Danmark: bok för nya skollärare; ”avskaffa julfirande och kristna helger”, Bush-hat, islamvurmande

En ny bok som ska användas för att utbilda nya skollärare i Danmark innehåller en hel del, ska vi säga, kraftigt vänstervriden propaganda. Boken menar att man ska avskaffa all form av jul, påsk och pingsfirande. Allt som har med kristendomen att göra ska bort till förmån för invandrare. Givetvis ska kristna helgdagar bort också (vilket i förlängningen innebär att alla kristna helgdagar åker; föräldrarna som jobbar ska ju ha ledigt samtidigt som sina barn).

Det är ett ”övergrepp” att förbjuda burkan, och man ska acceptera extremister och fanatiker. Boken påpekar att de (extremisterna) ”inte lever på medeltiden” utan även nu på 2000-talet. Vi ska inte ändra dem, de är inte som oss påpekar de. Istället ska vi acceptera dem och leva tillsammans med dem. Eller som de uttrycker det:

‘Et demokrati, som vil forbyde antidemokratiske bevægelser eller antidemokratiske demonstrationer, bliver selv et meningsdiktatur med indbygget sindelagskontrol.’

Stora koncerner bryter mot mänskliga rättigheter fastslås det i boken, liberalismen är dålig för demokratiseringen vad gäller kvinnor (det kan man diskutera, verkar i alla fall för mig som om kvinnor vunnit på det) och givetvis finns det lite Bush-hat med. De menar att man ska ”släppa nationalitetskänslan”, att Pia vill ha ”vita danskar” och givetvis, som pricken över i:et – Israel ska straffas för ”övergrepp”.

Det ska bli intressant att se hur denna bok tas emot nu när nyheten sprids.

3 reaktioner på ”Danmark: bok för nya skollärare; ”avskaffa julfirande och kristna helger”, Bush-hat, islamvurmande

  1. Isak Nygren skriver:

    Jag som tycker att det är illa i Sverige. Vad säger den danska grundlagen om detta?

  2. z999 skriver:

    Suverän blogg Ted. Tragiskt att du inte får mer uppmärksamhet och kommentarer. Men många gör kanske som jag och nöjer sig med att läsa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s