Extremvänstern ogillar demokrati – Spykenmötet avbröts av gymnasiechef

Idag samlades fyra sverigedemokraterna vid Spykens bokbord. Fascistvänstern var på plats tidigt och gjorde det de brukar göra; saboterar, stör, hotar och slåss.

Ordföranden för Ung Vänster i Lund var på plats också och även hon visade på demokratiförakt. Hon var faktiskt den första personen som tog till fysiska metoder för att störa mötet. Kort efter vi lagt upp material på bordet i det lilla rummet utanför matsalen stormade ett antal fascister in och försökte förstöra eller ta allt som fann. I samband med detta utdelades en del sparkar och slag från den ansamlade extremvänstern. Detta har polisanmälts.

Därefter försökte de blockera bordet vi stod vid och gjorde vad de kunde för att stoppa diskussioner mellan intresserade. Det fanns en del där som var sugna på att veta mer och ett par intressanta debatter och meningsutbyten uppstod, dock med återkommande utfall från fascistvänstern på plats.

Efter ca 1 timme på plats kom Karin Stavne, gymnasiechef, och sa att hon avbryter mötet. Anledningarna varierade lite men det kunde tydligt utläsas att hon hade inget som helst intresse av att låta oss föra ut vårt budskap, trots att ett sådant möte var aviserat sedan länge.

Därmed lät hon vänstern sätta dagordningen om vem som får yttra sig.

På väg från skolan uttalades hot från en tjej, som även var närvarande på mötet, om att vi skulle bli påkörda av en bil. Även detta är med i polisanmälan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s