Hycklaren Ohly

Nu läser man att Lars Ohly sätter sitt andra barn i en friskola, trots hans rabiata motstånd mot just friskolor. Expressen skriver:

Först dottern – nu sonen. Expressen kan i dag avslöja att Lars Ohlys son går i privatskola. Detta trots att Vänsterledaren vill förbjuda friskolor. […]

Om Lars Ohly fick bestämma hade Nackademin inte funnits. Vänsterpartiet vill nämligen förbjuda vinstdrivande skolor.
– Har ni hört så galet det är? I dag betalar vi in skattepengar för verksamheter som drivs i bolagsform, sa Vänsterledaren i sitt sommartal i Gnesta förra året.

”Sämre lärare”

När man läser vad Lars Ohly har skrivit om privatskolor kan det tyckas konstigt att han låter sin egen son gå i en friskola.
”Privata skolor har färre och sämre utbildade lärare förutom att de ofta saknar en mängd andra funktioner som är viktiga för att eleverna ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Det är många föräldrar med mig som oroas över den kaosskola som håller på att skapas”, skrev Vänster- ledaren Lars Ohly i Dagens Nyheter i slutet av 2007.

Som jag skrev i förra inlägget är han, liksom moderaterna, karriärspolitiker som inte har några skrupler eller principer värda namnet. De säger saker som de tror de kan få röster på men gör något annat privat. Det är denna politiska ”elit” som vi utmanar 19 september!

2 reaktioner på ”Hycklaren Ohly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s