Islamister inflitrerar Labour

FOMI uppmärksammar att islamister infiltrerar Labour i England. Det är ganska mycket i enlighet med vad denna man säger och ingen direkt nyhet men icke desto mindre relevant att påpeka.

Islamic radicals infiltrate the Labour  Party

En arbetsmarknadsministern säger att hans parti har infiltrerats av en fundamentalistisk muslimsk grupp som vill skapa en ”islamisk social och politisk ordning” i Storbritannien.

Den islamiska Forum of Europe (IFE) – som tror på jihad och sharia, och vill förvandla Storbritannien och Europa till en islamistisk stat – har placerats sympatisörer i förtroendeuppdrag och hävdar med rätta att kunna uppnå en ”massiv mobilisering” av väljare.

”De agerar nästan som en entryist organisation, de placerar människor inom de politiska partierna, de rekrytera medlemmar till de politiska partierna och försöker få personer valda så att de kan utöva politisk makt och inflytande, oavsett om det är på lokal nivå eller nationell nivå, sade han.

”De är helt i strid med Labours program, med vårt stöd för sekularismen.”

[…]
IFE-aktivister skröt till hemliga reportrar att de hade redan ”konsoliderade … mycket inflytande och makt ”över Tower Hamlets (London Borough Council) med 1 miljard pund [ca 13 miljarder svenska kr, min anm] i budget. Vi har konstaterat att gruppen och dess allierade fick mer än 10 miljoner pund av skattebetalarnas pengar, till stor del från statliga medel för att ”förhindra våldsam extremism”.

Demokratin utnyttjas av muslimerna i deras strävan efter att dominera de områden de befinner sig i. Detta är inget nytt och vi se samma utveckling på många platser i Europa där de blivit tillräckligt många. Tendenserna ser vi även i Sverige, där Sveriges Muslimska Förbund krävde att svenska lagar ska anpassas till islam. Ett annat exempel är det brev som skickades till Göran Persson från Sveriges Muslimska Råd år 2002, efter att Socialdemokraterna vann. I brevet meddelas det att ”muslimerna kämpat hårt” för den socialdemokratiska segern och att de hoppas att Göran Persson nu ska uppfylla några av muslimernas krav.

Islamiseringen. Så fungerar den alltså.

2 reaktioner på ”Islamister inflitrerar Labour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s