”Islam för nybörjare” på Sveriges Television

SVT förnekar sig icke. Sydsvenskan rapporterar i gårdagens tidning om att SVT igår börja sända följande:

I dokumentärserien ”Islam för nybörjare” bjuder imamen Ajmak Masroor in sex britter att leva efter islamiska värderingar i tre veckor. Hans förhoppning är att de ska återupptäcka värden som anständigeht, respekt och måttfullhet.

[…]

I det första avsnittet måste deltagarna lära sig avstå från det som i Koranen förbjuder. De måste bland annat låta bli alkohol, undvika att klä sig utmanande och be fem gånger om dagen.

Det är ett sätt av många att propagera islam i vårt samhälle, nu på samhällsbetald TV. Värderingar som att inte klä sig ”utmanande” vet man ju om – kvinnor ska ju hålla i tyglarna enligt islam. Frågan är ifall imamen kommer prata om det där med jihad och lite annat smått och gott som ryms inom den förträffliga Koranen? Troligen inte. Det handlar ju precis som vanligt om att måla upp en bild av islam som ”fredens religion” och visa hur gullig och fluffig religion det är.

Vi får sätta vårt hopp till att folk vaknar ur sin dvala, vilket man ser tecken på i Sverige och Europa. När nu arabvärlden troligen kommer bli allt mer islamistisk, t.ex. i Nordafrika, kommer deras uråldriga krigföring mot Europa att återupptas.

Kanske kommer även det att väcka några ur sin förnekelse…

Svd DN Skd

En reaktion på ””Islam för nybörjare” på Sveriges Television

  1. Krister skriver:

    Har alltid betalat Tv avgiften, men nu räcker det. Jag kan göra någonting roligare för mina pengar än att betala för multikuturalisternas propaganda. Märkvärdigt hur en liten elit, knappast mer än tio procent av befolkningen som stödjer sådan öststatsmentalitet, kan få styra mediaflödet. Men tyvärr lär oss historien att det inte behövdes mer än en tiondel av ryssarna som hängivna kommunister för styra över de tysta massorna som litade på storebror.

    Det var helt avgörande för Sveriges vidkommande att SD tog plats i riksdagen för nu upptäcker allt fler hur infernaliska lögnerna och närmast desperata smutskastningskampanjerna har varit från PK media. Man satsade allt på ett kort från Expressen, Expo, Aftonbladet, Svt med flera för att med massiv smutskastning försöka förhindra SD:s att nå riksdagen. Men till sin desperation förlorade man, inte bara slaget utan också sin trovärdighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s