Sossarna vill diskriminera svenskar mer och ge pengar till invandrare

läser man om ännu ett stycke socialdemokratisk tankegods. Carin Jämtin förklarar att socialdemokraterna vill ge mer pengar till invandrare. Nej, inte ens till alla svenskar (”alla ska med”) utan just specifikt invandrare:

För att nå målet vill Socialdemokraterna höja det socioekonomiska tillägget, vilket bland annat utgår till elever med utländsk bakgrund.

Det är tydligt att man ska spendera ytterligare många miljoner på meningslösa ”integrationsprojekt” vilket i praktiken innebär att våra skattepengar ska slösas bort och försvinna:

Pengarna – totalt 25 miljoner kronor – ska till exempel kunna användas för att anställa en extra speciallärare i svenska.

Men samtidigt har de gamla inom äldreomsorgen i Timrå fått sitt kaffe indraget av ”besparingsskäl”. Mattias Karlsson kommenterade en annan rolig händelse såhär:

I Malmö ansåg sig kommunen förra året bara ha råd att ge de gamla en halv jultallrik på julafton. När det t ex handlade om att sponsra kommunistforumet, ESF, som slutade i kravaller och överfall så fanns det dock helt plötsligt pengar. 4 miljoner närmare bestämt…

Sätt det mot följande förslag från socialdemokraterna:

Många nyanlända entreprenörer har svårt att få vanliga banklån och Socialdemokraterna vill att kommunen ska gå i borgen för lån upp till 100.000 kronor.

Kommunen i detta fall råkar vara Stockholm, men det är principen av att hela tiden ösa ut pengar på invandrare och samtidigt skära ner på allt som har med svensk välfärd och våra äldre att göra.

Sverige – gör rätt val 19 september och sätt stopp för vansinnet!

En reaktion på ”Sossarna vill diskriminera svenskar mer och ge pengar till invandrare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s