Sammanfattning: Islamister attackerade, vapenlager, lugnt på övriga båtar, laglig blockad

Jag sammanfattar här gårdagens händelser, där jag i korthet kommenterar lagligheten i de anti-israeliska båtarnas handlingar, lagligheten i Israels bordning, samt övrigt som framkommit:

 • Blockaden tillåten
  Den israeliska blockaden mot Gaza är laglig.Malcom Evans, en brittisk jurist och expert vad gäller internationell rätt påpekar också att ”Svaret är att tillåta kuststater att stoppa fartyg utanför deras territorialvatten i samband med brotten som antingen har begått eller som man misstänker kommer att utföras inom deras territorialvatten”.
  I ”US Commander’s Handbook on the Law of Naval Operations” fastslås att en båt anses utgöra ett brott mot en blockad när de lämnat sin hamn och beger sig ut för att bryta en blockad: ”Attempted breach of blockade occurs from the time a vessel or aircraft leaves a port or airfield with the intention of evading the blockade, and for vessels exiting the blockaded area, continues until the voyage is completed. […] It is immaterial that the vessel or aircraft is at the time of interception bound for neutral territory, if its ultimate destination is the blockaded area.”

 • Endast våldsamt på en båt – islamisterna anföll
  Våldsamheter uppstod endast på en av båtarna i flottiljen som ämnade att bryta blockaden, bordningen av de övriga båtarna gick lugnt till. Anledningen till våldsamheterna på Manmara var att de turkiska islamisterna attackerade de israeliska soldaterna som tog sig ombord på båten. Dessa var utrustade med paintball-gevär som används för ”crowd controll”. Soldaterna räknade inte med våldsamt motstånd, vilket resulterade i 16 skadade israeliska soldater, ett flertal med mycket allvarliga skador.
  Soldaterna attackerades med knivar, yxor, stålrör, brandbomber och även eldhandvapen. I samband med detta öppnade de israeliska soldaterna svarseld, vilket de har all rätt att göra. Hade de turkiska islamisterna inte attackerat hade det gått lika lugnt och städat till som på de övriga båtarna. Denna båt var sponsrad av IHH, en islamistisk och våldsförhärligande organisation.

  och

  ..
 • Sjöng anti-judiska ramsor
  Muslimerna på båten sjöng klassiska anti-judiska ramsor. Denna gång om ”Khaybar khaybar”. Se video här:

  Referenser till Khaybar – som man hör och ser i klippet på ovanstående länk refererar till Muhammed och muslimernas attacker då de dödade och fördrev judarna i Khaybar. I ramsan – som var en av många – sjunger de om att Khaybar och att Muhammeds arme ska återvända – för att döda judarna.
 • Vapenlager på båten
  Ett omfattande vapenlager hittades på den våldsamma båten, som man kan se på följande video:

  Att våldshandlingar var planerade från terroristkramarna är ganska uppenbart.

 • Islamister inblandade
  Vid startceremonin i Turkiet befanns sig flertalet antisemitiska islamister, medlemmar eller med kopplingar till Muslimska Brödrarskapet. Bland annat Sahar Albirawi och Mahmad Tzoalha som både är Hamas-terrorister, Hamam Said, ledare för Muslimska brödraskapet i Jordanien. En annan var Raed Salah, en islamist som sagt bland annat följande:
  ”Vi är inte dom som äter en måltid baserad på bröd och ost gjort av barns blod” och hävdade han att judarna är ”slaktare av gravida kvinnor och spädbarn … Tjuvar, ni är bakterier … Skaparen har avsett att ni ska vara apor och förlorare …Muslimerna kommer segra , från Nilen till Eufrat. ”
 • Israel erbjöd ”aktivisterna” att leverera varor landvägen
  Israel kontaktade flottiljen via radio och erbjöd dem att leverera sina varor landvägen, efter att en säkerhetskontroll gjorts, i vanlig ordning. Detta förkastades helt av flottan och de valde att istället konfrontera Israel och blockaden. Därför verkar det otroligt att tro att dessa ”aktivister” var intresserade av att levererar varor överhuvudtaget. Noteras bör att varje vecka levererar Israel över 15000 ton material, mat och medicin till Gaza.
 • Ship To Gaza refererar till en känd svensk antisemit, Lasse Wilhelmsson
  Pophöger refererar till en annan blogg, där de rapporterar att Ship to Gaza länkar till ”viktig information”:
  ”En uppmärksam besökare fann där reklam för antisemiten Lasse Wilhelmson som 27 maj lagt upp en illa skriven artikel på Sourze under titeln “Bojkotta apartheidstaten Israel”. Artikeln innehåller det vanliga man kan förvänta sig från Lasse, konspirationsteorier om sionistisk maktelit på Wall Street, Förintelsen inom citattecken och en stor dos faktaförvrängning.”
 • Ove Bring
  Ove Bring skriver i SvD att Israel inte har rätt att ingripa och baserar det på ett påstående att Israel inte utsatts för väpnat anfall och att man i och med det inte kan åberopa krigets lagar. Om man ligger i krig med någon avgörs inte av Ove Bring utan respektive sidor i konflikten. Israel och Hamas är i ”väpnad konflikt” med varandra, helt oavestt vad Bring tycker och säger.
  Hamas har en uttalad agenda att utplåna staten Israel och har agerat för det sedan deras bildande på 80-talet. De har beväpnat sig och genomför attacker mot Israel regelbundet. Rakterna fortsätter att skjutas mot Israel även om svensk media inte känner sig manade att rapportera om det. Att Israel ligger i krig med Hamas, som kontrollerar Gaza, är otvetydigt. De har också rätt att genomföra en blockad vilket också ger dem rätt att borda båtar som försöker bryta den blockaden.

Det är direkt pinsamt att se både journalister och vissa svenska politiker säga att IDF har ”mycket att förklara”. Soldaterna gjorde allt de kunde för att undvika skadade vilket också lyckades utmärkt – tills de blev attackerade. Förklara det istället, svenska journalister…

E, A, Svd, 2, 3, 4, 5, Dn, 2, SvD, Dag, 2, 3, 4, 5, Gp, Ex, N, Ab, 2, Ex, T, T4, Bt, 2, Ex, 2, Syd, 2, 3, Hd, 4, 2, Svt, A, SDS, SvD, DN, DN

DN, SvD, GP DN, SvD, SvD, Gp, Dag, N, Dag, Gp, Syd, Gd, Ek, St, Blt, Db, Vg, DN, SvD, 2, 3, Gp, D, Dag, 2, 3, St, Syd, 2, Sk, Blt, , 2, Ek, Ab, FA, 2, DN, 2, 3, 4, 5, SvD, 2, 3, 4, 5, Gp, 2, Dag, 2, 3, Syd, 2, Vg, 2, 3, Vl, 2, Svt, T2, S, St, Ab, , Bo, K, Ex, 2, Blt, Ex, F, 2, 3

19 reaktioner på ”Sammanfattning: Islamister attackerade, vapenlager, lugnt på övriga båtar, laglig blockad

 1. Lars Jonsson, Jämtland skriver:

  Varför ska vi öht ta sida i konflikten? Palestinierna lever under ockupation och det är ett faktum. Ockupationen är inte moraliskt försvarbar. Tro fan att det kommer att finnas många som vill ta tillbaka sitt land med våld.
  Inte förvånande heller att Israelerna slåss för sin sak; det är lågintensivt krig och har så varit sedan staten Israels bildande.

  Jag är liksom Du Ted trött på massinvandringen till Sverige men att ensidigt ställa sig på Israels sida tycker jag tyder på en mycket bristfällig analys. Antalet judar i Nuvarande Israel/Palestina-regionen var år 1900 mindre än 80 000 st. Nu är det 5 500 000 stycken…

  Antalet muslimer i Malmö för 30 år sedan? Antalet nu? Antalet i morgon?

  Föreställ Dig att muslimer i skåne skulle börja att köpa mark en masse med Saudiska sponsorpengar. 30 år senare utropar man skåne som muslimsk nation…
  Förtryckta muslimer från hela världen kan då flytta till skåne. De ursprungliga skåningar som lever i exil i Danmark och småland har inte rätt att återvända till Skåne. Den minoritetsspillra svenskar som lever i Lund och Knislinge och fortfarande gör motstånd är inbyggda medelst 6 meter höga betongmurar. Tyska solidaritetsaktioner stormas och 16 ‘kristnamister’ skjuts ihjäl för det handlar ju om hjälp till terrorister…

  Skulle Du klandra de etniska svenskar som vill ta sitt skåne tillbaka? Om än de beväpnade sig med knivar och slangbellor och bollträn?

  Ärligt talat Ted; Israel förtjänar knappast applåder för sitt handlande och jag ser ingen mening med att svenskar och Sverige ska behöva ta sida i stamkrig i mellanöstern.
  Det finns gott om väpnade konflikter i världen och vi behöver inte välja vilken sida som är skurkaktigast.

  Det är den höga invandringen av muslimska grupper till Sverige som ständigt håller Israel/palestina-debatten vid liv i Sverige. Skulle vi importera tamilier en masse till Sverige så skulle vi prioritera andra konflikter…

  Invandringen till Sverige innebär att vi importerar andra länders konflikter hit, om än det gäller kurder/araber kineser/tibetaner mfl.

  Du hänger upp Dig för mycket på Islam. det är invandringen som fenomen som måste begränsas. Södertälje fylls av arabiska kristna. Problemfri stad? Näppeligen.

  Mvh

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Varför ska vi öht ta sida i konflikten? Det måste ”vi” inte. Men man kan göra det om man så önskar (vilket du uppenbarligen gjort om man läser din kommentar). Det gör jag för jag ser samma islamism i Israel som i Europa. Det är samma kamp, bara i olika stadier.

  Palestinierna lever under ockupation och det är ett faktum. Ockupationen är inte moraliskt försvarbar. Tro fan att det kommer att finnas många som vill ta tillbaka sitt land med våld. Fel. Jag har flera gånger diskuterat ”ockupationen” på bloggen och andra platser, jag tänker inte göra det igen här och nu. Men Israel ockuperar inte ”palestina”, det har aldrig existerat och det är inte ”deras” land. Men som sagt, det är en annan diskussion. Läs en kommentar om det här.

  Massinvandringen är ett stort problem för sverige, men alla invandrargrupper är inte lika. Islam anser jag vara långt mycket farligare än alla andra. Skulle t.ex. 50 000 kineser invandra hit hade det inte varit i närheten lika stort problem som 50 000 från Syrien.

 3. Uffe skriver:

  Ted, om man är en verklig vän till någon så talar man även om när denne har gjort något dumt. Att fullständigt förbehållslöst försvara någon oavsett vad är inte att vara en vän.

 4. Fred I Siktet skriver:

  Ted, som jag förklarade för dig för flera dagar sedan, Israel är en ockupationsmakt. Till och med Israels HD anser att Israel ockuperar Västbanken och de ansåg att Gazaremsan var under ockupation fram tills 2005 (vilket jag även styrkte sist).

  Du medger att Jordanien och Egypten var ockupationsmakter över de palestinska områdena. Men du kan inte medge att Israel är den nuvarande ockupationsmakten av någon anledning.

  Men… oavsett vad du väljer att kalla områdena för så kan du inte bortse från att:

  More importantly, the semantic debate regarding the ”occupied” nature of the West Bank and Gaza is wholly immaterial when it comes to realpolitik. Whether one believes that these territories are legally occupied or not does not change the basic facts: Israel rules over a population of millions of Palestinians who are hostile to it.

  Från Americans for Peace Now:s hemsida, 1 februari 2010 – inlägget heter ”How can the West Bank and Gaza be characterized”.

 5. Ted Ekeroth skriver:

  @uffe: Sant, men jag anser inte att Israel gjort något fel vilket jag klargjort tydligt i flertalet bloggposter här på siten.

  OM du missat dem, läs dem gärna där jag sammanfattar och understödjer min ståndpunkt.

  Problemet som du gör är att du har en naiv inställning till vad Israel utsätts för, syften och hur det görs samt glömmer lätt orsak och verkan. Ställ dig frågan – varför skadades och dödades personer? Varför bara på en av båtarna och inte alla?

 6. Fred I Siktet skriver:

  Berätta även vad du avser att göra med de miljontals palestinier som bor där, om nu all mark tillhör ”judarna/Israel”. Fortsätta med status quo? En stat som inte gör skillnad på en persons religion och/eller etniska bakgrund osv.?

 7. Ludde skriver:

  Skitsnack. Israel bara försvarar sig och har all rätt att ta till vilka medel som helst för att försvara sig. Man har rätt till det. Att Hamas flera gånger erbjudit fred mot att de får land 1967 års gränser är bara lögn. Det är bara propaganda från de muslimska aggressiva araberna och de löftena ska man inte tro på. Det är ju araber vi har att göra med!

  Återigen. Inse. Israel försvarar sig. Israel vill bara ha fred. Inget annat.

 8. monika skriver:

  Lars Lars Jonsson skriver :
  Antalet judar i Nuvarande Israel/Palestina-regionen var år 1900 mindre än 80 000 st. Nu är det 5 500 000 stycken…
  ————————-
  Lars,
  vill du att alla de 5 500 000 judar skulle massinvandra till Sverige och söka asyl här ?
  Eller ska de göra ett kollektivt massmord?

  Btw, antalet araberna i dåvarande israel/palestina regionen var år 1948 mindre än 700 000 st..Nu är det 4 millioner st.

 9. Uffe skriver:

  Ludde, ditt svar var faktiskt bäst idag. Helt ärligt, efter att ha läst igenom det flera gånger så kan jag inte avgöra om du är allvarlig eller inte. Grattis, förvirringen är total.

  Även om man, som jag, kraftigt tar avstånd från gårdagens händelser så innebär det INTE ett ställningstagande för Hamas. Jag har svårt att se att Hamas skulle kunna spela någon roll i en varaktig fred.

  ”Min” idé går ut på att dra isär de stridande parterna. Israel får lämna ifrån sig ansvaret (även ekonomiskt ansvar) över området till en tredje part, förslagsvis EU eftersom USA är lite för nära konflikten. EU armén får till uppgift att avväpna hela området, bevaka gränsen mot Israel så att inga nya raketer kommer flygande samt bevka gränsen mot Egypten så inga nya vapen kommer in.

  Sedan öppnar man först gränsen mot Egypten så att varor fritt kan föras in, tunnlarna täpps igen för gott. Samtidigt ser man till att bygga upp infrastruktur igen samt få en fungerande myndighet med en inhemsk interimsstyrning och till sist ett riktigt val när situationen så tillåter.

  Vi pratar om ett område som Malmö-Burlöv-Lund i storlek men med lite drygt 1miljon invånare. Det är alldeles lagom för EU att hantera. (Mindre än en tusendel av Irak som USA kan fokusera på) Det finns visst jordbruk men framförallt så skulle de kunna tjäna bra med pengar på turism bara det blev lite ordning så folk skulle våga sig dit.

  Västbanken, Golan, Jeruslem är långt knivigare att lösa men Gaza skulle kunna vara hur lätt somhelst. De boende i tror jag skulle gå med på det. Israel litar inte riktigt på Europa, men det borde kunna gå att övertala även dem. Israel har inga territoriella anspråk på Gaza som man tex har på Västbanken & Jerusalem.

  När man fått liteordning igen så bjuder man in lite Shejker mm att investera i turristhotell längs stranden. (Gaza är i princip bara kust). Shejkerna kommer också kunna hjälpa till att hålla eventuella orosskapare i örat eftersom det är bad for business.

  Det skulle kunna bli ett litet Monaco istället för detta:

  Summa sumarum, plocka det närmaste frukterna först. Få ordning i Gaza, strunta tillsv. i Västbanken/Jerusalem och när Gaza är på topp igen så tar man tag i övriga områden.

 10. Lars Jonsson, Jämtland skriver:

  @monika,
  Jag vill varken att de tar självmord eller söker asyl i Sverige. Nu har flera generationer Israeler fötts i området och kan således ej längre räknas som amerikaner eller ryssar eller polacker etc. Jag tror att en stat med lika rättigheter för såväl judar som palestinier är den bästa lösningen. ja misstänker dock att syndafloden hinner slå till igen innan det blir aktuellt.
  Angående palestiniernas befolkningstillväxt så kan man ju konstatera är det ändå tydligt att muslimer var i KLAR MAJORITET i regionen innan det moderna Israels tillblivelse så jag förstår inte riktigt vad Du vill ha sagt där. Judarna fördrevs av romarna för tvåtusen år sedan. Under 2000 år fanns det ingen judisk stat i regionen. Regionen har stått under muslimsk/arabisk makt och majoritet fram till att ottamanerna fick bita i gräset. De palestinska bönder odlat oliver i släkten de senaste tusen åren har större rätt till marken än de ditflyttade ryssar, polacker och amerikaner som kom efter 1940.

  @Ted,
  Jag ger inte mitt ensidiga stöd för palestinierna. Jag konstaterar helt enkelt att Israel bildades på ett förkastligt sätt på arabernas bekostnad. Jag tycker inte att judarna på orten ska utplånas. Men den judiska staten bör avvecklas, iaf om man vill få den nuvarande blodspillan att upphöra. Nota bene att jag inte vill ha en islamistisk stat där heller. En sekulär statsbildning skulle ju kanske pigga upp regionen:)

  Att påstå att Israel inte ockuperar palestinsk mark är ju dock mer än lovligt galet. Israelisk militär är ständigt närvarande, och gör ständiga räder in i såväl gaza som västbanken. Judiska bosättningar utanför de av världssamfundet erkända gränserna byggs alltjämt.

  Jag har under en månads tid bott hos en judisk familj på 1993 och fick tilfälle att resa runt genom hela landet. Jag har suttit i skyddsrum i metullah under det att gränsstrider och bombningar företogs mot södra Libanon för att vedergälla två skjutna gränsvakter, så nog har jag en liten förståelse för hur Israelerna ansätts från både norr och söder.
  Men jag har också sätt hur palestinierna förtrycks och det kan jag heller inte ställa upp på. Palestiniernas livssituation liknas snarast med Krakow- och Warsawa-ghettot för ett halv sekel sedan. Knappast något de kan förutsättas att slå sig till ro med och acceptera.

  Jag är glad över SDs framgångar och hoppas att ni tar Er in i riksdagen så vi kan få till stånd en ändring i invandrings-talen men det stör mig att SD i så stor utsträckning sväljer sionist- och Neocon-propagandan med hull och hår. Jag vill inte importera mellanöstern och alla världens muhammedaner till Sverige men vi behöver ju inte ge vårt stöd till Israels förtryck och jänkarnas imperikrig för den skull. USA’s krig i irak har ju fö redan fyllt hela Södertälje med illa anpassade främlingar och när Usrael spränger sönder Iran så lär vi väl måsta fylla någon annan svensk stad.

  Äh…tjafsa om sånt här med en landsman..
  jag vill inte investera mer energi i den frågan.
  Lycka till i valet. Sätt Sveriges intressen framför USA och Israel så har ni min röst.

 11. Jacob I skriver:

  Sluta upp att tala om palestinier. De finns inte, lika lite som någon arabisk palestinastat någonsin har existerat.
  Den areal som idag utgör den moderna staten Israel var vid 1800-talets mitt till större delen obebodd. Jerusalem var vid den tiden den folkrikaste punkten och där var judarna redan då i majoritet.
  De europeiska judar som köpte mark av turkiska ockupanter bidrog med hårt arbete att göra denna, av allsköns ockupanter förfallna, vildmark beboelig. Därefter invandrade araber (muslimer). De har m.a.o. inte vistats längre i området än de europeiska judarna.
  Vad beträffar de omtvistade ockuparade områdena, Gaza och Judéen-Samara (Västbanken), är det helt i sin riktighet att benämnda dessa som ockuperade,
  av araber.
  Ockupationen inleddes 1949, året efter första arabiska anfallskriget, av Egypten (Gaza) respektive Jordanien (Judéen-Samara) som helt enligt gängse ockupationsbetéende lät de egna medborgarna flytta in i respektive områden. De är dessa som idag kallar sig ”palestinier”. Dessa borde givetvis återbördas till sina respektive hemländer, Egypten resp. Jordanien.
  Den fiktiva staten Palestina såg dagens ljus först 1967 efter arabstaternas nederlag i sexdagarskriget.
  Att därav tala om palestinier och Palestina är ingenting annat än ren historielöshet.
  Sanningen är att den judiska staten Israel varit utsatt för en ockupation i 2000 år av såväl romare, araber, korsfarare, turkar och britter. Ett folk (judar) som efter så lång tid lyckas återta sitt land är värda all beundran.
  Israels nuvarande gränser kan dock först legitimeras den dag de ockuperade områdena, Gaza och Judéen-Samara (Västbanken), införlivats (efter att de s.k. ”palestinierna” där repatrierats) och landets huvudstad blir Jerusalem, och inte som nu Tel Aviv.
  Vill slutligen tacka dig, Ted, för dina insatser i SD, som ju äntligen tagit ställning i konflikten och blivit mer pro-israeliskt, vilket jag som svensk nationalist ser som helt naturlig. Sionism = nationalism.
  Vi svenskar vill ju rädda vårat land, och därav faller det på sin plats att solidarisera sig med andra folk som vill rädda sina länder. Det är ju dessutom ett faktum att samma muslimer som vill förinta staten Israel nu breder ut sig också i vårat land.
  Att motsätta sig staten Israels rätt till existens är för mig liktydigt med antisemitism och ett samtycke till det mångkulturella experiment vårat land utsätts för.
  Hela mellanösternkonflikten har ju bara som mål att inslamisera hela området. Ett talande bevis kan fås genom en titt på kartan där ju Israel utgör en oreal motsvarande ungefär Småland och Blekinge, vilket kan ställas mot de till ytan kolossala arabstater som finns runtomkring.

 12. Arvid Bengtsson skriver:

  Den störtflod av israelhat och antisemitism som nu öppnat sig över Sverige är vämjelig. Ship to Gaza var från början till slut en turkisk provokation mot Israel. Självklart har Israel rätt att försvara sig. Det som verkligen borde oroa oss är inte några döda extremister i Medelhavet utan reaktionerna i Sverige: Stora demonstrationer i 15 städer. Islamisterna flyttar fram positionerna och visar vem som bestämmer. Och det är väl därför hatet mot Israel är stort: Till skillnad mot oss slår de tillbaka och låter sig inte passivt ledas till slaktbänken.

 13. Micke skriver:

  @Uffe: Det finns något uppfriskande i din idé även om erfarenheterna från Libanon talar emot det. Fan vet om det inte hade varit möjligt om inte EU hade slarvat bort sitt förtroende hos israelerna så enormt.

 14. Hrafn skriver:

  ”Svaret är att tillåta kuststater att stoppa fartyg utanför deras territorialvatten i samband med brotten som antingen har begått eller som man misstänker kommer att utföras inom deras territorialvatten”.
  Men fartygen skulle inte gå in i Israeliskt territorialvatten!!
  ”Sluta upp att tala om palestinier. De finns inte.” Och Israel existerade inte före 1948. (Naturligtvis var landet helt tomt när de europeiska judarna flyttade in, Ähum…) Så israelerna existerar inte heller….
  Då är väl allt frid och fröjd. Landet är tomt och inga som slåss. Tack Jacob!
  Vad skönt Jakob!

 15. Hrafn skriver:

  News!

  All wheelchairs from the flotilla will be shipped to Florida. We don’t want to give disabled Hamas militants a tactical advantage.
  Israel has seized toys from the flotilla which could have provided emotional support to Hamas
  Israel is glad to report that the soldier who stubbed his toe while boarding the ship has made a full recovery
  We are in the process of reclassifying ”International Waters” as ”Occupied Tuna Territory”
  Dear Turkey, thanks for the supplies, next time send more kebaps
  Greetings from Israel!

 16. Uffe skriver:

  Micke, problemet är att övertyga Israel om att det skulle funka. Gazaborna tror jag är mer positiva. Men visst det kan bli en långvarig operation, men det
  är något som hela världen tjänar på.

 17. Dannie skriver:

  Ojdå, har Israel rätt enligt svensk professor Göran Lysén:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/israel-kan-havda-krigstillstand_4808411.svd

  Titta här (till alla judehatare fasa), Israels hjälte Netanyahu talar…

  Någon ursäkt från svenska antiisraeliska internetlynchmobbdrevet uteblir i sedvanlig ordning, kanske packet har lyckats fördriva ytterligare någon judisk familj från sverige i den etniska rensningen som just nu pågår för att få sverige judenrein.

 18. Thore Hult skriver:

  Jag svarar Lars Jonsson
  Jag tycker du skall ta dig tid att läsa mer om historien i mellanöstern. Vad är islam?
  Jag är ateist.
  Jag har studerat Bibeln, Koranen, Mein Kampf, Och läst Richard Dawkins böcker. Och dessutom läst om Israels historia. Även Jesus (om han nu fanns) var jude.
  Judarna har förföljts under tusentals år, det borde Du veta i första hand. Läs vad som står i Koranen, så kanske du börjar förstå, det råder ett religionskrig NU i världen. Och Hitler ar nere i mellenöstern och träffade Imamen och Stor-muftin och frågade Imamen vad han skulle göra med Judarna och svaret vet du, Döda alla fick han till svar och det var före kriget. Jag har bilder på mötet. De kristna Kardinalerna i Europa står med sin Hitlerhälsning på gamla bilder jag har.
  Israel transporterar i varor till gaza varje dag, Och inte många Stater vill hjälpa Israel med detta. Vad som gäller i världen och i Sverige nu är att Nazismen-Islam är på frammars. Vänstern har bytt sida och fraterniserar förtroligt med Hizbolla och Hamas, lika så Sossarna. Komunisterna är inte vad de har varit. För länge sedan så stred kommunisterna på Sovjets sida mot Nazityskland, nu är man på motsatta sidan och Orlhy är mycket dåligt påläst.
  Kunskapen om Islam i regeringen fattas enormt, för ingen har läst Koranen.
  Kunskap är viktigt innan man utalar sig.
  Israel har funnit i tusentals år med ett arabiskt avbrott som nästan utplånade Israel. Men Israel kom tillbaka 1947.
  Och det är klart att när Judarna nu fick tillbaka sin Stat efter kriget så ville säkert många judar bosätta sig där. Men fortfarande så finns huvuddelen utanför Israel i olika stater över hela världen. Tänk på att det är Israel som levererar EL, vatten och förnödenheter till Gaza, så Hjälp Israel med det så får Gaz också hjälp. Även palestinier får vård på Israeliska sjukhus.
  Här i Sverige som numera har blivit Islam-nazistisk-kommunistisk på samma sätt som under 2 världskriget, har Invandring orsakat jätteproblem. 28% av den svenska ungdomen går arbetslösa. Svenska fängelser är fulla av Invandrare. 14 unga flickor är mördade i Sverige detta år men det skriker man inte så mycket åt, men 9 dödade terrorrister i Medelhavet är man bekymrade för.
  Världen är tokig,
  Det finns andra sanninger Lars, observera det.
  Hälsningar Thore

 19. profanum_vulgus skriver:

  ”Frågan är väl snarare vad i helvete ett nationalistiskt parti gör ihop med en zionist. Zionisterna anser att ett främmande folk har rätt att ockupera ett annat folks land och sedan utrota det hemmavarande folket genom invandring från världens alla hörn.”

  Det fick visst inte komma med. SD vill kanske inte ha en öppen debatt? Ert ständiga gråtande över att inte få delta som andra partier är bara krokodiltårar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s