Utrensningen och förtrycket av ”kopter” i Egypten fortsätter

Ättlingarna till de forntida egypterna, som idag kallas kopter, har sedan islams intåg i Egypten lidit svårt, med muslimska repressalier och anfall som vardag. Kopterna härstammar alltså från de forntida egypterna och lever numera förtryckta under islams fana i sitt eget land sedan islam invaderade landet på 600-talet. Det var araberna som började tilltala de dåvarande egypterna som ”kopter”.

Islamiseringen som skedde i Egypten är samma sak som skedde i Libanon och andra platser och om vi i Europa och Väst inte vaknar upp i tid kommer det ske även här. Europa har dock fallit långt, med Kosovo som den första muslimska staten. Men problemen är enorma och utbredda i hela Europa, där Storbritannien, Frankrike och Belgien troligen ligger värst till.

Jag ser nu en artikel i DN där man rapporterar om att sex kopter blivit mördade av ännu okända gärningsmän. Det lär vara, som vanligt, en attack av muslimer för att ytterligare sätta press på en redan utsatt befolkning. Fly eller konvertera till islam är valen. Det brukar gå till på det sättet; terror, våld och hot för att göra området helt muslimskt. Dessvärre är muslimernas ”meritlista” på det område – att islamisera – väldigt bra. Det är få gånger de misslyckats.

Bloggen Israelnyheter rapporterar om att Open Doors har publicerat en lista där de anger var kristna får utstå mest förföljelse. Föga förvånande är 8 av de värsta 10 länderna är muslimska och de andra två är kommunistiska diktaturer. Totalt har 35 av 50 länder muslimska regeringar:

Open Doors USA noted that eight of the 10 worst persecutors have Islam as their dominant religion, while two – North Korea and Laos – are communist countries. Out of 50 countries on the list, 35 have Islamic governments.

Väst måste förstå den  muslimska ideologin och dra slutsatser om vad som skett tidigare och vad som sker idag. Annars är det hopplöst förlorat.

Läs även ”Islamic Christianophobia” (ordet ”islamofob” är missvisande, eftersom islam är farligt och således är det ingen fobi. Kristianofob är dock mer korrekt, då islam dessa dagar inte är farligt)

En reaktion på ”Utrensningen och förtrycket av ”kopter” i Egypten fortsätter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s