”En fransk intifada”; om islams roll i Frankrikes förfall och om medias tystnad

Att mångkulturen leder till våld, oroligheter, otrygghet och segregering är inget nytt även om man här i Sverige fortfarande vägrar acceptera sanningen. Jag tror dock att stora delar av journalistkåren måste bytas ut eftersom de konsekvent vägrar rapporterar om massinvandringen effekter. Vissa saker är svåra att helt sopa under matten, som t.ex. Rosengård, men det finns mer att prata om.

Frankrike är något som det i det närmarste varit total tystnad om efter de etniskt/religiöst motiverade kravallerna 2005. Därefter har man inte läst mycket om situationen i svensk media. Är det för att det har blivit bättre? Knappast.

Nidra Poller, en amerikansk journalist som bott i Paris sedan 1972, har skrivit en detaljerad genomgång om Frankrikes sönderfall som jag här tänkte sammanfatta kort. Titeln på hennes artikel är A French Intifada. Ni kanske kan gissa vart det barkar…

Poller inleder med följande:

En process som av somliga kallas islamiseringen av Europa och av andra misslyckandet att integrera muslimska invandrare, har nått en bristningsgräns i Frankrike.

Ett av de mest oroande uttrycken för denna utveckling är den typen av våld som uppstått, som är mer än summan av dess delar. Ett urval av årets nyhetsinslag visar på mängder av sparkar, knivstick, skjutande, anlagda bränder, och avskedningar; attacker mot lärare, poliser, brandmän, gamla damer och pensionärer, gängkrig, släktfejder, mord pga kvinnor, mord pga attityd , mord pga ingenting; döda ungdomar, mordiska ungdomar, organ utspridda över ett nationellt slagfält.

Precis som här i Sverige rapporterar Poller att fransk media undanhåller information om de som genomför dessa ”ändlösa” attacker – speciellt om det är muslimer. Hon frågar också ifall dessa ”till synes olikartade attacker” har ett samband med det faktum att det ofta finns flaggor för Hizballah och muslimska ramsor?

Självklart. Poller talar om en importerade våldskultur, där judarna är det första offret i en allt mer intensivt muslimsk jihadkrig mot Frankrike och Väst. Precis som i Sverige maskeras dessa invandrade muslimer, när de skrivs om i tidningarna, för ”ungdomar” och deras handlingar likställs med några pojkstreck som inte är speciellt allvarliga.

Precis samma sak som i Sverige med andra ord.

Men Poller frågar sig:

Har franska ungdomar blivit vildar? Stjäl de handväskor från äldre kvinnor och dödar en man som inte ger dem en cigarett? Är detta samma ungdomar som går med i fredsmarscher, lever ekologiskt, hatar religion och dyrkar mångfald? Är det franska ungdomar som driver knarkhandeln medan de studerar för sin examen? Bryta de sig in i skolor för att döda konkurrerande knarkhandlare eller för att knivhugga snorkiga lärare? Är det den franska ungdomar som sitter på kaféer med sina iPhones och solar naken på stränder samma personer som går  på en man, 20 mot 1, för att han tittade två gånger på deras flickvänner eller klagat när man tränger sig framför i kön på ett nöjesfält? Vad sägs om de ungdomliga fransk killparen som promenerar hand i hand på Rue Ste. Croix de la Bretonnerie i Marais? Träffar de rivaler för knivslagsmål i Paris norra station? Knappast.

Hade jag varit religiös hade jag här sagt: amen. Poller avslutar denna del med att konstatera att de som bodde i innerstäderna ryckte på axlarna och sa att ”det är bara arbetarklassens områden” och sedan yrades det lite mer om att bygga bättre bostäder och investera mer skattepengar där. ”Innan året var slut brann det inne i staden…”

Läs hela artikeln. Det är en diger samling av våldsamma händelser som i princip helt uteslutande utförs av invandrare och då nästan alltid muslimska invandrare. Det är ett lågintensivt krig, a lá ”intifada”, som bedrivs av kulturella, etniska och religiösa anledningar.

Poller avslutar:

Den islamiska faktorn i både inhemska stridigheter och internationella konflikter förnekas. Folkmordsliknande avsikter inskriven i stadgarna för Hamas och PLO, i Muslimska brödraskapets dokument, i mosképredikningar, i uttalanden från arabiska och muslimska ledare, liksom Koranen och hadith ignoreras. Brottsliga handlingar och jihadisternas handlingar behandlas som allehanda avvikelser. Sammanhängande bevis krossas i tusen bitar och kastas för vinden, och tänkare som försöker sätta ihop pusslet blir misskrediterade.

Europa är på väg rakt ner i gyttjan, och det går undan…

Upplopp i Frankrike

Upplopp i Frankrike

Upplopp i Italien

Upplopp i Italien

 

SvD SvD SvD SvD SvD DN DN Skd

 

6 reaktioner på ””En fransk intifada”; om islams roll i Frankrikes förfall och om medias tystnad

 1. Hasse Eriksson skriver:

  Tack för artikeln! Detta får vi aldrig läsa om i våra svenska tidningar! Eller i våran Stasi -TV Där bara PK Journalister! och Expo-Lena får sitta och Ljuga för hela det Svenska folket! Tack för att di finns Ted Ekeroth. och SD!

 2. Micke K. 84 skriver:

  Kunde inte läsa hela p.g.a illamående. Det här måste kablas ut via nättidningar och bloggar, så att allmänheten som lever ”tryggt” i Sverige får en liten framtidsvision!

  Bra Ted, mer sånt till folket!

 3. Dannie skriver:

  Khaddafi är sig lik…

  http://af.reuters.com/article/tunisiaNews/idAFLDE71C0KP20110213?sp=true

  Gaddafi also issued a call to Muslim countries to join forces against Western powers. He said the world was divided into white, denoting the United States, Europe and their allies, and green for the Muslim world.

  ”The white colour has decided to get rid of the green colour,” Gaddafi said. ”These countries should be united against the white colour because all of these white countries are the enemies of Islam.”

  Eller som Israel rapporterar i klarspråk:

  http://www.israelnationalnews.com/News/news.aspx/142350
  ‘The West is our Enemy’
  In the same speech, Gaddafi called on the Muslim world to unite against the non-Muslim world. The “Western world,” including the United States and Europe, has gone on the attack against the Islamic world, he said.

  Fullt krig alltså, Vad oväntat från fredens religion.

 4. Krister skriver:

  Problemet är att Islam inte är förenlig med vår demokrati och inte heller med våra värderingar om jämlikhet och humanism. Muslimernas religion är det mest intoleranta och efterblivna skrifter av tvångsmässiga regler som förstör allt fint människor emellan. Människor som styrs av tvångstankar och tvångsmässigt beteende att man har ett gudasänt uppdrag att förstöra livet för omgivningen, det är en riktig muslim. Islam är tyvärr som nazismen fast mera långtgående i sin iver att övervaka undersåtarna till denna kollektiva mentalsjukdom.

  Islams religiösa dogmatism ska inte få fortgå i detta land. Det finns ingen anledning att bemöta en totalitär och repressiv religiös ideologi med respekt och det finns inga logiska skäl till att falla undan för deras anhängare som öppet visar sitt förakt för svenska lagar och svenska normer. Det helt nödvändigt att ta avstånd från den absurda utopin med multikultur och istället inskärpa respekten för svenska lagar och betona värdet av svensk kultur, svenska sedvänjor, det är trots allt vårt land och ingen annans.

  Den självklara frågan är varför det är Sveriges eller något annat västlands ansvar att integrera mängder med asociala och direkt fientliga individer från främmande länder som varken respekterar värdlandets befolkning eller visar någon som helst tacksamhet för mottagandet. Det självklara svaret är att vi inte är skyldiga att hysa fientliga femtekolonnare. Det finns ingen annan befolkningsgrupp som beter sig så utpräglat illa i Sverige som utövande muslimer. Det finns därför ingen anledning att tolerera islams förkunnare, inte i Sverige. Utövande muslimer kan utan vidare bege sig till Iran, Somalia, Sudan, Pakistan eller arabiska halvöns islamistiska republiker och kungadömen.

  Förbjud islam som en samhällsfientlig ideologi som verkar för främmande makt. Därefter får människor från muslimska länder välja att endera högljutt ta avstånd från denna dödsdriftens kallbrand som heter islam (så att det hörs ända till Mecka) eller packa sina tillhörigheter och lämna vårt land. De som vägrar ska köras bort med våld. Det finns inget annat sätt att hantera fanatiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s