Som ett brev på posten…

Jag poängterade nyligen (se nedan) att svensk media bara som hastigast skrev om massakern på en israelisk familj och påtalade att hade det varit tvärtom hade det blivit ramaskri. Jag jämförde med incidenten förra året då ett antal islamister attackerade israeliska soldater med olika vapen då de bordade ett skepp som var på väg att bryta den lagliga blockaden av Gaza. Då var det ett väldigt liv. Men när arabiska terrorister bryter sig in hos en familj och dödar deras barn, 11 år, 3 år respektive ett par månader samt deras föräldrar skrivs det en kort artikel som huvudsakligen försöker göra ett nummer av ”bosättningarna”.

Föga förvånande är det framsidesnyheter på DN.SE att den israeliska regeringen nu godkänt byggtillstånd i Judéen/Samaria. Det verkar vara mycket hemskare att judar tillåts bygga bostäder än att arabiska terrorister slaktar en familj och sedan firar detta på gator och torg.

Besattheten av att hata Israel är enorm i detta land.

Här finns mycket otrevliga bilder över massakern som visar vad dessa vidriga människor är kapabla till:
SvD

5 reaktioner på ”Som ett brev på posten…

 1. Anna Frick skriver:

  Kan rekommendera att läsa om bakgrunden till mordet (länk). Allt tyder på att islamisterna i olika länder är samordnade. Inget som svenska medier uppmärksammar när all fokus är på att fira revolutionen och ”friheten” i MENA

  http://www.debka.com/article/20757/

 2. Dannie skriver:

  Varför kallar du dom ”dessa vidriga människor”?

  Det här rör sig uppenbart om terrorist-monster utan existensrätt i en civilicerad värld. Galna hundar avlivar man. Hoppas IDF gör samma sak med dessa 2-benade galna hundar.

 3. M skriver:

  Ted Ekeroth lille, det var Israeliska pirater som attackerade konvojen Ship to Gaza på internationellt vatten. Det var de Israeliska piraterna som attackerade, mördade 9 människor och kidnappade hundratals EU-medborgare och stal deras tillhörigheter. Detta gjorde man på internationellt vatten. När Somaliska pirater attackerar och kapar fartyg på internationellt vatten är det ingen som protesterar om besättningen på fartygen skulle idka självförsvar.

  Sen är det lite lustigt att du bara fokuserar och skriver om arabisk våld mot judar, men ingenting om judarnas övervåld och terror mot den arabiska befolkningen. Detta får dig att framstå som en rasist, vilket du med all sannolikhet är. Du hatar araber, och ditt hat och din rasism gör dig till en mycket vidrig människa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s