Vad sa muslimerna på deras ”anti-terror”-möte? Se här.

Jag återpostar Thoralfs blogginlägg där man kan se en video från en ”demonstration” i Stockholm. Videon visar hur muslimerna som samlats där pratar om att ”politik är islam, och islam är politik” och hur ”islam är en komplett religion” vilket betyder att islam är inte en privatsak utan en politisk ideologi som i vanlig ordning ämnar att införa sharia – muslimsk lag – i de länder de kommer.

Så här presenterade Radio Stockholm denna manifestation. Läs och lyssna på inslaget. Frågan måste givetvis ställas var Radio Stockholm och Daniel Assai på samma manifestation.
Detta ät en graverande exempel på hur svensk media stoppat öronen fulla av hörselproppar och samtidigt bundit för sina ögon med de tätaste skygglapparna man kunnat hitta. Resultatet kan då inte bli annat än ett pk-reportage.

Se videon:

SvD DN SDS

8 reaktioner på ”Vad sa muslimerna på deras ”anti-terror”-möte? Se här.

 1. Henrik skriver:

  Du har säkert sett den videon men jag vill ändå påminna om Pat Condells video Thank God for Andy Choudry.

 2. Stockholmförortsbo skriver:

  God Jul Ted. Du och SD har stor del i att Billström vill stoppa skäggbarnen nu. Fortsätt jobba på och visa alla absurditeter som bl a vänsterpatrasket på radion försöker gömma undan. Otroligt dåligt av journalisterna där att inte våga kritisera muslimerna och ställa tuffa frågor. Tur att tillräckligt många kan tänka själva nu för tiden i Sverige.

 3. Linn skriver:

  Frid vara över dig Ted!

  Du skrev: ”Videon visar hur muslimerna som samlats där pratar om att ”politik är islam, och islam är politik” och hur ”islam är en komplett religion” vilket betyder att islam är inte en privatsak utan en politisk ideologi som i vanlig ordning ämnar att införa sharia – muslimsk lag – i de länder de kommer.”

  Att islam är en komplett religion och att man vill införa sharia lagar i varje land man kommer till är långt ifrån samma sak! Att islam är en komplett religion innebär att den är perfekt, att ingenting saknas i religionen.

  Helt ärligt kan jag inte förstå hur någon troende människa kan säga att deras religion inte är komplett, för är den inte komplett fattas det ju saker och då är den inte perfekt. Och jag har svårt att tänka mig någon kristen säga att dess religion inte är perfekt, eller någon hindu säga att dess religion inte är perfekt. Är den inte perfekt innebär den ju antingen att Gud/gudarna då inte skulle vara perfekta eller att det inte är Guds religion.

  För att missa sådana här pinsamheter i fortsättningen borde du kanske läsa islamologi eller någonting? Om du vill kan jag alltid tipsa dig om läsvärda böcker!

  Trevligt nyår på dig.

 4. Bosse skriver:

  Ted:
  Du skall veta vad det pratas mycket nu ute i landet om SD, Islam och om bloggen Politiskt Inkorrekt. Det är massor av folk som är förbannade minst sagt på 7-klövern. Många är försiktiga eftersom skämmelighetsfaktorn gäller ännu ett tag, den tonar dock bort i långa loppet.

  Ni är hjältar, lyssna noga på Ian W och var ärliga, artiga och analyserande. Men fokusera lite mindre på ”invandrarna”, det finns annat också som är lika misskött.

  Tacksam medborgare som längtar till valet 2014.

 5. Maja Dacke skriver:

  Peer P, först nu såg jag ditt inlägg – men det äcklar mig att gå vidare på länken du lämnade. Kanske något för PI att göra något om? Skriva om? Sådant klarar jag. Nämligen. Och som ständig PI-bevakare har jag inte sett något om detta på PI – konstigt egentligen!

  Säkert finns liknande på dylika svenska sajter … också …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s