Invandrarkravaller i Bryssel och hot om inbördeskrig

Jag läser på Islam in Europe att det återigen pågår kravaller i Bryssel där ”ungdomar” kastar brandbomber, stenar och rent allmänt löper amok. Detta efter att poliser jagat två tungt kriminell personer där de sköt och dödade en av dem. Enligt uppgifter har polischefens bil blivit attackerad och polisen har behövt kalla in extra resurser för att stävja våldet.

I samband med kravallerna, där flera bilar brändes, attackerades också en synagoga. Inte nog med att brandattacker och kravaller i förorterna uteslutande handlar om invandrargrupper är det tveklöst så att attacker på synagogor nästan alltid är förknippade med muslimer. Så lär det vara även i detta fall, speciellt med tanke på att samtliga tre områden där kravaller skett, Sint-Gillis, Anderlecht och Sint-Jans-Molenbeek, är mycket invandrartäta områden där stora delar är, that’s right, muslimer.

Oj vilket överraskning att kravallerna börjar där. Det måste vara ren slump. Så här uttrycker sig Annemie Turtelboom, inrikesminister:

Det är ett socialt problem, där ungdomar föredrar ett kriminell samhälle och där brottslingar är deras hjältar. De står upp för dem, och startar kravaller när polisen griper en av ‘hjältarna’.

Precis så. Grovt kriminella anses vara hjältar och förebilder i deras värld. De försvarar dem i stället för att försöka stoppa dem. Mångkultur i ett nötskal – hellre att man ställer sig på en kriminell persons sida så länge han kommer från samma bakgrund som dem än att man sällar sig till det europeiska samhället.

Och mycket riktigt är det vad dessa människor också hotar med:

Igår var det någon från vårt närområde, i dag det är min kompis, i morgon är det kanske min tur. Polisen inledde ett krig genom att döda en av oss. De drar sina vapen och börja skjuta för ingenting. Nu finns det inga vapen här, imorgon kan alla här i trakten ha en Kalashnikov. Och vad händer då?

Dessa varningar bör man notera. För det är precis det som kommer ske. Denna utveckling ser vi redan i Köpenhamn, där muslimska invandrargäng till stora dela kontrollerar hela stadsdelar och har beväpnat folk som kontrollerar in- och utfart i området.

Ett par citat från nedanstående klipp som handlar om Bryssel och laglösheten där:

Journalist: Varför skulle han [borgmästaren] uppvisa en sådan attityd [att han struntar i polisen och har lämnat dem i sticket]?
Anonym polis:  Jag tror det är för att de utgör en stor väljarbas för honom…
Journalist:  Finns det laglösa områden i Bryssel?
Anonym polis: Ja, det kan du nog kalla dem. Det gäller vissa gator och kommuner i Bryssel. Ännu har det inte blivit ett omfattande problem men om vi inte agerar snabbt kommer vi tappa kontrollen snabbt. Och då kommer många fler laglösa områden att uppstå.
Anonym polis:  Alla de personerna inser det väldigt väl. Detta kommer bara eskalera.

På den vägen är det, även här i Sverige… Se hela inslaget nedan, och få en försmak av vad som väntar hela Europa…

En reaktion på ”Invandrarkravaller i Bryssel och hot om inbördeskrig

  1. garmsir skriver:

    Enligt en vaen till mig inom polisen sa har containrar med vapen smugglats in. Annu sa lange anvands inte Kalashnikovs och RPG’er men blir laget i Sverige varre sa kommer de nog snart fram och det ar det kort for svenskarna, for tyvarr har vi inget att forsvara oss med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s