Arabisk indoktrinering av barn – video

Att ”palestinsk” TV indoktrinerar småbarn till att hata, döda och vilja dödas är för mig inga nyheter direkt. Det har pågått i årtionden, med världens goda minne och ekonomiska stöd, men det rapporteras i stort sett aldrig om det i svenska tidningar eller media i stort.

Hade något liknande skett i t.ex. israeliska media hade det varit förstasidesnyheter i veckor. Men det är arabisk propaganda mot judar och Väst, då kommer det inte långt på redaktionerna. Därför är det på sin plats att ta upp det och visa ett axplock i hur vardagen ser ut för arabiska småbarn.

Palestinian Media Watch bevakar det som sänds i ”palestinsk” TV, vad som skrivs i skolböcker, vad som lärs ut i moskéer etc.

Hamassång för barn: ”Döden är ära och seger”

Hamas TV asks kids of terrorist: ”How many Jews did your mother kill?”

DN DN DN SvD SvD DN

6 reaktioner på ”Arabisk indoktrinering av barn – video

 1. Mats skriver:

  Bästa Ted:
  Hjälp med att krinngå KGB censuren på DN
  Undertecknad har flera gånger fått in kommentar i DN,på artiklar om händelserna i MÖ. Varje gång försvinner det, med blixtens hastighet, Det beror på att det belyser muslimska invandringen från en vinkel som strider mot islamister och vänsterlögner i DN,
  Så lyder inlägget:

  En fråga till censuren DN Har flera gånger skrivit FAKTA-att Israeliska araber flyr aldrig till Europa -men demokratiska Israel kritiseras hårdast av länderna MÖ i media.
  Miljontals araber flyr till Europa just från arabshejkadömen och diktaturer som kritiseras inte alls. Det betyder att Israeliska araber trivs bäst i Israel av alla MÖ länder och Europa samt Sverige slipper helt flyktingsproblematiken därifrån.
  Dessutom vill ingen av muslimska flyktingar återvända till ”det utlövade landet -palestina”, de har ju flytt islmaiska förtrycket och vill inte hamna i klorna på terroristklaner och mördare i ”palestina” på nytt.
  I stället för att förinta mina kommrentarer, vore mycket anständigare att DN censuren svarar på FAKTA-varför flyr inte Israeliska araber?

  DN svarar ej då dessa FAKTA strider mot deras upprepade 40 åriga lögner , utan tar bort inläggen
  Jag vill att du aktiverar vänner inom alla borgerliga partier.SD,FP,Moderaterna och KD, kopierar frågan VARFÖR FLYR EJ ISRAELISKA ARABER? och kommenterar mangrant i hundratals, under alla artiklar om MÖ i DN.
  Med vänlg hälsning och uppskattning för din fina blogg
  Mats

 2. aster skriver:

  ‘ Ingenstans hörs slagord mot väst, ingenstans är uttalade islamistiska rörelser tongivande.

  Denna rubrik är hämtad ur GFO som har i uuppgift att global förvrida den Islamska Världens rörelse till en marginell social ekonomisk revolt, Bolling är en utkastad färgboll för att avleda uppmärksamhet. Kidnappning av den rullande frihetståge som kommer att erbjuda den utfrusna massan en värdig plats i världshistorien är målet.

  Sedan utslaget av den första knopppen av det Islamiska blommningen, Tunis har jag en vakande öga på den till synes stumma analytiska tungan i Svensk media och trodde mig att Bollander har fått frisedel av högre makt att tala ut, men ack!

  Genaral Nomen i det brittiska kolonilarmen som befann sig i Marakesh, undrade vad ‘Azan’ böneutropet innehöll? han undrade om texten motsatte sig den britiska ockupationsmakten?
  om inte får de ropa så mycket de vill!
  Bolling & Co önskar sig att folkets krav ska vara enkom en tom rop på hård bröd och inte på rättmätig värdighet.

  Som bekant , orginalitet och individuell personlighet hos östern’s folk i kombination med genuina värderingar fungerat som ett hinder för den Västliga underrättelse tjänsten att förutse hela den sociala utvecklingen.
  De siffror som Bolling kastar i luften kan man ta med en nypa salt, den kultrella bredden hos böneutropande folket sträcker sig genom tid o kontinent med många specifika drag.
  Demonstranterna uttrycker sin kraft vid den muslimska fredagsbönen, slagordet är hämtat ur den heliga texten, uttålighet och den bestämmd ovikbarra kravet med stor mod och offervillighet är en muslimsk tankegods, och många andra drag som karaktäriserar rörelsen som absolut Islamisk, i övrigt kännetecknas de gemensamma dragen av de pågående revolutioner av främst ;

  1. Väst- Israel fientlighet,’ALLAH O AKBAR’ ,
  2. solidaritet med den Palestinska folket,’ASH HADO AN LA ELAH ELLA ALLAH’
  3.protest mot den globala övergreppen på natur o kultur. ‘AL HAMDO LELLAH’
  Den sist gemensamma kännetecknet som alla utom Syrien uppfyller till fullo är
  4. Landets styre och den starka beroende förhållande till den korrupt Euro-Amerikanska maktstrukturen.
  .
  Helt handfallen och medgiven kan inte Västliga motparten vara, förvandling av folkmajoritets krav på demokratisk representativitet till sekteristisk Sunni – Shia och påföljande Saudisk interventionen i Bahrain, Syrisk intermezzo, kurdisk uppvigling, och många andra ny-gamla ,nykoloniala knep i enlighet med den Machiavelliska andan kommer att som tidigare prövas av den döende Dandyn.
  Den Saudiska Faisalklanens fall kommer att omkullkasta hela den Västlig finansiella börsens beräkningsalgoritmer.
  Den Väst liberala ekonomiska modellens fortlevnad sammanhänger med upprätthållande av den Saudiska ögruppens clownherrar, USA-Israel kommer att med många olika scenario få igång en storkonflikt för att avleda den naturliga utvecklingen, motståndsländer som Iran,Syrien, libanon, delvis turkiet och irak kommer att genom uppblåsning av etnisk , religösa och div. motiv, stimuleras till konflikt, Israel-USA’ s färdiga plan att angripa Iran militärt skruvas för verkställande, Telaviv kommer att jämnas med marken så fort Israel rör på sina bombplaner, en storkonflllikt med oanade konsekvenser är USA’s enda lösning ur den omöjliga sits han sitter i för att upprätthålla Saudiklanen och därmed den Västlig liberala modellen.

  Utfallet kommer att alltid vara rätt i den långa loppet, rättvisan kan inte besegras.
  DNs ägarförhållande till den fallande Liberalismen gör att Bollander talarna som journalist skriver på beställarens remiss, därmed den statiska dödsprocessen som drabbat systemet.

  MVH

 3. Henrik skriver:

  Tack för ditt förtjänstfulla arbete med att i mesta möjliga mån stoppa den vedervärdiga ideologin islam!

 4. Stockholmförortsbo skriver:

  Kul fråga ”How many Jews did your mom kill?” inte hur många människor din mamma dödade…

  Nåväl, om 100 år kanske det har blivit demokrati i arabländerna också. Under tiden får vi göra vårt bästa för att inte få hit problemen.

  Tack för din kvalitativa blogg Ted, hoppas på att få se dig i riksdagen eller åtminstone som stöd till SD där som utredare, skrivare etc etc. Nu har väl SD råd att betala en ok lön till dig. Riksdagsledamot 2014?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s