Valfusket i Malmö – Jamal El-Haj och islamiseringen

Skånska dagbladet har en mycket intressant artikelserie som tar upp Socialdemokraternas valfläsk – och fusk.

Jamal El-Haj är under luppen och artiklarna visar tydligt på det som i internationella kretsar kallas för ”creeping sharia” eller ”creeping islamization”, typ ”smygande islamisering”. Det är sedan länge känt att socialdemokraterna länge raggat röster hos invandrare – speciellt muslimska sådana – och flörtar ohämmat med allt som har med islam att göra. Så även i Malmö, så klart, som har en stor minoritet muslimer.

Jamal El-Haj har kopplingar till Al Aqsa spannmålsstiftelse som åtalades 2008 för terrorbrott. Nu har han alltså, genom socialdemokraterna, utlovat moskébyggen och byggnadstillstånd samt fuskat med valkuvert i valet 2010. SkD skriver:

Men genom löften om att hjälpa församlingar med bland annat bygglov för moskéer har han vunnit sympatier i många läger. Så här förklarar en sunnitisk religiös ledare Jamal El-Hajs popularitet:
– Jamal spelar på (minoritetens) känslor. Han lovar att hjälpa till med nya moskébyggen och mark. Han jobbar med det inifrån Socialdemokraterna.

[…]

Adrian Kaba säger att han hört att Jamal El-Haj arbetat för att det planerade moskébygget i Håkanstorp ska bli verklighet (Salsabil/Islamiska kulturföreningen).

El-Haj fick, föga förvånande, stort stöd i Rosengård och andra invandrartäta områden men i princip inget stöd alls i den stadsdel där han är ordförande (Limhamn-Bunkeflo).

Detta är ett typexempel av islamisering, av hur politiker som är politiker pga av särintressen får inflytande och makt och omedelbart börjar med närmast korrumptionsliknande beteende; man köper i princip röster i utbyte mot moskéer, byggtillstånd och andra tjänster. Bara man får de rösterna. Ett liknande beteende uppdagades i Rinkeby utanför Stockholm när moderater försökte köpa röster i utbyte mot ett moskébygge.

Det finns egentligen bara ett sätt att sätta stopp för eländet – rösta rätt 2014.

Hemliga valmöten gav S-röster
”Politiskt drag att tacka för röster”
Moské på rätt sida gränsen

 

 

 

2 reaktioner på ”Valfusket i Malmö – Jamal El-Haj och islamiseringen

 1. Mats Dagerlind skriver:

  Nu är iofs inte borgarna mycket bättre. Här i Stockholm gick borgerliga politiker ut och köpte röster och betalade för partimedlemskap bland invandrare i de etniska enklaverna på Järvafältet och man lovade också ut moskébyggen för att få röster.

  De värsta och mest högprofilerade islamisterna hittar man dessutom i borgerliga partier. En av de värre – vars namn jag inte minns – fick efter extern kritik avgå som riksdagskandidat. Moderaterna omfamnar däremot islamisten Waberi trots dennes många huvudlösa uttalanden.

  Den allra mest naiva och landsförrädiska synen på invandring är också utströdd över blockgränserna, här hittar man vänsterpartister, miljöpartister och ungliberaler som alla vill undergräva nationalstatens suveränitet och sjunger mångkulturens och den helt fria invandringens lov.

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Hej,
  jag är medveten om att det är andra politiker i vårt PK-sverige som beter sig på detta sättet. Jag påpekade också detta i posten ovan när jag refererade till moderaternas ”vi lovar stödja byggandet av en ny moské”-historia.
  http://tedekeroth.se/2010/03/05/svt-moderaterna-koper-roster-i-rinkeby/

  Ser nu att videoklippet är borttaget. Jag måste börja ladda ner alla videoklipp – de verkar raderas i allt snabbare takt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s