Muslimer jobbar på islamiseringen i Rinkeby

Fröken Sverige tipsar om hur muslimer avancerar islamiseringen av invandrartäta Rinkeby (TV4). Det går alltså till som vanligt: där de blir tillräckligt många är också där man genast börjar utöva fysisk kontroll över områdena, precis som vi ser i Rosengård och andra platser i Sverige, i Köpenhamn samt många andra platser i Europa och världen.

Utvecklingen i Sverige kommer inte skilja sig från den i Libanon, Kosovo, England eller Frankrike. Problemet är internationellt och ökande.

Söndagens ”Kalla fakta” i TV4 handlar om Rinkeby i nordvästra Stockholm. Där har kvinnor och unga tjejer under en längre tid utsatts för trakasserier av en grupp religiösa extremister som många menar fått allt för stort inflytande i stadsdelen.

Bland annat trakasseras kvinnor för hur de klär sig och var de rör sig i Rinkeby – och extremisterna försöker också hindra unga tjejer från att besöka fester i området.

Polisen bekräftar

De kommer till fotbollsmatcher där tjejer står i publiken och försöker få dem att gå därifrån. De kommer fram till tunnelbanan och säger att en god muslim inte har jeans på sig. Och när det är fest i området dyker äldre och yngre extremreligiösa män upp och försöker hindra tjejer på väg till festen att gå in.

Kalla fakta har pratat med polis och lokalpolitiker och tjänsteman, samt ett tjugotal Rinkebybor som alla bekräftar problemen med religiös extremism i Rinkeby.

Det är alltså muslimer som påbörjar övertagandet. Varför är det alltid, på alla platser, just muslimer som väljer att distanisiera sig från samhället och tvingar sin omgivning till underkastelse?

Svaret finns i Koranen, haditherna, sunna och sharia samt deras förebild Muhammed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s