Muslim slaktar hel familj med kniv

I Israel blev en hel familj blev kallblodigt mördad av en muslimsk terrorist tidigt imorse.

Terroristen tog sig in i hemmet medan familjen sov och dödade dem alla med en kniv. Offren är förutom föräldrarna 11 år, 3 år och ett spädbarn.

The shocking attack occurred around 1 am as the terrorist entered the family home and murdered three children aged 11, 3, and a baby girl along with their parents. The victims were apparently sleeping as the killer came in.

[…]

Three other children at the home, a 12-year-old girl and her two brothers, aged 6 and 2, were able to escape to a nearby house and inform their neighbors of the attack.

Ni kan ju tänka er vilka krigsrubriker man hade läst i svensk media om det hade varit det motsatta, dvs någon israel som hade gjort samma sak. Ta bara förra året när beväpnade antisemitiska islamister attackerade bordande israeliska soldater – då blev det ramaskri över hela världen, inte minst här i Sverige.

Inga krigsrubriker nu dock – det är ju inte araber som dödades och israeler kan man inte skylla på… Notera också att de kallas för en ”bosättarfamilj” i de flesta artiklar vilket är den benämning som används för att avhumanisera judar som bor i områden som varit judiska så länge någon kan minnas. Att araber bosätter sig där, efter invasion av Transjordanien etc, ser de inga problem med – de kallas inte för bosättare.

Ni kan nog också räkna med att mördaren kommer hyllas som en hjälte i arabvärlden. Deras dödskult förnekar sig icke.

Uppdatering:
Föga förvånande hörde jag idag att araberna delade ut godis och firade. Varför? De var ju lyckliga över den lyckade attacken…

SvD DN

30 reaktioner på ”Muslim slaktar hel familj med kniv

 1. Maria skriver:

  Dottern på 12 år hade varit på ett ungdomsmöte och kom hem 00.20, hon såg sina föräldrar och 3 av sina syskon döda, två av hennes syskon hade den som mördat de andra i familjen inte sett, därför att han inte fortsatt att undersöka resten av huset. Hon tog med sig de två mindre syskonen som haft tur att inte bli mördade och sprang till en granne för att larma.
  Det finns ingen ursäkt för varför en eller fler personer smyger sig in i en familjs hus och mördar sovande personer, bland dem en bebis på en månad, inte 3 månader. Svensk media kan väl inte skriva för mycket om hur fruktansvärt detta är, det finns för mycket flyktingar i Sverige från vissa områden i världen som då skulle kunna hota.

 2. Erik skriver:

  Inte konstigt att svensk media tonar ner och censurerar nyheten när ett gäng hämndsugna bondrasister bara väntar på en anledning till att få spy galla över invandrare av muslimsk tro, gärna kasta sten också. Det finns ingen som helst vits att hänga ut personen baserad på tro, tron har inget med det att göra. Ska till en islamofob för att tro det

 3. Jo'el skriver:

  Hur vet du att gärningsmannen var muslim?
  Det står ju ingenstans i tidningarna.

 4. Jo'el skriver:

  Dessutom,

  den första misshandel jag råkade ut för utfördes av invandrade finländska nynazister. Det var även de som stod för den första utpressning jag råkade ut för i mitt liv. Jag var 16 år vid tillfället och de tvingade mig att producera terrorbomber åt dem under hot om grov misshandel.

  Explain this!

 5. Maria skriver:

  Det verkar inte populärt för den svenska median att göra en balanserad rapportering gällande saker som har med Israel att göra. Värst av den är Aftonbladet. Om man tänker tillbaka i historien så var det väl Göteborgsposten den enda tidningen i Sverige som skrev emot det nazistiska Tyskland, men blev nedtystade av dåvarande regering, de andra i den dåvarande svenska median hyllade dessa mördare.
  Vad som händer idag, av rädsla, så är man mycket mindre kritisk till den islamistiska rörelsen. Se bara på vad som händer i Malmö- judar attackeras fortfarande och ingen gör något. Reepalu skiter fullständigt i det och det verkar som om han tycker att de kan gärna ha det eftersom de inte protesterade mot vad som hände vintern 2008/9. Det att Israels södra del blev beskjutna med långdistansraketer tycker han inte är ngt att bry sig om.
  Härom veckan så sköts en långdistansraket, GRAD, från Gaza in till Beer Sheva, långt in i södra Israel och orsakade skador på bostäder och chockskador på de som bor i området där den föll.
  Hela tiden skjuts det raketer in till den södra delen av Israel, nära gränsen mot Gaza.
  Gaza ÄR inte ockuperat, det har blivit en islamistisk entitet och det iranska islamistiska styrets satellit, precis som södra Libanon med Hizbullah.

 6. Lars skriver:

  …och den samlade mediavänstern orerar om en ”arabisk vår” och demokrati i Mellanöstern!!! Ha, vilket skämt!! Nej, det är tyvärr inget skämt. Det är en grym och ondskefull bluff som syftar till att bedra oss.

 7. Emre skriver:

  OOOOOO…. Ted, du och dina kumpaner i SD behöver komma ut oftare. Jag ser ingen nytta i att rätta ditt inlägg för jag är inte helt säker på att du har kapaciteten att förstå. I mina ögon är ni som skrikande barn som vägrar ta in information och envisas om det mest befängda. Eller alternativt en struts med huvudet nergrävt i marken.

  MEN varför glömmer du övrig information på DN:s artikel ?

  Nästa fråga, hur skulle ni i SD agera om Sverige varit under ockupation och delar av riket taget in i en annan stats gränser? Möjligen inte dödat barn, men försök till att återta mark hade väl varit prio ett ?

  Emre

 8. Sara Adolfsson skriver:

  Ursäkta mig, men alla palestinier är inte muslimer! Ta inte heller denna händelse ur sitt kontext, där israeliska bosättare utför en ständig terrismkampanj mot palestinierna genom att riva deras hem, fängsla deras barn, bygga hus på ockuperad mark, stänga in dem innanför en mur. Bosättare agerar laglöst och även om de är en minoritet så kan de sätta skräck i en hel by för de får i princip göra vad de vill med israeliska armens skydd.

  Ni sverigedemokrater får mig att skämmas som svensk. Jag brukade vara stold över det, för att vi var ett så tolerant och framåtsträvande land. men sådana männsikor som ser världen i svart vitt representerar inte det sverige jag känner. Och jag blir förbannad över att en liten del av befolkningen ska bestämma vad som anses vara ”svenskt”, det är oerhört sorgligt och jag tror verkligen att om ni skulle resa runt lite och träffa och PRATA med (inte bara om) människor från andra kulturer så skulle ni få en helt annan uppfattning. men ni sitter bara bekvämt hemma och bestämmer er för att världen är uppdelad i en ond och en god sida och sedan hänvisar ni allt som har med arabvärlden och islam till den ”onda” sidan…det är verkligen på dagisnivå. Nu kommer ni säkert attackera detta och kommentera flitigt. Jag tycker synd om er. punkt slut. Sånna som röstar på sverigedemokraterna mår inte bra…de känner sig utstötta och är i desperat behov av att känna tillhörighet till något och då blir ”svenskheten” det lättaste. Så prata med de människor som ni snackar så mycket skit om hela tiden, se nyanserna, människor är olika i alla kulturer. Vi kommer aldrig få leva i ett fritt och öppet samhälle om vi skapar hat och ”vi” mot ”dom” bilder hela tiden. Jag var nyligen i Palestina och de människor jag träffade var fantastiska och oerhört glada och trevliga trots de omstndigheter de lever under. Så, till slut, för er egen skull: LÅT INTE HAT TA ÖVER ERA HJÄRTAN OCH TANKAR!!!

 9. Niclas skriver:

  Som väntat är broder Ekroth ute med att förmedla att det var en muslim. Han är lika duktiga som de medier han kritiserar på att vara selektiv i val av nyheter att highlighta. Sen använder han media som en ursäkt för att vara selektiv.

  Det är naturligtvis en fruktansvärd historia och gärningsmannen ska förstås straffas för sitt brott och de överlevande ska få den hjälp de behöver. Men jag tror inte de är ett piss hjälpta av herr Ekroths utfall om gärningsmannens trosåskådning.

 10. HITLER skriver:

  HAHAHAHA för det första NI KOMMER ALDRIG LYCKAS MED DET DU E UTE EFTER MUSLIMERNA KOMMER KOMMA OCH BLI STÖRST PÅ HELA JORDEN VÄNTA OCH SE DET E SÅNA SOM DEJ VÄRLDEN INTE VILL HA BÄTTRE DU TAR DITT EGET LIV REDAN NU TED FÖR DU BORDE ALDRIG KOMMIT UT FRÅN DIN MAMMAS FITTA DIN PAPPA BORDE HA SPRUTA HENNE I MUNNEN ISTÄLLE DIN ÄCKLIGA NASSE JÄVEL

 11. Maria skriver:

  och jag tillhör inte SD. De kristna palestinierna förtrycks och kristna blev attackerade i Kairo av islamister. Islamister anser att alla icke trogna islam,ska dödas. De anser även att muslimer som är sekulära ska mördas.
  Den man som exploderade sin bil och sedan sig själv i Stockholm i december 2010 kommer rån en familj som är muslimer från Irak, men han hade blivit hjärntvättad av islamister. Han hade som avsikt att andra människor runt honom skulle dö då han exploderade sin bil och sedan sig själv. Människor som skulle ha kunnat dö skulle kunnat vara vem som helst, muslim, kristen, jude mm. Det som han planerat var mord. Tur att ingen blev skadad.

 12. Maria skriver:

  ni som pratar om ockuperat område, vet ni någon historia alls om detta område?

 13. Maria skriver:

  det var mer än muslim som mördade dessa personer. Man vet med säkerhet att det är muslimer

 14. Maria skriver:

  Att anklaga alla som skriver om att muslimer mördade israelisk familj för att vara med i SD eller någon annan rasistisk rörelse är ju sjukt
  Många som inte är med i dessa rörelser och har andra politiska åsikter har blivit trötta på allt daltande med islamister. Om detta hade hänt i Sverige, vad hade ni pro- islamister sagt då?
  Om man pratar om ockupation så är Skåne ockuperat danskt område och Norrland ockuperat Lappland där samerna år var förtryckta av svenska staten. Invandrare som kom till Sverige under 50- 60- och 70 – talen arbetade och uppfostrade sina att man håller sin religion, respekterar landets lagar. Att det är viktigt att ha en utbildning, ett yrke och att arbeta. Även flyktingar kom till Sverige och de flesta sköter sig, men sedan finns det den islamistiska rörelsen som vill ha egna lagar inom Sveriges gränser, där landets lagar inte ska respekteras

 15. Erik skriver:

  Maria: Du verkar veta mycket om den islamism. Är det byggt på något annat än dina fördomar? Jag är inte för någon form av religion ö.h.t, men folk har rätt att tillhöra den trosuppfattning som de vill tillhöra. Du snackar skit.

  Finns gott om islamister som inte spränger upp sig själva, mördar Israeler, våldtar våra kvinnor och tar våra jobb. Det här ständiga generaliserande som islamofober drar sig till är patetiskt. Terrorister, mördare och andra dårar är inte något som är isolerat till Islam.

  Islam och Islamister är ofarliga. Det är inget hot mot varken Sverige eller Europa. Populistiska stollar med nationalsången i ryggen är förmodligen ett större hot mot demokratin.

 16. Petter skriver:

  BRA! DET FORTJENTE DE! Ondskapsfullt av kolonialistene å ha med barna på stjålet jord.

 17. Miriam skriver:

  DNs artikel handlar inte om det som hände utan övergår snabbt i en massa anklagelser om vad bosättare gjort. Så himla genomskinligt och rent ut sagt äckligt. Man kan undra hur någon kan ta DN på allvar när deras artiklar inte ens skulle klara Ezines publiceringskrav. Rubriken passar ju inte till texten. Jag är så innerligt glad att jag tog mitt förnuft till fånga och lämnade Sverige för 6 år sedan. Jag tycker synd om er svenskar som inte har den möjligheten. Vilket jäkla nerköp att byta några tusen judar mot ett hav av ociviliserade människor. Good luck!

 18. Prior skriver:

  Enligt rasisten Sara Adolfsson förtjänar alltså ett spädbarn få en kniv i hjärtat och halsen avskuren, för några har klippt en olivbuske.

  Ty bland de svenska islamistkramarna är en oliv mer värt än ett judiskt barn.

 19. Maria skriver:

  Islam och muslimer är ok, men islamister är en viss del av muslimer som tolkar Islam på ett sätt att de har rätt att mörda i islams namn.
  Googla lite om islamister, och då helst på ställen på engelska.
  Muslimer i Frankrika motsätter sig islamism.

  Jag växte upp med muslimer, kristna, judar, hinduer mm, och vi respekterade varandra. Fenomenet Islamism utvecklades med åren. Den 11 september 2001, USA, dåden gjordes av islamister. De hade blivit hjärntvättade. Bin Laden är en islamist som tolkar Koranen på det sätt som passar honom och enligt honom ska man fortsätta med heligt krig ”Jihad” tills hela världen är muslimsk och följer shariya. Han och hans anhängare mördar även muslimer. Muslimer som är sekulära.
  Jag har inga fördomar och tror på att om man respekterar varandra och det spelar inte ngn roll vilken religion man har, så blir världen bättre.
  Själv är jag inte heller rasist.
  Jag skriver saker här därför att det inte kommer ut.
  Majoriteten av muslimer som bor i Sverige är helt ok, de är inte islamister. Ilsamister utgör en liten grupp.
  Det är ju enkelt att beskylla mig för att vara rarist när jag försöker ta fram vad islamism är.

 20. Maria skriver:

  Den mördade israeliska familjen Fogel.

  Hur kan man skära halsen av en bebis på några månder,hennes pappa, hennes 11 årige bror, hugga ihjäl hennes några år äldre bror och hennes mamma?

  Det var två muslimska palestinska terrorister som mördade denna familj.
  I Gaza firades detta bestiala mord genom att sötsaker delades ut till folk.
  Helt sjukt. Hur kan man fira ett mord?

  Kan ni förklara detta, ni som kallar mig för rasist, lögnarer eller att jag skulle tllhöra SD? Eller tycker ni att det är helt ok att mörda dessa människor p g a de är judar?

 21. Jo'el skriver:

  ”Maria, on 2011-03-12 at 3:46 e m said:
  Tur att ingen blev skadad.”

  Med tganke på att laddningen bestod av svartkrut så var det inte bara tur att ingen blev skadad, det hade helt enkelt inte kunnat gå till på annat sätt.

  För att svartkrut skall vara farligt för fler än bara de 3-4 som befinner sig i mannens omedelbara närhet, så måste man i princip genomföra en gigantisk gruppkram med bombaren när han spränger sig.

  Tro mig, den där bomber var bara en skrämselbomb och det är troligt att han blev detonerad med en fjärrsändare.

 22. jesse fransson skriver:

  Jag saknar ord när jag läser vissa kommentarer här, men vi har yttrandefrihet (nästan) Hur som helst må dessa gärningsmän kokas levande

 23. Maria skriver:

  Examples of Palestinian Authority
  Incitement against Israel, which frequently turns into genuine anti-Semitic incitement, is an inseparable part of the fabric of life in the Palestinian Authority. Thus, anti-Israeli and anti-Semitic messages are regularly heard in both the private and official media and in mosque sermons, and are studied in school textbooks. Terrorists are given an honored status and become models for emulation in Palestinian society, both in the media and via ceremonies held by institutions affiliated with the PA. Institutionalized and systematic incitement against Israel has never ceased in the PA, even during the height of the diplomatic process in the 1990s. Examples from Recent Months On 9.3.11, Abu Mazen’s advisor Sabri Saidam, delivered a speech in which he emphasized that Palestinian weapons must be turned towards Israel. He demanded that the Palestinian people be attentive to the living conditions of martyrs’ families and said that the anniversary of the death of Dalal Mughrabi (one of the perpetrators of 1978 coastal highway massacre) should be marked by inaugurating a square in her name in the city of El-Bireh. On 6.3.11, the PA’s official newspaper, Al Hayat Al-Jadida, published an item to the effect that the management of a youth club in Ramallah planned to hold a soccer tournament in memory of Wafa Idris, a suicide bomber. On 9.2.11, the official Palestinian television station broadcast a clip from a campaign entitled ”Women as Exemplars”, during which Dalal Mughrabi (see above) was extolled. In the summer of 2010, several children’s summer camps were named after her. On 24.1.11, the Governor of Jenin issued a Presidential Grant worth $2,000 to the family of Palestinian terrorist, Khaldoun Samoudi, who was killed while trying to detonate two bombs against IDF soldiers at the Beka’ot Crossing. On 2.1.11, Al Hayat Al-Jadida reported that Azzam Al-Ahmed, a member of the Fatah Central Committee, attended a gathering on the 46th anniversary of the establishment of Fatah, held in the village of Turah, south-west of Jenin, during which models of settlement buildings were blown up. He reviewed terrorist attacks that had been perpetrated by Fatah and said that, ” Fatah is a mass movement which believed in popular revolution and wrested its right to use all means of resistance in order to achieve its aim.” On 30.12.10, Al Hayat Al-Jadida reported that Israel aspired to destroy the Al-Aqsa Mosque in order to build the Third Temple on its ruins. On 26.10.10, Palestinian television broadcast a documentary about the work of Palestinian medical teams including a fictitious scene in which an Israeli soldier shoots a Palestinian in the head. On 6.10.10, Al Hayat Al-Jadida carried an interview with Palestinian Minister Amr Aloul in which the latter said that Israel is, ”An apartheid state that carries out state terrorism against the Palestinians. On 10.9.10, official Palestinian television broadcast a short film in which it was said that Jewish prayer at the Western Wall is, ”a sin and impurity.” On 21.6.10, official Palestinian television broadcast a children’s program in which it was said that, ”The Jews are our enemies,” and that, ”Israeli soldiers are wild animals.” On 28.5.10, official Palestinian television broadcast a report on the family of a Palestinian security prisoner, during which her nieces were interviewed and said that they wanted to bear arms against Israel. The ”History of the Arabs and the World in the 20th Century” 12th-grade textbook, used in the PA, teaches about World War II. It includes Nazi ideology but does not mention the Holocaust at all. On 10.3.10, Al Hayat Al-Jadida reported that the Palestinian Authority had postponed the inauguration of the Dalal Mughrabi Square in Ramallah following an official Israeli protest. This did not prevent dozens of young people from unofficially dedicating the square.A spokesman for the Palestinian security services said that the dedication of the Square had been postponed, ”for technical reasons and not at Israel’s request.” He added that, ”Neither israel nor anyone else is capable of preventing us from being proud of our history.” PA Minister of Culture Saham Al-Barghouti said that, ”It is our right to honor our martyrs and name a street after the martyr Dalal Mughrabi on the anniversary of her martyrdom. It is the right of the Palestinian people. However, the Israelis’ interference with this right indicates how the Israelis violate our rights.” On 27.12.09, official Palestinian television reported that President’s Office Director-General Tayib Abd A-Rahim presented condolences, on behalf of PA Chairman Abu Mazen, to the families of the three terrorists who were killed by the IDF after murdering Rabbi Meir Avshalom Chai. He gave the families condolence telegrams from Abu Mazen and told them to acknowledge them as martyrs of the Palestinian revolution. He said, on Abu Mazen’s behalf, that ”The occupation authorities perpetrated an action that had been planned for some time and was the cold-blooded assassination of Fatah activists, which contravenes morality and the repeated, false claims about the apparent morality of the IDF. Without doubt, the occupation authorities perpetrated a wild and barbaric assassination, maliciously and in cold blood.”

 24. Karl skriver:

  Herregud vilken efterbliven människa du måste vara Ted. Sådana här mords utförs otroligt ofta i västvärlden och i dessa fall av kristna människor. Häromveckan så mördade några judar några småflickor i Ryssland och det syntes inte ens notis om det i tidningen. Denna nyhet kom i alla fall fram i tidningen. Gärningsmannen ska givetvis få sitt straff (helst döden) men troligtvis beror detta brott pga någon mental störning och inte att han är muslim.

 25. Aleistair crowley skriver:

  Herregud vilken efterbliven människa du är Karl. Med ditt argument har ingen människa i världen någon rättighet eller orsak att lämna ut notisar om mord. Eller ens börja journalistik om mord.
  ”För att det händer ju så ofta”

  Tror du att orsaken var en klassfråga dom blev mördade för?
  När försäkringskassan sänker akassan med 200 kronor går du ut och mördar spädbarn då karl?

  Du tror inte det har med muslimsk indoktrinering att göra?

 26. Karl skriver:

  Som jag tidigare nämnde så händer det ofta att dessa mord begås av kristna människor, så nej det har givetvis ingenting med muslimsk indoktrinering att göra. Snarare en psykopat som helt enkelt vill döda folk. Kanske hade hans familj blivit dödad av israeler och så ville han helt enkelt hämnas Ted Ekeroth hade inte uppmärksammat detta överhuvudtaget om mordet inte begåtts av en muslim mot israeler. Min poäng var och vad som vilken normalt funtad person borde förstå är att han inte kan förvänta sig några stora rubriker i media då detta händer vardagligen, bara för att det händer i Israel så ska det inte komma upp rubriker på förstasidan på alla tidningarna. När pratade jag om en klassfråga? Du är en typisk drummel på att argumentera och tar upp helt oväsentliga saker.

 27. Karl skriver:

  Notera att jag har ett jobb och inte lever på a-kassa. Jag tror heller inte någon israel stal pengar från honom utan det handlade snarare om att någon israel dödat hans familj och han därför blivit galen. Eller så var han det sen tidigare. Normala människor dödar inte småbarn.

 28. PG skriver:

  Jag förstår inte varför du är så ivrig att skylla på araber så fort någon av judisk härkomst blir dödad? Varför gör du det?

  Det kan mycket väl vara så att den judiska familjen mördades av deras egen gästarbetare – en thailändare. Motivet skulle vara att den judiska familjen vägrade att betala ut mannens lön.

  ‘Itamar killings carried out by foreign worker’

  http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=212115

  Detta låter mer troligt än din teori om att det skulle vara en arab som ligger bakom illdådet, eftersom:

  Bosättningen Itamar är en så kallad Gated Community, och Palestinier är bannlysta från dessa bosättningar. Palestinierna har dessutom ingen fri rörlighet, så att ta sig till bosättningen lär vara omöjligt, då endast judar tillåts resa på vägarna – araber stoppas vid de många vägspärrar som finns.

  Detta mord tycks ha begåtts av någon på ”insidan” så att säga. Israelerna har ju själva arresterat en massa gästarbetare från bosättningen.

  Men det är klart, det låter väl inte lika bra för dig att det är någon annan än en arab som kanske ligger bakom mordet, eftersom du då inte kan spy ut din hatpropaganda mot araber.

  Om du nu blir så upprörd när barn mördas, varför skriver du ingenting om alla de mord på arabiska barn som Israeler och dess bosättare ligger bakom?

  Här får du ETT konkret exempel som du kan skriva om på din blogg:

  Jewish settlers kill Palestinian girl

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-130282/Jewish-settlers-kill-Palestinian-girl.html

  Hoppas nu att Du med lika stor inlevelse kan spy ut ditt hat mot dessa mördare.

 29. Maria skriver:

  ni som älskar älskar islamister måste ha älskat nazister om ni levt då och älskat utrotningen av judar.Filmsnutten från ett collage i USA berättar mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s