Film om vad som hände efter Vilks-överfallet

Jihad i Malmö hittade en film om vad som skedde efter överfallet av Lars Vilks.

Som ni hör är det ett evigt skrikande ”allah akbar”. Vidrigt.

Per Gudmundson diskuterar också den växande muslimska rörelsen i Sverige i en krönika i SvD. Han kommenterar också polisen inkompetens och hur oförberedda de var under attacken.

UNT citerar en kvinna:

Under tiden skrek såväl kvinnor som män allt högre och krävde att filmen skulle stoppas, och krävde respekt för Muhammed och islam. ”Visa respekt din jävla gris” skrek en beslöjad kvinna i falsett, en annan som inledningsvis ropat högt att filmen måste stoppas log nöjt när tumultet brutit ut.

En ung kvinna som var mycket upprörd svarade på frågan om varför hon gått till föreläsningen att:
”Uppsala är min stad, jag vill inte att Vilks ska komma hit och visa sånt där. Han ska visa respekt.”

Ack så fel man kan ha. Uppsala är inte hennes stad. Troligen är hennes stad Damaskus eller något annat otrevligt och jag föreslår att de omedelbart åker dit (eller blir utvisade). Det beteende som de uppvisar är typiskt för när islam börjar kräva anpassning av de samhällen de befinner sig i.

DN DN SDS SDS SVD UNT

6 reaktioner på ”Film om vad som hände efter Vilks-överfallet

 1. Hrafn skriver:

  Föreläsningen måste hållas. Det är nödvändigt att visa att det inte är de som skriker högst som bestämmer. Fotografera och registrera alla islamisterna.

 2. Lena skriver:

  Det är ju så här dom vill ha det, politikerna. Moderata muslimer- det finns inget sådant.

  Varför gick dom dit? Inte för att dom var Vilks- fans, utan för att provocera. Hade vi svenskar åkt till en annan kultur och gått på en föreläsning som vi inte uppskattat hade vi hållt tyst, eftersom det är DERAS kultur, DERAS tänkesätt. Andra immigranter beter sig inte så här, t.ex asiater, sydafrikaner, östeuropeer, det här är ännu ett bevis för att islam är problemet.

  Man blir förgrymmad. Vi ska sitta och se på medans det här händer, helst vara tysta och vända blicken någon annan stans. Man må säga vad man vill om Frankrike, men de har förmåga att gå ut på gator och torg och demonstrera, kräva uppmärksamhet från politikerna. Vi svenskar har något att lära där. Vart tog vikingarna vägen?

 3. Gabriel skriver:

  Kan de inte bara klippa passet på idioterna som attackerade yttrandefriheten? Om det är så jävla bra utan yttrandefriheten så kan de väl flytta tillbaka till sandhögen.

 4. Lena skriver:

  Kikade runt med google översätt och hittade en intressant grej (länken är översatt från arabiska så ni lan läsa) http://www.almokhtsar.com/news.php?action=show&id=129461

  Översättningen blir lite stötig men arabiskan är svår att översätta. Man kan läsa om en organiserad kampanj för att stoppa Vilks. De har tydligen samlat in underskrifer i europa, de jobbar hårt med olika saker medans vi dricker vårat kvällste’.

 5. Uffe skriver:

  Tänk jag trodde de som protesterade mot Vilks hade lika stor rätt att göra så som Vilks själv har att hålla sitt anförande. (Utan våldsinslagen såklart)

  Tydligen är det inte så om personerna här på bloggen får bestämma i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s