Carl Bildt, turkarna och Erdogan: ”arbeta för Turkiet och islamismen”

Carl Bildt besökte han igår det Turkiska Ungdomsförbundet i Stockholm. Detta med anledning av riksdagsbeslutet att erkänna folkmordet mot armenier som begickts av Turkiets föregångar. Bildt har i starka ordalag beklagat sig över detta då det kan leda till ”spänningar” mellan olika grupper i samhället.

Några liknande initiativ kunde man endast drömma om i samband med attackerna mot den pro-israeliska manifestationen i jan 2009, under Davis Cup i Malmö, eller när Bildt gjorde vad han kunde för att skärpa EU:s uttalanden om Jerusalem under ordförandeskapet. Inte heller kunde man skönja den sortens initiativ då Aftonbladets tryckte ut organlögnerna, eller under Hamaskriget mot Israel eller i samband med Bildts stöd till Goldstonerapporten (som påstår en massa saker) och inte heller då Reepalu valde att skuldbelägga judarna för antisemitismen i Malmö istället för att rätteligen peka på muslimerna som står bakom judehatet.

Det islamistiska turkiska regeringspartiet har i hemlighet haft en konferens för över 1.500
turkiska politiker. Det anmärkningsvärda är att deltagarna är politiker i ett tjugotal europeiska länder, inte i Turkiet […]

Premiärminister Erdogans budskap var solklart:
”Bli medborgare i era nya länder, bli politiskt aktiva, arbeta för Turkiet och islamismen, men bli inte integrerade….”

Läs mer på Tundra Tabloids

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s