Muslimer demonstrerar för sharia, Oxford St London [Video]

På nedanstående video ser vi muslimer i London demonstrera för att införa sharia i England, hur de föraktar demokrati och informera oss otrogna att snart kommer sharia även råda i Storbritannien. De det vidriga spektakel själv nedan.

Vill du se  liknande i Sverige?

”… the sharia is coming to Libya, Egypten … however much you may dislike it… Britain will one day be governed by the sharia…”

Plakat: ”Allah showed me the east and the west and the authority of my Ummah was over it all”

 

SvD SvD SvD DN DN DN DN SDS

2 reaktioner på ”Muslimer demonstrerar för sharia, Oxford St London [Video]

  1. Harry sett skriver:

    Engelska företrädare har erkänt att de har varit för slappa gentemot muslimer och att det nu har börjat gå snett. Men i Sverige finns inga muslimer som finns i resten av världen. I Sverige finns enbart Svenskt, som inte ens Sverige längre vet vad det är. De som demonstrerar i England skulle antagligen kategoriseras som enskilda exempel på religiösa galningar, vilka antagligen har agerat utan muslimska ledares godkännande.
    Om det ens tas upp och det gör det inte eftersom det är ”rasistiskt”. Men det vore onekligen intressant att se kvinnor i riksdagen vara tvungna att förklara varför de har börjat bära burka! Nej visst ja, de får inte ens sitta i riksdagen då. Och FI förbjuds, tillsammans med alla kvinnoförbund.

  2. Mats Dagerlind skriver:

    Jag tycker det inte är en dag för tidigt som Khaddafi får bita i gräset men när man ser en del av dem som stödjer den andra sidan så kan man inte låta bli att fundera över om Libyen ändå inte varit en bättre plats att bo på med mindre förtryck under Khaddafi än vad Libyen skulle vara om de här stollarna tog över.

    Och stackars britterna, vi tycker att det har havererat här men Sveriges massinvandringsproblematik är ändå (än så länge i varje fall) blott en skugga av Storbritanniens och en del andra europeiska länders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s