Judiska organisationer gör samma fel som på 30-talet

Jag har länge ansett att många judiska organisationer gör samma fel som de gjorde på 30-talet – de förlitar sig på fel personer och lierar sig med fel grupper. De är naiva när de försöker definiera sina allierade, och oftast resulterar de i att de lierar sig på ett eller annat sätt med sin värsta fiende. Så skedde på 30-talet när många judiska företrädare trodde på att samarbete med nazisterna skulle rädda människor (det fanns ju de som vägrade också förstås).

I dag leker många församlingar och organisationer i den judiska världen samma farliga spel, där de frenetiskt – i god PK-anda – förnekar det faktum att islam står för modern antisemitism och att det är den muslimska världen som plockat upp där Göbbels lämnade av – Mein Kampf är storsäljare i arabvärlden, den antisemitiska propagandan utbredd och judar skylls för precis allt som går fel. Till och med gällande tsunamin för något år sedan fanns det vissa teorier om att judarna orsakade.

Atlas Shrugs kommenterar CST – Community Security Trust – vilket är en säkerhetsorganisation som ska jobba för att säkra olika judiska evenemang. En liknande organisation finns i Sverige, och som refereras i det mål som nu ligger hos JO. Det gäller den misslyckade polisinsatsen vid manifestationen för Israel 25 januari i Malmö, där polisen valde att inte fullfölja sina skyldigheter och skydda vår tillståndsgivna manifestation. På plats fanns folk från den svenska motsvarigheten till CST.

Då jag JO-anmält Ulf Sempert och Malmöpolisen ville jag gärna ha ett uttalande från säkerhetsfolket, eftersom de kunde vittna om hur polisen upplöste vår demonstration (istället för den andra aggressiva mobben bestående i huvudsak av araber och muslimer). Men de valde att inte göra ett sådant yttrande och då är vi tillbaka till hur jag började denna bloggpost – de är fega och tror att man tjänar på att ligga lågt, inte säga för mycket och framförallt inte peka ut problemet – islam.

Denna ryggradslösa inställning genomsyrar nästan alla judiska organisationer i Sverige och vad jag förstår de flesta judiska organisationer i världen vilket dessvärre kommer leda till en värre situationen i framtiden. De har inte tagit lärdom av sin historia.

Atlas Shrugs skriver (tipstack Fröken Sverige) om att SIOE – Stop the Islamization of Europe – har skicka ut information om en demonstration mot islamiseringen av Europa till olika judiska organisationer. CST, föga förvånande, har uppmanat folk att inte deltaga i anti-islamska demonstrationer.

CST warns Jews against joining anti-Muslim demo

The Community Security Trust has urged the Jewish community not to lend their support to the group “Stop the Islamisation of Europe”.

Inget nytt med andra ord.

3 reaktioner på ”Judiska organisationer gör samma fel som på 30-talet

  1. z999 skriver:

    Håller med helt till 100%. Till och med när judarna ska försvara sitt eget land så är man överkänslig mot propaganda i omvärlden och försöker komma övverens med rabiata kritiker. Och i övrigt håller jag med dom som ansåg att ett misstag begicks när judarna fick sitt land. Man skulle ha gett hela mellanöstern (inklusive arabvärlden alltså) till judarna så hade det varit en demokrati nu utan en massa flyktingströmmar.

  2. sten skriver:

    Jag har läst igenom vad du skriver, och du har helt rätt. Själv är jag mycket intresserad av historia, läser nästan allt för att få perspektiv på framtiden. Visst var det så att judarna lierade sig med fel personer på 30-talet även en bit in på 40-talet. Allt för sent upptäckte dom sitt misstag. Låt det inte ske igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s