”Palestinier” hurrar över Vilks-anfallet

På Facebook finns det såklart en hel del araber (”palestinier” som de ibland kallas) som hurrar över anfallet mot Vilks häromdagen.

En av dessa är t.ex. Aziz Almaani, och på hans vägg får han stöd av sina muslimska vänner:

”Vi ska göra allt för profeten”, ”bra gjort broder” etc. Men dessa personer är givetvis bara bland de ”fåtal extremister” som media och politiker jämt pratar om?

Detta är jihad. Detta är islamiseringen. Detta kommer vi se mer av. Våldet kommer bli grövre, attackerna kommer bli fler – deras jihad kommer att utvecklas till en allt mer allvarlig form likt den vi ser i andra delar av världen.

Det är dags för en upplysningskampanj om islams brott mot mänskligheten, i stil med ”Om detta må ni berätta…” som gjordes om nazismen.

SDS SDS SDS DN DN SVD SVD SVD

13 reaktioner på ””Palestinier” hurrar över Vilks-anfallet

 1. Kalle skriver:

  Du kan trösta dig med att de aldrig når längre än att lära sig att städa toaletter och vända hamburgare i vårt land..

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Sionist, javisst!

  Du som skrev den kommentaren verkar bo i Nyköping och sitter uppkopplad med Tele2 iaf…

 3. Dannie skriver:

  Såså …inte vara hårda eller elak mot ”ret” nu…

  ..Denne verkar ha arbetat hårt både med språk och formulering. Och efter idogt tänkande och trixande med utmaningarna som det komplexa svenska språket utgör, fakiskt lyckats producera ihop tre ord som bildar, om en kort sådan, korrekt meningsuppbyggd och rättstavad mening.

  Hurra! Svenska skattepengar till SFI ger något slags (sysselsättnings)resultat iaf för vära importerade hogintellektuella pensionsräddare.

 4. Bengt skriver:

  Vill bara tacka för ditt viktiga arbete mot islamifieringen av Sverige. Med dessa problem då 5-10% av befolkningen är muslimer. Siffran ökar med drygt 0.5% av befolkningen per år, varför vi om 20 år kommer att ca ca 20% av befolkningen muslimsk. Sen ökar ökningstakten, så att Sverige ca 2060 har muslimsk majoritet. Det är enkelt att räkna ut, men dessa fakta publiceras ”av någon anledning” aldrig…

 5. Uffe skriver:

  Hejsan Bengt! Det är nog inte så enkelt och räkna ut eftersom du har räknat fel. Vilket säkert är huvudanledningen till att ingen publicerar dina uträkningar.

  Enligt färsk statistik har de olika islamska församlingarna i Sverige 110.000 medlemmar. I Sverige bor per den 31/3 9 354 462 presoner. Det ger med min miniräknare 1,2%

  Vår vän Ted har faktiskt skrivit om det för inte så länge sedan:

  http://tedekeroth.se/2010/03/30/kristna-forsamlingar-minskar-muslimska-okar/

 6. Ted Ekeroth skriver:

  Det var de officiella medlemssiffrorna. Det verkliga antalet muslimer skiljer sig givetvis från medlemsantalet och är således långt högre.

 7. Ted Ekeroth skriver:

  Knappast helvilt, snarare kvalificerat. OM medlemsantalen är de siffrorna är det ju solklart att det verkliga antalet är långt över det.

  Därefter är det uppskattningar, men baserat på invandringen som skett till Sverige är det nog högst troligt att man landar kring 400k-500k.

 8. Uffe skriver:

  Fast om det gäller Svenska kyrkan så är det ju klart fler som är medlemmar än som faktiskt är aktiva kirstna. Kan det tinte vara så i de islamska församlingarna också? Dvs man betalar medlemsavgift för man vill stödja kyrkan även om man inte är så aktiv själv?

  Därmed skulle antalet egentligen kunna vara mindre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s