Sahlin förnekar att muslimer ligger bakom hatbrotten mot judar

Sahlin blir ”upprörd” i SVTs Agenda när Hägglund, mycket försiktigt, insinuerar att det är muslimer som står för antisemitismen vilket visar med all tydlighet att inte bara Reepalu utan också Sahlin mörkar det faktum att hatbrotten mot judar begås i huvudsak av muslimer.

Jag vet att de som blivit utsatta i Malmö i princip aldrig blir utsatt av svenska nynazister – det är alltid muslimer och det är ett välkänt faktum bland den judiska gruppen i Sverige. Problemet är att de judiska församlingarna är oerhört politiskt korrekta och fega vilket gör att de sällan eller aldrig vågar säga det öppet och rakt ut.

Efter de muslimska attackerna på Stortorget förra året och Davis Cup-kravallerna har dock allt fler judar börjat inse att det hjälper inte att vara tyst och det hjälper inte att rösta på något av riksdagspartierna – de kommer bara förvärra saken.

Istället kan man se efter vad olika sverigedemokrater säger och gör. Här t.ex. är ett pressmeddelande från Jimmie Åkesson:

– Jag vill tacka Göran Hägglund för att han, om än i förtäckta ordalag, hade modet att beröra ett känsligt men mycket viktigt ämne. Det faktum att Mona Sahlin totalt förnekar att antisemitismen skulle vara mer utbredd bland muslimer än bland några andra grupper visar bara att hon inte har lyssnat på vad den judiska församlingen i Malmö har att säga. Det visar också att hon är dåligt påläst i ämnet och att hon inte tagit del av några av de rapporter som skrivits i ämnet av bland andra Svenska kommittén mot antisemitism, BRÅ och Forum för levande historia.  Sahlin kan heller inte ha lyssnat på sin partikamrat Nalin Pekgul som i tidningen Judisk krönika redan år 2004 redogjorde för egna upplevelser av antisemitism bland svenska muslimer. En antisemitism som Pekgul menade hade sin upprinnelse i det hatbudskap som predikas i många svenska moskéer.

– Bevisen för att den nya antisemitismen såväl som den växande svenskfientligheten är intimt kopplade till den muslimska invandringen är överväldigande. När Mona Sahlin försöker blunda för detta i syfte att försöka rädda vad som räddas kan av den redan skamfilade bilden av det harmoniska och konfliktfria mångkulturella samhället, så bidrar hon till att förvärra situationen. Inget problem kan lösas om man inte först erkänner dess existens och analyserar dess bakgrund, säger Jimmie Åkesson.

5 reaktioner på ”Sahlin förnekar att muslimer ligger bakom hatbrotten mot judar

 1. Uffe skriver:

  Hon gör egentligen samma sak som Reeplau;, passar sig för att stöta sig med en mycket stor väljargrupp under ett valår.

  Jag skulle vilja passa bollen till judiska församlingen. Så länge de inte är tydliga med vilka som orsakar otrygghet för dem så kommer politikerna att tiga still.

 2. Ted Ekeroth skriver:

  För en gångs skulle håller jag med dig vilket jag också påpekat tidigare i olika blogginlägg här.

  Judiska församlingen är och förblir fega och ryggradslösa vilket är en stor del av problemet.

  Dock tvekar jag på att s skulle acceptera och erkänna att det är muslimernas görande oavsett om JF hade sagt det i klartext.

 3. Uffe skriver:

  Jag använder inte riktigt samma ord som du, men tydlighet tror jag skulle hjälpa dem i detta läget.

  S är kanske inte de första som tar tag i problemet och MP och V gör det sannolikt aldrig. Men det skall bli spännande och se om en ny tid av öppenhet i dessa frågor är på gång och jag tänker då närmast på gårdagens Aktuellt i SVT.

 4. Håkan skriver:

  Ja, det är helt rätt med sossarnas blundande. De vill inte riskera stöta sig med en så stor väljargrupp ej heller muslimska rådet. Makten är viktigare än sanningen. Sossarnas arrogans som växte under Palme har bara blivit värre och värre.

 5. Ole skriver:

  Mona Sahlin kanske Sveriges statsminister år 2010!!! Personifierar verkligen
  dumhet och låg IQ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s