Vilks attackerad av muslimer – bara ”ett fåtal extremister”?

Uppdatering:
Muslimerna attackerade Vilks efter att han visat en film om homosexuella muslimer enligt uppgifter jag nyss fick. Det är inget som rapporteras om i gammel-media ännu…
Video finns efter texten.
____________

Förvånad är jag knappast. Ingen nyhet direkt att det ofta är muslimer som inte accepterar yttrandefrihet eller demokrati. Så visade det sig även idag då Vilks skulle hålla en föreläsning i Uppsala.

Stoppa islam

Islams försvarare kommer säga att ”det är bara ett fåtal extremister” som gör sådana saker. Man kan bara önska att de hade rätt. Istället ser man sig om, i Sverige, i Europa och i världen och inser att samma problematik finns överallt där islam gjort sitt intåg. På plats efter plats, land efter land, kontinent efter kontinent uppenbarar sig dessa ”fåtal extremister” där de driver sin kamp, sitt ”jihad”, mot de ”otrogna” – dvs alla icke-muslimer. Syftet är enkelt: islam ska dominera, islam ska kontrollera, islam ska härska. De som bli kuvade har 3 val (om man ska kalla dem val):

1) Konvertera
2) Acceptera status som ”dhimmi”, dvs en andra (eller trejde) klassens medborgare, som trakasseras och utsätts för grov diskriminering och som ofta dödats om muslimerna kände för det
3) Dö

Dessa ”fåtal extremister” lever enligt islam. De lever enligt vad muslimerna främsta förebild – Muhammed – lärde och gjorde. Det står skrivet i Koranen och det beskrivs i haditherna/sunna.

Det är denna jihad vi ser i Sverige idag; på Malmös, Landskronas, Göteborgs och många andra platsers gator och torg, genom de kriminella gäng som ofta är muslimer, genom våld för att förtrycka yttrandefrihet som vi bland annat ser idag med Vilks-attacken, genom dhimmi-polisen som nästan uteslutande går de aggressiva muslimerna till mötes då det ställer till med bråk ute på gator och torg, genom att Sverige tillgodoser deras krav på särbehandling av muslimer (lovdagar, matkrav i skolor och fängelser bland annat med mera) och såklart då vi går och röstar; dhimmi-politikerna vet om att de är en stor minoritet i Sverige och utlovar t.ex. moskéer och andra eftergifter till dem för att bli valda (se bara i Rinkeby och moderaterna).

Vi måste stoppa islamiseringen av Sverige.

Video av händelsen

SDS DN SVD UNT

3 reaktioner på ”Vilks attackerad av muslimer – bara ”ett fåtal extremister”?

 1. Stockholmförortsbo skriver:

  Vad många det verkar finnas i Uppsala som sympatiserar med Islam och inte tål kritik. Dessutom går de till fysiskt angrepp på meningsmotståndare. Här krävs det långa hårda straff, företrädesvis utvisning för våldsverkarna. Islam hör inte hemma i Europa, om ni ska praktisera smörjan i någon högre grad så får ni åka till något efterblivet arabland.

  Jag kritiserar vem och vilka dårskaper jag vill hur mycket jag vill, SÄRSKILT ISLAM eftersom det är en så sällsynt korkad företeelse (anhängarna verkar ofta vara på samma låga nivå).

  Sverige behöver en Geert Wilders som vågar säga vilken smörja Islam är. Lars Vilks har blivit en svensk symbol i frågan, men det behövs kritiska politiker också.

 2. Gunnar i Stockholm skriver:

  Den här händelsen var tydligen särskilt känslig för nyhetsprogrammen i Sveriges Television. Varken i Rapports 19:30-sändining eller i Aktuellt klockan 21:00 fick tititarna se vad som egentligen hände i den här kalabaliken. Här syntes bara en massa poliser om vartannat. Inte heller nämndes att det var muslimska aktivister som attackerade Lars Wilks.

  TV4:s ”Nyheterna” var helt annorlunda i rapporteringen. Här visades tydliga bilder av ett antal skäggiga män med arabiskt utseende. Reportern Bengt Magnusson i studion berättade också helt öppet att de här männen misstänks vara ”muslimska aktivister”.

  Visst är det märkligt att fakta förtigs i den ena tv-kanalen men avslöjas klart och tydligt i den andra? Kanske hade redaktionsledningarna på SVT farhågor för att den bistra sanningen och verkligheten om islams väsen skulle skapa eller öka ”islamofobin” och ”främlingsfientligheten” bland tittarna? Det förefaller så.

  Men där tror nog många med mig att de här censurerande journalisterna misstar sig rejält. Dessutom tycks de underskatta svenska folket förmåga att själva dra slutsatser av att de här tv-kanalerna kan skildra en och samma företeelse så totalt olika.

  Inte heller lär sådan censur gynna vare sig sanningen eller de här muslimska aktivisterna. Det hade varit bättre att reportrarna hade ställt kritiska frågor till dem efteråt och frågat vad som får dem till våldshandlingar mot en svesnsk medborgare. Då hade nyhetsinslaget kunnat bli riktigt intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s