Politiskt Inkorrekt stoppad!

Politiskt Inkorrekt överger nu WordPress.com och kommer att använda egen server. Besök dem på www.politisktinkorrekt.info.

NEWSFLASH: Politiskt Inkorrekt återigen spärrat av WordPress

Fredag morgon hade WordPress.com återigen spärrat den ordinarie bloggen från att publicera nya inlägg. Detta är TREDJE gången. Därmed kommer vi inte återgå den gamla. Sprid gärna informationen till vänner, bekanta, andra bloggar, på forum, facebook, twitter och i kommentarer under tidningsartiklar i så stor utsträckning som möjligt.

Vi håller för närvarande på att färdigställa vår egen dedikerade server, dit vi sedan kommer flytta PI till vår egna domän för att sedan överge WordPress.com för gott. Det ska vara klart under lördagen den 30 januari.

2 reaktioner på ”Politiskt Inkorrekt stoppad!

  1. z999 skriver:

    Det kanske skulle behövas lite mer israel-info? På svenska. En sida som på ett enkelt sätt beskriver sionismens syn på judarnas rätt till Israel. Dom historiska skälen går ju längre tillbaka än andra världskriget.

    Personligen för min egen del så stöder jag Israel eftersom jag anser att Israel ingår i den västerländska kultursfären och jag anser att judar aldrig har varit något problem i Sverige. Man har kunnat diskutera kulturella skillnader och kunnat kompromissa utan några problem och judarna har på ett intelligent sätt kunnat ta till sig västerländska uppfattningar och haft stor förståelse för värat (svenskars alltså) sätt att tänka. Judar har historiskt sett ställt upp för förtryckta minoriteter och det växte väl upp ett visst samförstånd med islam när de tillsammans med muslimerna på medeltiden blev förvisade från Spanien. Men jag tycker att judarna borde följa den historiska utvecklingen och se hur dom själva har utvecklats och hur islam har utvecklats.

  2. Phuong skriver:

    I Östtyskland blev folket också lurade genom deras media. Kollar man på politisktinkorrekt så ser man sanningen om vad som håller på att ske i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s