just det ”Förenade Islamistiska fronten för Libyens frälsning”

  Talibanerna var en fjärt. Iran hotade att krossa dem 1996. Iran drog upp 250 000 man till gränsen med 1000 stridsvagnar och 200 stridsflygplan och Talibanerna svarade med att dra upp 9 000 man och 8 stridsvagnar till andra sidan gränsen. Tyvärr så hotade ju USA Iran med öppet krig om de krökte ett skäggstrå på någon taliban.

  9. Hur många Iranier kommer i förhållande till Afghaner och Irakier?
  Hur många irakier kom före 1991? Hur många kom under kriget med Iran, jämfört med under det nuvarande kriget?
  Hur många afghaner kom under kriget mellan Talibanerna och Islamistiska fronten? Jämfört med efter 2001?

 37. Krister skriver:

  Profeten vulgus:

  1b.
  Jag använder siffror från Brå som har sammanställt brottsstatistiken i Sverige sedan 1950 och där det framgår att antalet anmälda våldtäkter har ökat med 650 procent på 30 år och att ökningen har varit särskilt alarmerande under tjugohundratalet. Grov misshandel har ökat med 370 procent de senaste 30 åren
  Brott mot liv och hälsa har ökat med 364 procent och grova rån med 311 procent.

  Det har aldrig förekommit en socioekonomiskgrupp som varit 5 gånger överrepresenterad vid grova våldsbrott eller 7,5 gånger för våldtäkt som är fallet med invandrare från muslimska länder i mellanöstern och nordafrika.

  Läs gärna norska polisens rapport om våldtäkter 2007

  Överrepresentationen för invandrare att vara registrerade för brott är 2,5 men detta är ett genomsnittligt värde för alla invandrare. Vissa etniska grupper har mycket låg andel brottsregistreringar medan andra har en mycket hög nivå.

  Brå rapporten Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet från 2005 anger i bilaga 4 tabell 3 andel registrerade för brott i procent inom olika grupper i populationen under åren
  1997-2001. Tabellen visar också hur stor överrisken i de olika grupperna var att vara registrerad
  för brott jämfört med dem som har två svenskfödda föräldrar. Här anges hur många ur respektive befolkningsgrupp som faktiskt har dömts för brott under en femårsperiod. Då 5 procent av svenskarna har registrerats för brott medan 18,8 procent av invandrarna från mellanöstern är registrerade så innebär det att de är 3,8 gånger överrepresenterade i brottstatistiken i förhållande till sin andel av befolkningen. Därför anser jag att man ska skriva överrepresenterad och inte överrisk. Överrepresenterad är uttrycket som Brå använder för att beskriva hur många fler som var misstänkta för brott ur denna grupp medan jag tycker att det mest intressanta är de faktiskt dömda.

  Av den etniskt svenska befolkningen var 5,0 procent registrerade för brott

  Av andra generationens invandrare med båda föräldrarna födda i utlandet hade 10,2 procent registrets för brott med en överrepresentation på 2,0

  Av första generationens invandrare hade 12,4 procent registrerats för brott med en överrepresentation på 2,5

  Av invandrare från mellanöstern hade 18,8 procent registrerats för brott med en överrepresentation på 3,8

  Av invandrare från södra Centralasien hade 15,8 procent registrerats för brott med en överrepresentation på 3,2

  Nordafrikanska invandrare hade till 23,3 procent registrerats för brott med en överrepresentation på 4,7

  Av Östafrikanerna hade 17,5 procent registrerats för brott med en överrepresentation på 3,5

  För övriga Afrika hade ett genomsnitt på 26,3 procent med en överrepresentation på 5,3 fastställts.

  Av Invandrare från de gamla EU- länderna var 7,2 procent dömda för brott med en överrepresentation på 1,4

  För östeuropéer i de nya EU-länderna gäller att 11,4 procent var dömda för brott med en överrepresentation på 2,3

  Invandrare från USA, Canada, Australien hade samma representation som svenskar vid brott.

  Av invandrare från Östasien hade 5,2 procent registrerats för brott d.v.s. samma nivå som för den svenska befolkningen.

  Invandrarna har erhållit precis samma resurser som den svenska befolkningen. Att de mest brottsbelastade gruppera befinner sig i sin situation är själförvållad. För vem vill anställa någon som inta kan läsa, skriva eller räkna. Resultaten i Rosengårdskolan (Sveriges sämsta elevresultat) måste ha någon annan förklaring än att samhället har svikit. De har fått resurser långt över vad de hade haft i sina hemländer. Men då säger profanum vulgus säkert att detta är utsatta områden. Vad är de utsatta för om inte sig själva?

  1c Godag yxskaftsvar som man ofta får av människor som inte kan ge ett ärligt svar. Ynkligt.

  2. Ja det var det enda land du kunde nämna och det beror på att det är ett sekulärt samhälle där religionen inte har spelat någon roll på länge, precis som i Sverige

  3. Det är ett genomgående drag i din argumentation att människor och makthavare i mellanöstern aldrig är ansvariga för sina handlingar. Även om USA använder sin logistiska kapacitet för att skaffa fram nya vapen till olika regimer så måste ju i sanningens namn dem som använder vapnen bära huvudansvaret. Tidigare räknade jag själv upp offer för kommunismen respektive kapitalismen i vilka konflikter som de olika parterna (USSR och USA) varit inblandade i och vilka regimer de stöttat. Men då friskiver man en mängd massmördare som agerat utifrån nationalistiska eller religiösa motiv i tredje världen.

  Inbördeskriget startade 1975 medan Israel invaderade södra Libanon 1978.
  Massimmigrationen av palestinska flyktingar till Libanon rubbade balansen mellan den kristna och den muslimska befolkningen. Shiamuslimerna krävde då att palestinierna skulle räknas som medborgare och därmed skulle Libanon få en muslimsk majoritet. Dessutom var PLO beväpnade till tänderna när de kom vilket var ett dåligt tecken för värdnationen. Att Libanon inte var någon demokratisk mönsterstat och att våld brutit ut redan på femtitalet är förvisso sant men jag har levt hela mitt liv med berättelsen om de palestinska flyktingarnas tragedi men jag har aldrig hört någon palestinier be om ursäkt för att PLO och shiamuslimerna utlöste det Libanesiska inbördeskriget och i grunden förstörde mellanösterns mest välmående land. Sabra- och Shatila-massakrerna har man ofta hört om men mera sällan om Damurmassakern 1976 begånget av PLO. Att Israel har ett stort ansvar för massakrerna 1982 kan inte förnekas men PLO:s ansvar eller Syriens och Irans som stödde sina respektive allierade i kriget, det talar man inte lika ofta om. Shiamuslimernas milis blev ju till Hizbollah som nu skjuter raketer mot norra Israel i trots mot avtalet 2000 då Israels armé återlämnade södra Libanon.

  4. Nämn de 780 kristna terrordåd som enligt dig utförts i Europa sedan sprängningen av pendeltåget i Madrid 2004 och Bussbomberna i London 2005.

  6. Dolkstötslegenden riktade politiskt in sig på de tyska socialdemokraterna eftersom att de fick överta regeringsansvaret efter högern i oktober 1918 och därmed skriva under fredvillkoren. Nazisterna tolkade emellertid in någonting judiskt i allt negativt på det sätt du ser sionister som orsak till det mesta som är fel i Sverige.

  Sedan vill jag att NI berättar vilken folkgrupp muslimerna är?
  Islam är faktiskt ingen etnicitet utan en obehaglig kult från medeltiden som saknar förankring i vårt land. Jag har själv en positiv uppfattning ickemuslimer från mellanöstern, alltså ateister.

  Då tar vi det igen. De tyskar som tillhörde den judiska kulturen hade levt och verkat i tyska länder i flera hundra år vid upprättandet av den förenade tyska nationalstaten 1871. Att invandrare som gift in sig i majoritetsbefolkningen och levt där i femhundra år eller mer, hade en stark anknytning till landet är odiskutabelt. Men när en betydligt större muslimsk invandring i modern tid för med sig oanad kriminalitet och våldsutveckling från människor som bara levt här några årtionden och varav många (utövande muslimer) föraktar värdnationen så finns ingen rätt för dem att stanna här.

  6b: Verkligen. I vilka andra kulturer och länder annat än i de muslimska tvingas kvinnor drapera sig i svepning? I vilka andra länder än de muslimska tillämpas könsstympning på flickor och i vilken annan kultur än den muslimska stenas kvinnor eller piskas till döds för äktenskapsbrott? I vilken annan kultur än den muslimska kan mannen ta sig fyra nya kvinnor medan kvinnan inte har rätt att skilja sig från mannen? Är det sunt med islams välsignelse av giftermål mellan en vuxen man och ett flickebarn? Är tvångsklädanden som muslimska kvinnor tvingas bära en frihetssymbol? Är det just att anse att en kvinna som visar sitt hår anses ha uppeggat mannen så att våldtäkten är hennes fel? Balkongkastarna vi har haft i Sverige, är det ett tecken på en sund kvinnosyn?

  Varför har islam varit minst framgångsrik av alla kulturer när det gäller demokrati och medborgerliga rättigheter, i synnerhet kvinnans rättigheter? Om du menar vad du säger så inser jag att du endera tillhör den yttersta vänstern eller islam.

  7. Osmanska Turkiet
  massmord på kristna under 1600 talet
  massmord på hundratusentals Assyrier under 1800-talet
  massmord på hundratusentals Armenier 1895-96
  folkmord på 1,5 miljoner Armenier 1915-20
  folkmord på en halv miljon Assyrier 1915-20
  folkmord mot Pontiska Greker och Anatoliska Greker 1914-18. En halv miljon mördade.

  Indonesien
  folkmord på 1,5 miljoner ickemuslimer 1965- 67.
  folkmord på en kvarts miljon Östtimorianer 1976-79
  massakrer i Asheprovinsen

  Irakiska och kurdiska militära enheter angrep syrianska byar och utförde massakrer på tiotusentals människor i norra Irak 1933-34.

  Iran
  religiöst skräckvälde sedan 1980. Hundratusen mördade ev. ännu fler.

  Libanon
  Inbördeskrig som utlöstes av Shiamuslimer understödda av PLO.
  200 000 döda.

  Nigeria
  Nigerianska muslimska milisers massmord mot det kristna Igobofolket 1966.
  Kriget 1967- 70 mellan det i huvudsak muslimska norra Nigeria och det kristna Biafra ledde till folkmord på en miljon kristna Igobos.

  Saudiarabiens muslimska terrorvälde sedan 1930 talet. Finansiär av internationell terrorism sedan 1960 talet.

  Pakistan
  Fördrivning av miljoner Hinduer från Punjab (blivande Pakistan)
  Pakistanska arméns folkmord i Bangladesh 1970 71. Två miljoner döda.
  Muslimska separatister i Indiska Kaschmir beväpnade av Pakistan 1960-
  Pakistanskt understödda Talibaner utlöser krig i Afghanistan 1991- 2001. En miljon döda.

  Somalia
  Islamisterna startar ett inbördeskrig 1991.

  Diktaturerna i Syrien, Egypten, Libyen, Marocko, Tunisien har under 1900 talet endera genom krig eller massakrer och massmord på oppositionella dödat hundratusentals människor.

  Sudan
  Massmord på hundratusentals kristna i Darfur 2004-07.
  Krig mot den kristna befolkningen 1956-72 och en miljon döda.
  Nytt krig mot södra sudan 1982-2002 med två miljoner döda

  Uganda
  mördande av en kvarts miljon kristna 1972-79

  Indien
  Muslimsk invasion av norra Indien under 1400 talet och fortsatta krig mot hinduer för kontroll över Indien under hela 1500 talet. Miljontals offer

  Slavsamhälle i Indien på 1600 talet under religiös stormogulisk regim.

  Krig mellan hinduer och islamister under 1700 talet ödelägger Indiens styrka och möjliggjorde fransk och brittisk intervention.

  Slavimport av miljoner människor från västra afrika till de nordafrikanska arabsultanaten mellan 1400 och 1800.

  Sultanaten i Kairo och Khartoum förslavar miljontals afrikaner från det inre av västafrika och hela östafrika med Darfur som militär bas. 1500-1870

  Slavimport från östafrika till arabiska halvöns sultanat. 1500-1850

  Salvimport från Swahilikusten till Stormogulernas Muslimska stater i Indien. 1500-1750

  Turkiets invasion av Balkan och det tvåhundra år långa kriget mot östraeuropa 1371-1555.
  Konstantinopel 1453.

  Arabernas trehundra år långa krig mot Bysantiner, Perser, Västeuropéer 650-900.
  Muhammedanernas förintandet av den judiska kulturen i mellanöstern på 600-talet.

  Turkiska Seldjukernas anfall mot Bysans undet 1000-talet. Orsaken till att öströms kjesare vände sig till påven för militär hjälp. En av orsakerna korstågen.

  En kuggfråga. En av dessa figurer är inte en historiskt belagd person. Moses är nämligen att betrakta som en sagofigur medan de övriga tydligen har existerat i verkligheten. Men du kanske avser att sagofigurens karaktär är framställd som en psykopat. Georg Busch är ju en person som också gör skäl för att betraktas som mentalt djupfryst. Men varken far eller son Bush kan ha varit riktigt klok eftersom att bägge säger sig ha rådfrågat ett fantasifoster före anfallen. Anfallet mot Afghanistan borde väl då ha glatt profanum vulgus som en ersättning till det krigsskådespel som berövats honom när Irans anfall uteblev 1996. Men Att Sverige inte har där att göra, den uppfattningen delar du inte bara med Sverigedemokraterna utan även jag tycker så.

  2,5 miljoner döda i Irak!?? Jag har aldrig sett några uppgifter som ens kommer i närheten av det du nämner. Däremot minns jag att irakiska myndigheter uppgav att 185 000 civila skulle ha dött fem år efter invasionen. Kanske stupade 25 000 soldater 2003 och ytterligare lika många milismän sedan dess. Men fler än 250 000 är svårt att uppbringa. Det första kriget 1991 tog livet av 100 000 civila och lika många soldater medan embargot kostade 500 000 liv enligt UNICEF. Då handlade det om barn men sedan drabbades många av förgiftning av uranet från exploderade stridspetsar så antalet var säkert tiotusentals fler. Men en miljon allra högst en och en halv har dött när man summerar åren 1991-2011.

  8. Frågan handlade om varför Sverige ska ta ansvar för vad USA bedriver för utrikespolitik. Problemet är att Sverige spelar världssamvete och tar emot flera gånger mer människor från Irak än de länder som varit där och krigat. När sedan en hel del unga män från dessa länder löper amok i våra förorter så blir jag minst sagt upprörd. Det här är ingen avstjälpningsplats för asociala element.

  Menar du på allvar att Bosnierna var att betrakta som islamister. Nog hade de belägrade i Sarajevo och Gorazde mina sympatier under kriget i Jugoslavien och aldrig uppfattade jag Bosnierna som islamister. Men att USA i likhet med det forna brittiska imperiet byter allianser allt eftersom det passar deras egna intressen utan hänsyn till konsekvenserna, det är inget nytt. Men jag anser inte att det är Sveriges ansvar. Men anser du att det är ett problem att USA har dumpat en massa vapen i islamistiska länder? Du säger ju själv att islam är så mycket mera demokratiskt och rättvist sinnat än kristendomen.

  9. När Talibanerna styrde landet gick det inte att flyga ut som det gör idag. I dagsläget går det flyg mellan Arlanda och Bagdad vilket underlättar att ta sig hit.

  Till sist.
  Förföljelsen av judar är något som muhammeds anhängare inledde redan under 610 talet och sedan fortsatte med under hundratals år tills man utrotat flertalet judiska församlingar i mellanöstern och fördrivit dem från sitt hemland. flertalet hade flytt till endera östromerska Anatolien eller via Persien till Kasakhstan som höll ut mot islams anstormningar i femhundra år.

  Anledningen till muhammeds hat mot judar (hela andra kapitlet i koranen handlar om varför judarna skall hatas och förföljas) beror helt enkelt på att när denne dåre skulle lansera sig som guds apostel på jorden så använda han sig av gudslegender som var välkända av samtiden i den delen av världen. En av dessa var den judiska traditionen om den ende guden Jahve. Detta passade muhammeds syften och han stal rakt av en stor del av gamla testamentet men då gällde det ju att bli av med konkurrenterna inom den monoteistiska tron, judar och kristna. Men eftersom han inte ville befatta sig med de kristnas nya testamente så avfärdades detta rakt av. Men judarnas historia var tydligen så bra att den ville han kopiera fast utan judar.

  Läs gärna följande av koranens verser i K.V. Zetterstéens svenska översättning:
  2:187 3:27 4:48 4:49 4:50 4:59 4:91 5:17 5:19 5:37 5:76 5:77 8:61-62 9: 124 9:29 30 31 33 9:5 47:4 samt 2:a suran om islams judehat. Sedan kan du fundera på vad i allt detta som du tycker att Sverige behöver berikas med, och håll då i minnet att islam fortfarande befinner sig i en fanatisk fas. Det gäller inte minst finansiären av nästan alla moskébyggen i väst, Saudiarabien. Dessa människor tror på allvar att deras profet flög på en bevingad dromedar till himlen och att ärkeängel Gabriel sprättade upp honom för att ta ut hans hjärta och skölja det rent från synd.

  En flygande dromedar eller rättare sagt en korsning mellan en dromedar och en åsna. Ja det är ju vad man kan förvänta sig av en person som även för sin samtid var ovanligt korkad och primitiv. Men det där med att skallen spricker och en gudomlig ingivelse strömmar genom kroppen känner vi ju igen från den där birgitta på 1300-talet. Muhammed upplevde något liknande och det gjorde även Paulus (fast han hette nog något annat) eftersom de alla ger uttryck för symptom som liknar epilepsianfall. Sedan vet vi ju att shamanerna i alla tider har rökt gräs för att komma i kontakt med andevärlden. Men att någon tror på sådant idag är skrämmande och ännu värre blir det när packet samlas på Mynttorget (16 december) för att kräva politiskt inflytande åt isalm och det står ett gäng vänsterpartister och miljöpartister bland åhörarna samt handelsminister Björling. Skulle inte förvåna mig om profanum vulgus också försvarar detta tilltag.

 38. profanum_vulgus skriver:

  Krister:
  Det kan du inte göra eftersom BRÅ hävdar att våldsbrottsligheten är i princip oförändrad sedan 70-talet.
  Möjligen läser du brottstycken som SD brutit ut för att lura sina obildade väljare.

  Vad gäller våldtäkter så är det bara larvigt att hävda en ökning baserat på att man kallar allt för våldtäkt och för statistik på ett sätt som en utvecklingsstörd banafluga fattar är missvisande.

  Att det skiljer mellan invandrargrupper beror på deras socioekonomiska grupptillhörighet.

  Dessutom stödjer det knappast SD islamofobi eftersom kristna från mellanöstern är lika överrepresenterade som muslimer från mellanöstern.

  1c. Vad ska jag svara då när du argumenterar emot zionisterna och inte mig?

  2. Filipinerna, Egypten, Uzbekistan, Bangladesh, Kazakstan, Iran, Turkmenistan, Turkiet, Indonesien, Tunisien, Kirgizistan, Sri Lanka, Libanon.

  3. Då har du nog inte läst något.
  Att folk flyr från USA men inte från muslimer är inte att frånta någon ansvar.

  Så PLO ansvarar för att palestineirna fördrevs från sitt hemland av Israel och att Israel då beväpnade de kristna fascisterna för att fortsätta fördriva dem??

  4. Jag kan inte alla, men enligt statistik från Europol så begås det i snitt 1 muslimskt terrordåd, 360 kristna, 4 högerextrema, 6 socialistiska och 8 djurrättsaktivistiska terrordåd om året i Europa.

  6. Vilken folkgrupp är judarna?

  6b. Heltäckande klädsel för kvinnor är en judisk uppfinning och det var från början bara judiska och kristna kvinnor som klädde sig i heltäckande klädsel.
  Könsstympning är ett absolut krav enligt kristendom och judendom. Kvinnlig könsstympning nämns inte i muslimska skrifter.
  Äktenskapsbrott är belagt med dödsstraff även inom kristendom och judendom, det är bara det att det inte ställs upp några beviskrav.
  Både kristendom och judendom tillåter månggifte.
  Både kristendom och judendom tillåter barnäktenskap. De föreskriver till och med att alla flickor i ett besegrat folk ska våldtas.

  7.
  Afghanistan: Nej, en Iransk attack hade nog inte varit så bra den heller. Men skillnaden nu är främst att islamistiska fronten fått en ockupantstämpel och talibanerna fått en motståndsmans-gloria vilket gjort Afghanerna mycket mer talibanvänliga än innan.

  Irak:1,8 miljoner dog före 2003 (det var kontinuerligt krig mellan 1991 och 2003, med bombningar av civila mål varenda dag). 500 000 av dessa var barn.
  600 000 civila hade dött mellan 2003 och 2007. Mina 2,5 miljoner är en för säkerhets skull mycket låg siffra.

  8. Ja Bosnierna var helt klart islamister och USA:s stöd till dem och senare till Islamisterna i Kosovo berodde på att man ville smörja upp röven på Saudiarabien ordentligt inför Irak-ockupationen.

  9. Folk flyger inte direkt från Afghanistan till Sverige.

  10. Vilka uppseendeväckande okunniga religiösa påståenden! Svenska flumskolan slår till igen.

  Muhammed trodde nog (ganska säkert) att han var kristen ända tills han efter att han börjat profeta stötte på kristna på nytt. Gamla testamentet och bibeln är heliga skrifter inom islam och fanns att tillgå i hela den muslimska världen (Paulus skrifter är dock inte heliga och evangelierna anses i vissa uttryckligt nämnda delar vara missuppfattade).
  Det är SAMMA gud i alla tre religionerna och det var man mycket tydlig med inom islam.

  Det verkar ju YTTERST ologiskt och underligt att Muhammed bestämde att kristna och judar skulle leva som beskyddade inom det muslimska väldet medan ALLA andra religiösa uppfattningar skulle straffas med döden. Om det nu var just dessa två han ville ha bort, inte sant?
  (Vi kan jämföra med kristna och judar där det saknas undantag och alla som tror något annat ska dödas).

  Muhammed var nog inte epileptiker. Han gick ju ut och satte sig i öknen utan mat och vatten varefter han fick hallisar, vem som helst kan replikera det tricket.

 39. Krister skriver:

  1.Du menar alltså att polisen i Sverige ljuger eller inbillar sig att anmälningarna av våldtäkt har ökat från 900 till 5900 på 30 år eller att antalet grova misshandelsfall har ökat från 23000 till 86000. Du menar att polisen inte kan räkna när man presenterar uppgifter om att antalet väpnade rån har ökat från 3075, 1979, till 9570, 2009. Jag tycker mig känna igen argumentationen att brottsligheten knappt har ökat de senaste årtiondena från trotskisterna inom Rättvisepartiet. Jag tror inte att du är mottaglig för faktabaserade argument eftersom du resonerar utifrån att du har rätt utan att ange något stöd för dina åsikter i denna fråga. Och därför är vidare kommunikation med dig meningslös.

  Du har dessutom ett språk som röjer att du inte förmår att erkänna någon annan uppfattning än din egen. Sedan upprepar du dina mantran om och om igen utan faktaunderlag.

  Var finner du uppgifter om att kristna från mellanöstern är lika överrepresenterade som muslimer? För övrigt är det mig egalt eftersom jag tidigt tog avstånd från kristendomen.

  1b Frågan var ställd till dig. Och det var frågan efter en lång sakframställning.

  2.Filipinerna, Egypten, Bangladesh, Iran, Turkiet, Indonesien, Tunisien, Sri Lanka, har en mycket kraftig befolkningsökning varav egypten har ökat sin befolkning från 20 miljoner till 80 miljoner på 60 år utan att ha förmågan att öka produktionen lika mycket. Men hur du kan ange Filipinerna och Sri Lanka som muslimska länder är en gåta. Vad vet du om dessa länder egentligen?

  3.Du ger onekligen intrycket av att se allt i svart-vitt. Personligen har jag informerat många om att den amerikanska utrikespolitiken under det kalla kriget ledde till grova folkrättsbrott och att USA i många stycken uppförde sig som den stat man bekämpade, USSR. Men jag tror inte att du har möjlighet att frigöra dig från din uppfattning att allt är USA:s fel vad som än händer i världen. Under 1900 -talet mördade asiatiska kommunistregimer så många människor och med tanke på Japans krigföring och ockupation av halva Östasien tillsammans med religiös intolerans i tredjevärlden så blir resultatet att fler dödades av regimer i länder utanför Europa och Nordamerika trots nazismen. Men det kan vara svårt att acceptera om man redan har utsett orsaken till allt ont i världen. Vad gäller USA så saknar det landet attraktionskraft för mig eftersom den politik som där varit förhärskande inte är min bild av ett rättvist samhälle. Deras utrikespolitik har dessutom periodvis stått helt i bolagsintressenas tjänst så att flaggan har följt kapitalet med oerhörda konsekvenser. Dock är det landet som räddade Europa undan det faktum att Stalins armeér annars utan vidare hade erövrat hela Europa. Och vad som skedde i sovjet och dess lydstater är något som bara kan jämföras med nazismen.

  Nu till något som kommer att förvåna Profeten Vulgus. Jag har alltid varit av den åsikten att det ensidiga utropandet av staten Israel var folkrättsligt fel eftersom man inte hade nått en överenskommelse om gränsdragningar mellan judar och araber. Och riktigt ohållbart blev det när Västbanken införlivades med Israel eftersom att Palestinierna då blev helt utan land. Jag anser helt enkelt att Israel inte har rätt till Västbanken. Men nu undrar jag över din argumentation om Palestinier. Att de blev fördrivna från sitt hemland var ett folkrättsbrott, men att beväpnade palestinska styrkor ockuperade områden i ett annat land (Libanon) anser du vara riktigt och rätt. Att Malmö har förändrats till oigenkännlighet efter en omfattande muslimsk invandring (många palestinier) tycker du att vi inte får reagera över. Inte ens när högljudda och beväpnade gäng börjar upprätta zoner utanför vårt samhälle och utöva våld mot landets befolkning i en omfattning som utgör systemfarlig brottslighet, anser du att vi har rätt att uppfatta dessa som icke-önskvärda. Den här utvecklingen pågår över hela västra europa och visar på någon fundamental beteendestörning. Många av dessa palestinier tycks inte bry sig ett dugg över Sveriges stöd till palestinierna genom åren och detta har fått mig att ändra uppfattning. Jag anser inte att vi ska ta emot människor som uppför sig fientligt mot oss och jag anser att Sverige ska upphöra med att vara världssamvete för konflikter vi inte har skapat än mindre kan stoppa.

  4.Nej du kunde inte ett enda.
  Antalet offer för muslimsk terrorism under 10 år är 260 personer i Europa. Hur många har dödats under den perioden av kristna extremister?
  Hatbrott registreras inte om det är en person ur en etnisk minoritet som angriper en representant för en majoritet. Således betraktas inte muslimernas våld mot ickemuslimer i samhället som organiserade brott.

  6.Ett gemensamt språk och gemensamma traditioner och grundläggande värderingar håller samman ett folk och om dessa också är en etniskt homogen grupp så blir folkbegreppet stark. För judarna uppfattar jag det så att man upprätthållit en gemensam kulturell identitet trots att man sedan sekler splittrats mellan flera olika folk som man uppgått mer eller mindre inom. Detta är bara min uppfattning men jag tycker att svenska eller franska judar är svenskar respektive fransmän liksom att samer är svenska samer. Staten Israel var ju en drivkraft att upprätta för att man såg en egen stat som enda möjligheten att med egna medel förhindra förintelsen att upprepa sig. Det du tidigare sagt om att judarnas bristande vilja till integration i Tyskland skulle ha varit ett argument för nazisterna stämmer inte eftersom Mein Kampf precis som Koranen pekar ut judarna som fienden. I Nazityskland betraktades alla med judiskt påbrå som rasmässigt degenererade och kunde på inga villkor accepteras som tyskar. Läs de tyska raslagarna från 1935 så ska du bli varse att du talar i nattmössan. Läs sedan Koranen och Haditerna så ska du se varför judarna hatas inom islam helt oavsett staten Israels politik.

  Katolska kyrkan har ju också en lång tradition av judehat bakom sig som motiveras av att judarna dödade kristendomens gudasände frälsare, vilket är märkligt med tanke på att Jesus borde ha varit jude själv. Inget av detta från bibeln till koranen har fört något gott med sig är min uppfattning.

  6b. Det jag frågade dig om var– i vilka länder utom de muslimska som kvinnor tvångsinkläds, stenas till döds, gifts bort till vuxna män och flickor könsstympas? Frågan var således inte vad som står i andra religiösa skrifter. Skillnaden mellan kristendomen i europa är att den sedan länge har skilts från staten och berövats alla makt medan islam över hela världen befinner sig i ett fanatiskt stadium där skrifterna tolkas bokstavligt och lagar stiftas på medeltida våldsideologier. I Europa kan man spela in filmen Life of Brian (1979) som driver med kristendomen och man kan skämta om både gud, påven och Jesus utan att någon blir mördad eller hotade till livet.

  Men om man bränner en bok (koranen) eller spelar in en film om islam så blir producenten mördad eller hotad till livet. När kvinnor kan bli imamer och man kan teckna muhammed som man kan teckna nidbilder av Jesus, då är islam ofarlig men så ser det inte ut idag när miljontals människor som invandrat till Europa förfäktar att man har rätt att strunta i våra lagar, hota våra medborgare och upprätta sina egna samhällen här med motiveringen att vi skulle vara otrogna och egentligen inte har rätt till våra länder. Det var detta mitt första inlägg handlade om och detta blir mitt sista.

  7.Jag måste nämna att kulturministern i Sverige sade att kommunismen hade dödat 150 miljoner människor under 1900- talet. Medan Stéfane Courtois, som på uppdrag av Studiecenter för kommunismens historia och sociologi, skrev Kommunismens svarta bok, kommer fram till 95 miljoner offer för de kommunistiska diktaturerna. Den amerikanska historikern RJ Rummel anser att det rör sig om 110 miljoner. De flesta historiker anser att det handlar om cirka 100 miljoner.

  Du framstår med andra ord som kulturministern när du lägger på en ordentlig moms på dödsoffren i Irak. Det är helt onödigt eftersom USA:s krig har orsakat en katastrof i Irak liksom att kommunismen inte var något paradis.

  8.Mycket konspirationsteorier i svang här. Beslutet att ingripa med kraft mot den serbiska militära övermakten och förhindra fler massakrer fattades nog uteslutande på humanitär grund. Detta är något som militanta islamister i världen inte kan hantera att den amerikanska politiken kan förändra sig totalt efter ett val.

  9. Hur reser de i allmänhet du som vet?

  9.Läs koranen då. Och sedan vill jag att du nämner de kapitel i bibeln som påbjuder kvinnlig könsstympning och var i nya testamentet det står att barn ska omskäras.
  Koranen är ett plagiat med en ny inriktning men lika primitiv och människofientlig som de bägge andra monoteistiska religionerna. Skillnaden verkar bara vara i vilket utvecklingsskede samhällena befinner sig. Islam är något jag vill stoppa från att nå Sverige medan du tydligen tycker att det är någonting som är önskvärt att försvara.

 40. Krister skriver:

  6.Innan profanum vulgär kommenterar detta så ska jag utveckla vad jag menar med att svenska judar är svenskar. De har nämligen gift in sig i det svenska samhället så att de etniskt är samma folkgrupp medan man ändå har envisats med att behålla denna kulturtradition som är judisk utan att på något sätt utmana det svenska samhället eller dess lagar. Det är skillnaden mot islam i Sverige och hela Europa. Samtliga väl integrerade invandrare från mellanöstern som jag har träffat är sekulära Iranier eller araber som inte haft en tanke på att de skulle vara muslimer. Men de är här på grund av att de inte vill leva under islam. Att 20 miljoner i Europa skulle vara uttalade muslimer var nog ett förhastat uttalande från min sida men tyvärr så verkar det vara en klar majoritet av invandrarna från dessa länder som bär på denna kult som kallas islam. Och den har ingen plats bland oss.

 41. John skriver:

  Kan någon förklara för mig hur islam kan åtnjuta så stor legitimitet i väst?

  Hur kan moderaterna välja in en islamist i riksdagen?

  För mig ter sig islam kusligt lik Nazismen i sin människosyn. Båda strävar t ex efter att utrota judarna.

  Se hur situationen är i de länder där islam styr. Är det så vi vill ha det i Sverige?

  Länken visar ”stormuftin” i möte med Hitler. Islamister och Nazister hade ett nära samarbete under 2:a världskriget.

  Hur kommer det sig att Nazismen (med rätta) föraktas av alla medan det ”gullas” något enormt med islam?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s