Inlägg på Newsmill

Idag publicerades ett inlägg på Newsmill (”Pekguls parti är insyltat i islamiseringen”) som ett inlägg i debatten om islam. Jag kommenterar Nalin Pekguls text som publicerades förra veckan och poängterar att jag anser att den politiska ideologin islam är problemet.

Pekgul tar upp det vi i Sverigedemokraterna länge påpekat och varnat för. Samma saker som hon nämner i sin text på Newsmill har varit anledning till att vi blivit anklagade för rasism, nazism och ”främlingsfientlighet”. Men Pekguls parti har hjälpt till att etablera problemet i Sverige och ingen verklig tillnyktring verkar vara på gång.

I sin text menar hon att islam inte är extremt och att det är fundamentalisterna, med hjälp av naiva politiker, som satt agendan och det är därför vi har de problem som vi ser runt om i landet. Den stora massan inom islam avskyr dessa fundamentalister menar hon. Jag menar att den slutsatsen är felaktig och att det bygger på en dåliga kunskaper vad gäller islam och dess texter samt ett förnekande av den status som Muhammed har inom islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s