10 reaktioner på ”SDs valfilm lanserad [video]

 1. Dannie skriver:

  Dagens sanning, mohammed eller ”din mamma”,
  (som mohammed brukar säga)…

 2. Uffe skriver:

  Tack vare TV4:as aggerande så verkar det bli så att SD får två reklamfilmer distribuerade till folket, till priset av en. En visas på youtube och den andra i TV kanalen.

 3. Uffe skriver:

  Den nya är ju ännu bättre!

  Räkna med bra trafik till partiets hemsida.

 4. Nhid skriver:

  Alla invandrare är ju inte muslimer, så varför visas det endast muslimskt när ni propagerar mot invandringen? (Om inte det har med islamofobi och göra?)
  Den sortens heltäckande klädsel som dessa kvinnor har representerar inte ens 1% av den muslimska befolkningen i Sverige (De bärs främst av Somalier). Varför så mycket överdrift i det hela? Klart som fan att ni måste visa de mörkaste sidorna av islam, det är ju trots allt vad propaganda går ut på. Tar avstånd från fundamentalism och burka för den delen, men jag är jävlig orolig för vad som kommer att hända med Sverige när folk så lätt köper er propaganda utan kritiskt granska det ni kommer med.

  Det börjar likna Irak där jag kommer ifrån. Där kan en massa galningar gå till attack mot kristna på begäran av en galning som predikar om jihad mot kristna. Jag ser samma mönster även i Sverige där folk utan att vara det minsta kritisk köper er argument. Så typiskt osvenskt!

 5. Ted Ekeroth skriver:

  Du missar poängen helt. Det handlar inte uteslutande om islam och burkaklädda personer. Burkan är ett tydligt sätt att illustrera invandringen, något alla förstår. reklaminslaget är 30 sekunder och på den tiden måste man få fram sitt budskap. Det är alltså kritik mot massinvandringen det handlar om, men givetvis även kritik mot ideologin islam.

 6. Amal skriver:

  fattar du inte att du bringar mer hat till samhället? Ni sverigedemokrater gör ingen förbättring även om ni tror det. Det enda ni skapar är otrygghet och ännu mer hat, samt klass skillnader. Snälla, jag ber er. Varför kan ni inte sluta upp med att hata och tänka på mer fredligare alternativ. Ni påminner mig allt mer om Hitler vilket skrämmer mig!

 7. Gunnar Johansson skriver:

  Häromdagen läste jag en mycket intressant och tänkvärd artikel i ämnet invandring och islam. Bakom artikeln står den stridbare, kristne Krister Renard, som är fysiker och gymnasielärare i matematik och fysik.

  På sin hemsida för han en intensiv kamp mot den rådande politiska korrektheten i Sverige. Den kampen gäller inte minst kritik mot islam som totalitär politisk ideologi.

  På sin blogg publicerade han helt nyligen en ordentlig drapa både mot Sveriges invandringspolitik och islam. Kritiken tar sin utgångspunkt i Sverigedemokraternas intåg i riksdagen och de övriga partiernas flykt från själva sakfrågorna.

  Artikelns inledning lyder så här:

  ”I dag skall vi tala om valet, yttrandefriheten, demokratin och toleransen. Och också – hu så hemskt – om Sverigedemokraterna.

  Jag ber om ursäkt ifall jag kommer att göra mina läsare upprörda eller ledsna eller arga. Men jag kan inte annat än skriva det jag tror vara rätt och riktigt (huruvida det är politiskt korrekt eller ej, intresserar mig föga). Blir du arg, tar du avstånd från mig – ja då får det väl bli så. Jag kan inte göra avkall på det jag uppfattar som varande viktigt och sant. Och relevant.”

  Läs hela texten här: http://gluefox.blogspot.com/

  Ta dig tid och läs den långa artikeln! Den är något av en njutning och värd varje minut. Sprid länken till vänner och bekanta! Här har Jimmie Åkesson och den övriga partiledningen stoff till åtskilliga debattartiklar.

  Själv tänker jag skicka länken till redaktionsledningen på den alltför PK-styrda tidningen Dagen. Man kan undra hur den redaktionen reagerar när en så känd kristen person som Krister Renard säger ifrån på skarpen mot den svenska flatheten…

  På den profetiska sajten ”Bed nu” läste jag en annan skarpt varnande och färsk artikel om islam: ”Islams sista ”korståg” av David Silver. Läs artikeln här:

  http://www.bed.nu/artikel.asp?id=405

  Ja, Sverige befinner sig verkligen i ett allvarligt läge. Fortfarande sopar det naiva politikeretablissemanget hotet från islam under mattan. Minsta lilla kritik mot islam stämplas konsekvent som ”islamofobi”, ”rasism” eller ”främlingsfientlighet”. De behöver alla en grundkurs både om islam som religion och dess historia.

 8. Gunnar Johansson skriver:

  Hej Ted,

  Jag bara undrar varför din granskning av mitt inlägg här ovan dröjer så länge. Hur kommer det sig? Innebörden i inlägget ger ju tyngd åt SD:s politik…

 9. Gunnar Johansson skriver:

  @Amal:

  Vad syftar du på egentligen? På vilka grunder anklagar du Sverigedemokraterna för att ”skapa hat och otrygghet” och så vidare? Dina anklagelser mot SD måste vara hämtade ur luften. Du verkar ha förväxlat Hitlers ”Mein Kampf” med SD:s partiprogram. Jag skulle föredra att du läser det innan du häver ur dig spottloskor av det här slaget en annan gång.

  Och vilka ”fredligare alternativ” skulle SD ägna sig åt? Kanske vill du att partiet ska kamma den totalitära religionen och politiska ideologin islam och islamismen medhårs. Där hittar du det verkliga hatet mot oliktänkande, otryggheten och ofreden. Slå inte in öppna dörrar på det här sättet – kritisera det öppna samhällets verkliga fiender i stället! Annars gör du dig bara patetisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s