Islamist tar över stadsdel i London

I Telegraph kan man nu läsa om hur islamiseringen tilltar i styrka. En islamist med namn Lutfur Rahman har blivit vald till ”verkställande borgmästare” med kontroll på över 10 miljarder kr i budget. I Telegraph kan man läsa följande:

För de senaste åtta månaderna – utan klagomål eller utmaning från herr Rahman – har den här bloggen och tidningen  lagt ut de nära förbindelser med en grupp av mäktiga lokala affärsmän och med en ”muslimsk-makt”-organisation, ”The Islamic Forum of Europe” (läs mer här) – som anser, med dess egna ord, att omvandla ”själva grunden i samhället, dess institutioner, dess kultur, den politiska ordningen och systemet… från okunnighet till Islam.” Herr Rahman har vägrat att förneka dessa påståenden.

Rahman och hans allierade i de muslimska grupperingarna har bedrivit en målmedveten och välfinansierad kampanj för att ta makten i denna stadsdel, och lyckades. Till en början jobbade han i Labour och försökte då fuska sig fram:

Vi har beskrivit, återigen utan invändningar från Rahman, hur han anmält hela familjer som Labour medlemmar för attvinna partiets borgmästarnominering – handlingar som fick honom att få sparken som kandidat för Labour av partiets nationella verkställande kommitté.

Han ändrade också systemet för att leda stadsdelen från att gå från ordförande i ett råd till att bli borgmästare, vilket ger honom mycket mer inflytande och makt. Eller som Andrew Gilligan skriver:

Det var inte en seger för någon form av demokrati. Det var genomförandet av en noggrann och sofistikerad plan av ett litet, välfinansierad och välorganiserat intrig att ta kontroll över London-stadsdelen. Den utnyttjade inte bara volontärer från IFE och andra organisation, men också människor som betalades av de som stödde Lutfurs kampanj. Någon betalade också för tiotusentals, kanske hundratusentals kopior av den mest skadliga litteratur någonsin skådats i ett brittiskt val, där Mahmoud Abbas var felaktigt utsmetad som hustrumisshandlare,  en rasistk och och en som förolämpade islam.

Läs hela artiklen här: Labour: London borough becomes ‘Islamic republic’

Sydsvenskan Sydsvenskan SvD DN Sydsvenskan

18 reaktioner på ”Islamist tar över stadsdel i London

 1. Johan skriver:

  Alltså kan du ligga lågt just nu med tanke på vad som händer i Malmö och skottlossningarna?

  Det får vara nog med dina science fiction berättelser

  Istället fördöm det händer i malmö, du och din tvillingsbrorsa

  Lite nytta kan du göra iallafall

 2. Irina skriver:

  Fyfan, jag spyr. Dags för några Ipren nu när huvudvärken och illamåendet har satt in.

 3. Ted Ekeroth skriver:

  Med tanke på vad som händer i Malmö? Det är med tanke på vad som händer i Malmö som jag definitivt inte ”ligger lågt”. Information om islamiseringen och islams påverkan är viktig, väldigt viktig. Exemplet från England är mycket talande. Man undrar ju vad du anser vara science fiction? Det är inte jag som hittar på det – läs vad som skrivs där och börja inse vad som sker runt om i Europa.

  Gällande Malmö: ingen vet motiv eller vem det är som skjuter. Inte du, inte polisen. Ingen. Ändå dras det en massa slutsatser. Det kan vara rasistisk motiverat, men det kan mycket väl vara något helt annat. Det är dessutom pinsamt att man hör nästan ingenting om det svenskfientliga våld som dagligen sker, men såfort man bara kan ha en vag teori om motiveringen till skjutningarna som kan låta rasistiskt, ja då blir det liv i svenska medier…

 4. Elias skriver:

  Ted Ekeroth
  Jag vet att du har studerat eller jobbat i Israel och dessa människor har säkert pumpat i dig lite fakta som inte stämmer! Att påstå 1,6 miljarder muslimer skulle vara hot för världen är bara en bild som inkompetenta människor har! Du kan inte bara lyssna på ena och hata andra. I koranen står det precis som gamla testamentet mkt som vi inte köper, men det är en tolkningsfråga!! Man kan bara inet ta ut några ord från sitt samanhang och tro på det! Vill du undersöka koranen då föreslår jag att du läser det hela! Då kan jag garantera dig att det skiljer inte mkt från bibeln eller annan ”helig” bok.

  Har du äns fördjupat dig vad konflikten handlar om i Mellanöstern? Ne läs på lite innan man kan anklaga folk som står för 100% mer än vad ett sjunkade Europa gör!

 5. Sebbeala skriver:

  Man behöver inte vara rymdforskare för att veta att denna sjuka människas segmet är utlänningar. Det är inte så att det är enbart turkar som har blivit drabbade! Det är olika nationaliteter förutom svenskar. Vilka andra slutsatser vill du dra annars ? Kom igen.. Att försvara indirekt som ni gör är helt fel! Det kan drabba vår familj! Skulle det hända min familj så skulle jag inte blunda ifrån att hämnas på alla jag misstänker vara rasister..och jag skulle tydligen ta en och annan oskyldig människa..då kommer även du förstå då hur det känns när människor flyr fattigdom och annat obehag för att få det bättre liv så ska en misslyckad idiot som skyller sitt livsmisslyckande på invandrare förstöra för dem- Oacceptabelt och ska bekämpas bröder!!

 6. Örebro skriver:

  Vad är det för fel med det? Du skulle inte vilja ha de här människorna som din granne? du skulle inte vilja ge dem ett jobb? Klart att de skiter i dig och startar sitt eget!! De vill inte ha dig och du vill inte ha dem. Du vill att det här utnyttja uländer ska fortsätta att vi ska dominera! Den tiden är tyvärr slut när som helst! Kanske är det så att det är ditt och mitt barn /barnbarn som kommer invandra till Kina Indien brasilien om ett tag! Då kommer du verkligen att förstå hur det känns! Man väljer inet vara annorlunda, man tvingas til det!

  Vilken blåögd människa du är!

 7. Henrik skriver:

  ”när människor flyr fattigdom ”… Behöver man säga mer? Sen när är det Sveriges ansvar att ge hela världens folk bättre levnadsstandard?

 8. Cecilia skriver:

  Men vafan det är ju inte muslimernas fel att dom får hålla på som dom gör… verkligen inte, är man så jääävla dum och inte får upp ögonen på deras sjuka tvistade spel då ligger man risigt till..och Sverige??…HAHAHA…Sverige är inte ett dugg jävla bättre!!!
  Ja jag säger då det..vänta bara tills muslimerna tar makten över svenska stadsdelar och sedan äter sig vidare genom landet..deras tentakler smyger sig in överallt, (det har ju redan börjat..titta bara på dom moskeer som byggts!!) och svenska regeringen??!! KRÄÄÄÄKS!! blåögda och dumma i huvet. De lever i sina fantasibubblor på fina östermalm och fattar INGENTING om vad som egentligen pågår medans muslimernas tentakler arbetar sig djupare och längre in under skinnet på sverige.
  (”Domma javla svenskarna fattar på ingeting” NÄE och dom har så förbannat rätt!!)
  Svenskar är korkade blåögda och tror gott om alla, man vill hjälpa och vara stöttande och förstående..SOOORRRYY..kära landsmän och kvinnor..Muslimer är inte som oss, har aldrig varit som oss och kommer aldrig bli som oss..ge dom lillfingret och dom hugger halva kroppen, och sedan står vi där gapandes.

  VEM VARE?!..VEM VARE SOM FUCKING HÖGG?!!!

  Jag är så glad att ni kommit in i regeringen så ni kan banka lite jävla vett i ”domma javla svenneskallarna” där uppe”
  Min röst på er betydde nåt:)

  Cecilia stolt svensk med ögonen vidöppna

 9. Sebba skriver:

  Henrik!
  Tro inte så mkt om dig själv gubben! Det är inte bara Sverige som har tagit ansvar, det har alla länder som har i flera hudra år osakat fattigdomen genom att utnyttja framför allt i Afrika. Du och jag har det bra här på ders bekostand, men man väljer ju självklart att bortse detta. Ta bara Norge som fortfande idag sitter och skryter om sin olja och oljefond. Det är ingen jävel som nämner att 75 % av Nigerias oljetillgångar hamnar i Norska fickor..klart som fan att nigerianer ska då komma till norge o ha det bra utan att bli bespottade!!

  Så verkligheten är mer än va du tror. Du är inte sämre än någon men inte bättre heller!

 10. Austin_Powerwich skriver:

  Till er duktiga svenskar som gillar islam och trackar SD!!!!!

  (Tack gode Gud för att SD och Ted Ekeroth finns!)

  Jag har själv invandrarbakgrund är född och uppväxt på rosengård, och har nu för andra gången röstat på SD. Jag skiter gladeligen i om någon kallar mig för rasist. Är det ett pris man idag måste betala för att få människor att vakna upp ”so be it”.
  Ingen som inte själv upplevt ett fullt fungerande sverige på 70-80 talet vet vad dem pratar om i invandrarfrågor – såvida inte de kommer från en mindre stad uppåt landet där muhammed ännu inte har tågat in. Sedan är det nog en bra erfarenhet att även ha upplevt förändringarna som tex. på rosengård de tre senaste decennierna för att förstå vad som händer med invandrarSverige, och hur jävla hemskt klimatet har blivit.
  Faktum är att de som kom hit förr, de ville integreras (det vet jag av egen erfarenhet), de ville vara en del av Sverige och det blev dem med. Men de som kommer idag vill inte integreras, de vill leva avskärmat från allt vad som heter sverige och svenskar.
  Det värsta som detta medfört är att svenskar dagligen blir hotade, rånade, våldtagna, misshandlade m.m. Detta händer i så mycket större utsträckning nu än vad media vill berätta. Och INGEN gör något åt det! …och de som utför dessa kriminella handlingar är till största delen killar och män från mellanöstern eller Nordafrika. Så är det, jag skiter i vad folk säger, detta är sanningen och det vet nog de flesta om som i alla fall är i min generation och har upplevt RG och Malmö förr och nu. Invandrare från Turkiet, Italien, Jugoslavien, Grekland, sydamerika, asien osv. de gör inte såna här saker i samma utsträckning, faktum är att de i mångt och mycket fungerar och agerar som vilken annan Svensson som helst, men inte dessa från mellanöstern och Afrika. Och de som vill säga att jag är islamofob, japp det är jag verkligen. För öppnar man ögonen, och tittar på hur de tar över land efter land, sakta men säkert, så inser man vad som kommer hända Sverige. Men dagens klimat är frukten av ett mångkulturellt samhälle som tagit emot för många invandrare som man inte klarar av att ta hand om. Dessutom har man tagit hit fel invandrare, varför just muslimer????? De kommer aldrig att vilja integrera sig eller bli svenska. Måste man nu tvunget ta hit fler, välj då dem med omsorg för farao.

  Många frågar hur jag som själv har invandrarbakgrund och som umgås med många andra med invandrarbakgrund (ofta Rosengårdsuppväxta invandrarsvenskar) kan rösta på Sd. Till dem säger jag, -jag älskar Sverige, jag älskar Kalle Anka på julafton, jag älskar köttbullar och ta mig fan Ted Gärdestad med. Jag saknar det gamla Sverige som jag saknar en död förälder. Det var ett bra land en gång i tiden – Förr umgicks ALLA med varandra oavsätt bakgrund, religion, hudfärg eller etnicitet. Tom. på rosengårdskolan och Värner Rydenskolan. Vi var alla olika, men ändå lika. Men de som kommer idag är annorlunda, MYCKET ANNORLUNDA. Många unga killar och män beter sig väldigt illa, med allt vad det innebär. Visst, vi gjorde också en massa skit, det gjorde vi, men långt ifrån sånt som nu händer dagligen i Malmö. Vi pallade äpplen, stal cyklar och målade grafitti på väggarna – men vi varken rånade, misshandlade eller våldtog. Vi som kom förr, är inte samma invandrare som dem som kommer idag. Visst, något kålhuvud kommer säkert säga att man inte kan dra alla över en kam, och det är sant, men när den pågående invandringen innebär att samhället blir råare och farligare. Där gamla inte vågar sig ut på kvällarna för att de blir rånade av invandrargäng, där SVENSKA tjejer blir våldtagna, (ja, tom, 10-11-åriga tjejer som picknickar blir det), där ungdomar blir rånade och misshandlade, där många småbarnsfamiljer årligen flyttar från Malmö pga att barnen mår dåligt av mångkulturen, ja då är det fan dags att vakna. Och eftersom valet står mellan att köpa pistol till alla i ens familj, eller rösta på Sd, så blev det SD. Där är inga andra politiska val, inte om man bor i Malmö i alla fall, samma sak i övriga skånska städer. Deras partiprogram är inte rasistiskt, det är istället lösningen på alla problem. Vi som bor här och utsätts för allt skit, vi är trötta på allt! Vi är rädda, och ser dagligen Sverige förstöras bit för bit. Spelar ingen roll om vi är svenskar, jugoslaver, chilenare eller koreaner, vi är trötta på skiten nu! Ge oss tillbaka det Sverige vi kommer ihåg.
  Och japp, jag är blatte, högskoleutbildad och driver idag eget företag, dvs. jag tillhör inte den profil av den typiske SD:en. Kalla mig gärna rasist om ni tycker att jag är det, jag skiter som sagt i vilket. Jag vill bara att min familj och vänner skall känna sig säker i denna stad, men det är dem inte, och det är fan inte pga. Sd, utan alla fega journalister som lever i symbios med politikerna. De bor inte mitt ibland skiten, deras barn kommer inte hem och säger ”håll käften hora, annars skal jag knulla din morsa” som de lärt sig i skolan. Deras dotter riskerar inte att bli våldtagen varje dag när hon är i skolan eller skall gå hem, de har inte haft en vän som blivit mördad av en arab på Rosengård. De har inte blivit beskjutna på bussar som åker genom Rosengård (som jag eller som även min mor blivit – OCH var fanns media då när svenskar dagligen besköts muslimerna på RG?) Men till alla dessa ”duktiga” svenskar som sitter på sina höga hästar och pekar finger åt oss andra som lever i verkligheten och har röstat på Sd och som dagligen ser faran med islam, till er skulle jag vilja uppmuntra er till att ni bjuder in muslimska familjer till era hem. Alla ni som talar så väl om vår flyktingpolitik borde verkligen visa att ni vill ta emot dessa familjer genom att hjälpa dem att lära känna dig och din familj. Dags att ni föregår med gått exempel – bjud hem en muslimsk eller afrikansk familj och var generös med din gästfrihet. Upp till bevis nu! Kanske kan ni hjälpa dessa flyktingar att integreras i det svenska samhället genom att bli stödpersoner åt dem? Det är dags att ni som talar så mycket om hur duktiga och generösa ni är också är det i verkligheten. Eller ännu bättre, varför inte istället flytta till dessa invandrartäta områden istället för era trygga, svenska bostadsområden, där den enda invandraren i området är Mustafa nere i korvkiosken. Nu är det dags att ni jämställda och så fint talande medborgare verkligen är beredda att ta ansvar – inte bara genom att ta en promenad med fackla i hand genom stan och ropa -stoppa rasismen. Utan ut med er i verkligheten där kulor flyger runt ditt huvud och där din dotter ständigt blir sexuellt trakasserad, där din son inte längre pratar ren svenska, utan faktiskt sämre än vad han gjorde för 4 år sedan, ta en sväng om på Rosengård vid 8 tiden på kvällen, men glöm inte att ha med en skön kudde du kan sitta på efter att du har blivit körd i baken av ett gäng glada ”svenskar” som bryter på arabiska. Och glöm inte att också se till att du minst har 1000 spänn i plånboken, då det annars är stor risk att du gör dem förbannade och får ännu mer stryk. Kom gärna tillbaka sen och berätta hur dina kvällspromenader på Rosengård fungerar för dig, hur din familj trivs i området, hur uppfriskande det är att höra muslimska böner kl. halv 8 varje morgon och sen 3 ggr till under dagen och sen hitta din bil utbränd med en stor hög falafel-avföring på motorhuven. Sen där efter, så kanske vi ser islam och de nya invandrarna på ett mer korrekt sätt, då kan vi prata om hur Malmö ser ut, vad SD står för och om det är fel att rösta på dem, samt vad det egentligen är som du tycker om med vårt mångkulturella samhälle. Men innan dess, kan ni alla SD-kritiska troll hålla käften, då ni inte vet hur det är att leva i dagens malmö och/eller har upplevt de islamska vindarna i stan. För ingen kan få mig att ändra min syn på dagens ”flyktingar” från mellanöster och afrikan, inte heller kan ni ändra min politiska syn. Reinfeldt eller den förbenade Jan Helin kan ta sina sketna kampanj och stoppa upp den, han har inte bott en enda dag i dagens muslimska förorter. Det har jag gjort !!!!!!! …har du?

 11. Svar till Austin_Powerwich skriver:

  Sådana som dig är det värsta sorten människor som finns, vet du det? Jag är född i Sverige och min familj kom till Sverige början av 80- talet. Även vi är välutbildad familj som gör det enkelt för oss. Även vi vill ha ett konkurrenskraftigt Sverige. Men Vi går inte ut och tror att vi är bättre än andra folkgrupper, vi går inte ut och spottar på människor eftersom de har islam som religion och framför allt skyller inte problem på andra invandrargrupper som har kommit senare än oss.

  Det du gör och säger idag är så äckligt att jag hatar dig utan att känna dig. Varför skyller du allt på att det är just de här människorna som orsakar problem och massa skit i Sverige. Om du är högskoleutbildad som jag är till exempel så bör u kunna räkna ut orsaken av dessa problem vi ser idag.

  Om vi bortser från religion och nationalitet och tänker så här att i ett land har vi klass skillnader. Vilka är oftast belägna till att begå brott? Jo min vän.. det är de som har det dåligt inställt. Hur stor del utav invandrarna har det dåligt inställt i ett europeiskt land. Det är ganska stor del som lever i fattigdom. Det är bara idioti att tro att de här människorna skulle ha ondska i sitt DNA, nej de här människorna har inte samma förutsättningar som många etniska svenskar har och det är lätt hänt att man hamnar lite fel. Det ska verkligen inte försvaras men att skylla allt problem på just dessa människor är bara elakt och själviskt.

  Visst finns det massa latmaskar bland alla nationaliteter, men att tro att människor inet vill jobba är bara taskigt.

  Att vissa av dessa människor kan ha negativa bild utav svenska kan det bero på att det finns stor diskriminering i Sverige när det gäller jobb, bostad och till och med på krogarna. De människorna har väl känslor dem med för att kunna ha fördomar som du har mot dem. Klart att man inte tycker om människor som inte tycker om dig. Jag försvarar inte omvänd rasism men jag förstår dem.

  Tillbaka till ditt pinsamma påstående då. Att turkar, jugoslaver med mera inte gör en skit. Det gör ont i mig att dra nationaliteter och beskylla dem för saker som ALLA inte har gjort, MEN gängmedlemmar i södra och västra Sverige består väl oftast av folk från Balkan? Visst det finns även svenskar i sånt. Turkar? Visst att de startar alltid något eget men hur mycket fifflar inte dem med skatter och att de aldrig har personal som jobbar vit. De bidrar ingenting till samhället så länge man inte betalar skatt. Kolla hur många småkrogar och pizzerior som konkar för att slippa betala skulderna?! Sedan tar någon släkting över och gör likadant. Även de här människorna skadar Sverige både direkt och indirekt.

  SÅ GÖR OM GÖR RÄTT INNAN DU ANKLAGAR MÄNNISKOR DU INTE KÄNNER!!

 12. b-b skriver:

  Austin_Powerwich

  Haha Du vet att det inet är någon jävla skillnad mellan Judar och muslimer? Jag är bombsäker på att du är jude.

  Skillnaden är väl att judarna fick ett land i ett land som ägdes av muslimer. där har du konfliken i idag.

  Muslimer kanske inte ser mest ut som svenskar men de har iaf respekt för människor, titta på syrianer som hatar svenskar av allt.

 13. Gert skriver:

  Lägg ner ditt trams och gör nytta för skattepengarna du suger ur sverige precis som blattarna gör. 2014 är ni lika glömda som Nyd. Fattar inte hur folk kan va med i sveriges mest avskydda parti som behöver livvakt dygnet runt men är man korkad så är man och ni tror väl inte ni fick stöd av 5,7% hälften minst av dem var proteströster din lille jude

 14. Cecilia skriver:

  Svar till Austin_Powerwich:
  HAAALLLELULJA! Tack för ett fantastiskt ärligt och bra inlägg! ännu en svensk som fattar vad som håller på att ske!

  Svar till b-b:
  Är du DUM i huvet?!!! Vilken värld lever du i?? Skulle muslimer ha respekt för människor?? I vilket land då?!! Dom enda människor muslimer har respekt för är MUSLIMER och med det menas då förstås den MANLIGA delen av den muslimska klanen.
  Jag är bombsäker på att du är man och muslim!!

  Svar till GERT:
  ….och du bodde vart sa du??..AHH..just ja i den stora jävla bubblan av FÖRNEKELSE, IGNORANS OCH BLÅÖGDHET!!!
  Och varför tror du att SD är så ”avskyvärda”..Jo för att blåögda, godtrogna, jantelagssvennar, börjar tröttna på allvar på allt skit som regeringen släppt in de senaste 15 åren!..Det är en chock för alla invandrare och idioter uppe i regeringen..Svennarna ska ju bara hålla käft och tacka o ta emot, precis som vi gjort de senaste 15 åren. Men svennarna börjar bli heligt förbannade, vi börjar säga ifrån och för ett folkslag och regeringsnissar som är vana att få styra o ställa som dom vill så kommer det som en obehaglig överraskning..dom slår bakut och försöker sätta käppar i hjulet för det ENDA partiet i Sverige som är intresserade av att bevara Sverige svenskt..och det är INTE konstigt eller sjukt eller avskyvärt på nåt sätt,
  Vad som är DÄREMOT är sjukt, avskyvärt och jävligt konstigt är alla idiot svennar som fortfarande efter all eskalering av invandrarskit fortfarande hävdar, att bara för att man är stolt över att vara svensk eller för att man hissar svenska flaggan eller för att man röstar på SD är rasist!
  V A K N A…för faan!!

 15. B_b nr 2 skriver:

  Gert

  Hatten av kungligt sagt!

  Cecilia

  Jag är en man ja! Muslim är jag inte men skillnaden från inkompetenta och lätta tjejer som snackar och skriver so m en förorts turk, så har jag läst mkt om religion och dylikt.

  Du är säkert en av de många misslyckande svenskar som egentligen inte ha någon som helst kontakt med nysvenskar men deras framgång föder hat hos er! Jag förstår att det gör hon½

  Lev med det tjejen om du nu är en tjej

 16. Cecilia skriver:

  Svar till B_bnr 2

  Hahahaha..underbart svar!! Förortsturk??..hihihi du har aldrig ens varit i de obehagligare delarna av Stockholm såsom ex Fittja och Alby ellerhur?!..Du verkar ju inte ens en aning om hur det låter.. denna ”förortsturksvenska”? Men det e ju lugnt ju, regeringen vill ju göra invandrarsvenskan till en ny dialekt..så sorry det var ju inte ens elakt sagt…Men fortsätt du att höja alla muslimer och deras ohyggliga beteende till skyarna. Du är bara ytterligare en blåögd dum svensk..
  Du har garanterat inga barn och i så fall defintivt ingen dotter, och skulle så vara fallet så bor du inte där du är utsatt för många invandrare och deras hat mot svenskar
  DU har ingen aning om vad du snackar om!!
  Jag har definitivt inga problem med nysvenskar och deras framgångar. Så länge dom beter sig hedersvärt och accepterar våra lagar o regler. MEN hur många är det som gör det tror du??
  Misslyckad..tjaa..om den lilla tanken som cirkulerar i din lilla hjärna lyckas få dig att sova bättre om nätterna, hjälper dig att tro att invandrare kommer hit och lever som små ljus, ger dig trygghet och tro om att det som händer runt om i världen pga av det muslimer gör inte händer i lilla Sverige..FÖRNEKELSE..så visst fortsätt lugna dig själv med det då..jeeeeesus!!
  DET är människor som DU som gör att Sverige i rasande fart går mot ett nytt förorts London! Fast å andra sidan så är ju människor som du då oxå nöjda med att invadrare härjar och förstör, våldtar och begår brott, så hur det än är och hur det än blir så är ju människor som du nöjda med det ändå.., för er så är det ju en win-win situation..när muslimerna sen tar över och bildar små muslimorter Sverige, och tvingar alla svenskar och övriga nationaliteter i detta, då förstörda, land att vara som dom annars väntar döden, DÅ..och just då är det människor som DU bara ska hålla käften..kom inte till oss riktiga svenskar då och be om hjälp.. utan var då glad och tacksam över att er blåögda idioti har lett er precis dit ni ville, eftersom ni inte gjorde nåt när tid fanns..
  Jag är för övrigt inte gay, har en underbar familj som jag älskar över allt annat har ett fantastiskt jobb och har många underbara gayvänner, ett gäng straightvänner och ingen av dom är den blåögda svennesorten!

 17. SVar till Cecillia skriver:

  Cecilia

  Först och främst kan jag hänvisa dig till delar av texten som B_B 1 Skrev. Sen att du är hjärntvättad av SD kan jag förstå. Det är lugnt, så händer det när det är dåliga tider i världen. Det hände när nydemokrati kom in i riksdagen då Sveariket befann sig i mörker. Ännu värre på 30-talet, då också man ville hitta någon att skylla på och det slutade med ofattbara konsekvenser. Tack och lov kommer det aldrig att inträffa på samma sätt, eftersom det finns idag betydligt starka muslimska nationer. De stora förlorarna blir ju de muslimer som är bosatta i Europa.

  Att säga att jag inte vet så mycket om förorterna har du fel. Det är fortfarande få som missköter sig men vi är människor och vi kommer självklart att koncentrera oss på de olydiga. Men kom inte och säg att en klar majoritet av nysvenskar inte sköter sig? Då visar du bara att du har något fel i huvudet.

  Varje dag går ca 650 000 människor med utländsk bakgrund till en sysselsättning som jobb eller eget företag. Vi har idag ca 1,2 miljoner utlänningar, och att mer än 50% av dem arbetar sen kan vi säkert hitta 20 % som studerar och någon procent som är barn!

  Att utlänningar har en annan mentalitet som gör att svenskar ofta har fördomar och hat. Jag kan förstå det .. men ändå inte! Visst vi är olika men att människor från syd är mer lyhörda jämfört med oss som saknar social kompetens gör att det föder olikhet.

  Att komma och skylla på all våldtäkt och brott på utlänningar är bara idioti. Dra en slutsats att dessa människor som utgör skador för samhället är antingen tillhör låg klassen eller när det gäller våldtäkt är de sjuka i huvudet. Det har ingenting med blatte och svenne att göra!

  Islamisering är ett ord som inte existerar. Det har födds på senare tid av höger extremister. Jag är en av oss många som inte tror på religion men jag respekterar dem som har det. Att muslimer ska kräva diverse saker så som lag ändring kommer det aldrig att hända. Det är bara ett sätt för extremister att köpa röst genom att använda en befolkning som i många ”brist på kunskap” människor ögon ses som att de skulle vara farliga. Det är samma metod som Hitler använde.

  Att Sverige tar emot lite för mycket utlänningar idag håller många med om. Det skulle de vanliga partierna kunnat åtgärda det, och det har gjort att Sd kommit in. Tycker att det är fel väg att gå. Man kan fortfarande påverka invandringen genom debatt och demonstration.

  Sd står för något äckligt som många människor har glömt bort eller valt att bortse det. De kommer aldrig lyckas med det dem vill åstadkomma dvs. vissa människor ska vara mindre värda och ska behandlas som djur. Det jag är rädd för att det kommer att göra att hatet mot varandra kommer att öka och som du sa så är många av de som kommer hit har upplevt krig och i mångas fall sett deras föräldrar eller andra anhöriga mördas. De kommer inte att låta sig kränkas! DE KOMMER att GÖRA LIVET SURT BÅDE FÖR SIG SJÄLVA OCH FÖR OSS.

 18. Cecilia skriver:

  Svar till den ”som patetiskt nog inte ens lämnade en referens..”:

  SUCK..okej om det får dig att må bättre så..
  Tyvärr så kan jag inte lugna din oro och din förnekelse.
  Lilla du.. jag är inte ett dugg hjärntvättad! och om du verkligen hade läst vad jag skrivit så skulle du se att jag inte är ett dugg emot nysvenskar som sköter sig, lyder under våra lagar och regler, jobbar och beter sig som normala ”svenskar”. Dom får mer än gärna vara här!..och vad våldsbrott osv beträffar..du kanske ska höra med någonsom jobbar inom fångvården innan du uttalar dig!

  Man kommer ALDRIG kunna påverka invandringen genom debatt och demonstration.. dock en fin tanke men den finns bara i drömmarnas värld..
  Nej du, för att kunna påverka massinvandringen, och den våldtäkt på Sverige som dagligen begås av de inkompetenta idioterna i regeringen, så krävs en kraftansträngning och det är där som SD äntligen klivit in och börjat försvara ett land och dess invånare som dom så rätterligen förtjänat, svenskarna har sträckt ut en hjälpande hand..och se vart det har lett sverige.
  DET RÄCKER NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s