SVT: Moderaterna köper röster i Rinkeby

Muslimer vill ha en stor moské i centrala Rinkeby och har därför valt att infiltrera moderaterna. Det rapporterar SVT som säger att moderaterna är det parti som ”visat mest intresse för kraven av en centralt placerad moské” och att det nyss uppdagade medlemsfusket inom moderaterna visar att var fjärde ny medlem kommer från Rinkeby. Anledningen: de har lovats en ny moské.

Aktuellts reporter säger också att muslimernas ”enda syfte” har varit att ”stödja ett moskébygge” men att de ”inte visste om” att de gått med i ett politiskt parti. Ett par sekunder senare i inslaget säger dock en invandrare uttryckligen att de skulle få förmåner om de gick med i moderaterna.

För bara några dagar sedan skrev jag om muslimernas infiltration av brittiska Labour vilket påminner väldigt mycket om detta fall, även om det i Labour var grövre. Men principen är densamma – islamiseringen är densamma överallt.

Vad som är viktigt att poängtera är de politiker inom moderaterna uppvisar ett beteende som är avskyvärt där deras politiska karriär går före allt annat. De är inte politiker för att de vill skapa ett bättre Sverige eller för att de jobbar för folket, de är där för att tjäna pengar och gör vad som helst för att fortsätta att glida på skattepengar, även om det innebär att avancera den pågående islamiseringen.

Det är en stor skillnad som jag ser mellan Sverigedemokraterna och övriga partier – vi gör det av ideologiska skäl, för att rädda Sverige och för att tjäna det svenska folket. De gör det för pengar och girighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s