Ny undersökning: 7.2%

Vad jag njuter! De etablerade partierna har säkert ont i magen nu, tillsammans med journalistkåren. De tänker säkert ”oj, vår taktik av att hålla dem utanför debatten fungerade inte, vår taktik att demonisera dem fungerade inte, vår taktik att dolt hålla vänsterextremisterna under armarna hjälpte inte… Vad ska vi göra nu?”

De kommer inte komma på något annat än det gamla vanliga – skrika rasist och nazist lite. Men det kommer ju inte leda nånstans… Folk köper inte den dyngan längre och efter moderaternas fadäs i Vellinge har de knappast fått mer förtroende!

Framåt!

Svd Dn Aftonbladet

17 reaktioner på ”Ny undersökning: 7.2%

 1. gustav skriver:

  Ett stort grattis och tack till dig och andra som engagerar er for Sverige! Ni gor ett fantastiskt jobb!

 2. Bosse skriver:

  Snöbollen har satts i rullning och blir bara större och större den går inte längre att stoppa. Sd får minst 14 % i valet om ett år.

 3. Percy Rosengren skriver:

  Opinionsmätningarna brukar visa lite mer än vad det faktiskt blir i valet sedan, så det är bäst att jobba på för att vinna, men grattis ändå!

 4. Ted Ekeroth skriver:

  Klart vi jobbar på =) Men i SDs fall brukar de visa avsevärt mindre än vad vi får i valet. Inför 2006 låg vi under 2% alltid… oftra runt 1.5… fick 3%… Så har trenden varit ett bra tag.

 5. Tage Sundin skriver:

  Jag vill sälla mig till de övriga gratulanterna genom att säga ett försynt ”grattis” och även framföra min beundran för det civilkurage som du och de andra i SDs ledning visat under lång tid.

 6. patriko76 skriver:

  Härlig läsning!! Kämpa på Ted!

  Undra när de andra partierna börjar komma med sina valfläsk idéer om hur man ska lösa intergrationen. Vänta bara snart börjar de poppa upp med idéer alltför att hindra vår framfart!

  SD 2010!

 7. Erik skriver:

  När inte Kalibers skamliga smygfilmning stoppade sd så kan jag inte se vad som skulle kunna stoppa sd. Ja, möjligen sd själva efter att partiet kommit in i riksdagen om det kommer in någon som kläcker ur sig dumheter (tänker på en del i NyD). Men sd är ett mycket mognare parti.

 8. ladycobra expressen bloggare skriver:

  Hejsan Tage!

  Tack för att du försöker upplysa människor om det de inte vet.

  Jag kan inte förstå att den eller de som talar om Islam skall bli smutskastade som rasister,, det har ju inget med rasism att göra att framställa fakta om dessa hot som förekommer mot Europa och västvärlden. tack och lov är ju inte alla extremister..

  Jag kan inte förstå varför inte folk förstår att det finns fanatiska Islamister som tror att det som står i koranen är en lag som skall följas och att de förbereder det heliga kriget Jihad mot väst… Förstår inte heller att man inte visar i massmedia, foton från demonstration i London med muslimer som har hatplakat och hotar med nästa Holocoust.

  Jag fick ett mail från en väninna som hade fått mail från en Engelsman där det fanns en massa hemska bilder från en hatdemonstration i London.

  Se denna video som är skrämmande… inte konstigt att människor får Islamofobi när man ser denna video och många fler i samma ämne..

  Man ser en kvinna bli stenad på videon,, vilket jag knappt kunde se färdigt på,, så fruktansvärt var det.

  Såg ett utdrag ur koranen med en massa olika verser,, men hittar inte igen den artikeln tyvärr. men det var skrämmande läsning.

  Lyssnade på ett program på Sveriges Radio P1 där man intervjuade en f.d. radikal muslim, bosatt i England, som varnade Sverige och Europa och sa att Sverige exporterar terrorister som sedan kommer tilbaka och ställer krav och får de inte sina krav tillfredställda så kommer det att bli våld och rent krig på gator m.m.

  Han menade att Islamister vill ta över hela världen.. Han hade tydligen insett det hemska i denna extremism och varnade för detta.

  Fegt att inget annat parti vågar ta upp detta till diskussion och vad är det för demokrati i ett land där man smutskastar ett Svenskt parti som man gör…då smutskastar de ju en massa människor som blir fler och fler som sympatiserar med SD… Skrämmande att det visar sig att det nästan inte finns yttrandefrihet i Sverige längre.

  Grattis till framgångarna!

 9. ladycobra expressen bloggare skriver:

  Här är intressanta åsikter och statistik av Dr. Peter Hammond, tycker det stämmer det han skriver.

  Dr. Peter Hammonds intressanta åsikter.

  Dr. Peter Hammond
  FrontPageMagazine.com

  http://www.virtueonline.org/portal/modules/news/article .php?storyid=8845

  Svensk tolkning av vad han skriver:

  Så länge andelen av befolkningen är omkring 1 % muslimer betraktas de som en fredsälskande minoritet som inte hotar någon. De kan till och med skildras som dygdemönster i tidningar och på film och få beröm för sitt färgstarka framträdande. I stort sätt rättar de sig – utåt – efter landets lagar.
  Exempel:
  Kanada 1.9%,
  Kina 1%-2%,
  Finland 1.8%

  Vid runt 2 % – 3 % börjar de differentiera sig från andra etniska minoriteter och bildar missnöjda grupper samt rekryterar från fängelser och bildar gatugäng. De är nu kroniskt förolämpade över nästan allting och begär särskild hänsyn. Offerrollen tränas och odlas intensivt.
  Exempel:
  Danmark 2%,
  Tyskland 3.7%,
  Storbritannien 2.7%,
  Spanien, 4%
  Thailand 4.6%

  Från 5 % utövar de relativt mer inflytande än deras antal berättigar dem till. De pressar på för att införa halal-mat, halal-hyllor i snabbköpen, halal-simhallar, särskilda bönerum etc. och uttalar hot för att bli åtlydda. Bil- och skolbränder börjar så smått, hedersmord är vanligt, och de infiltrerar vänsterpartier – vilka i sin tur ser sin fördel i att importera ännu fler muslimer. Ökningen av antalet muslimer är nu inte längre linjär utan exponentiell. Det samma gäller våldsbrottsligheten. Här en mycket kritisk punkt!
  Exempel:
  Frankrike 8%,
  Filippinerna, 5%
  Sverige 8,7
  Schweiz 4.3%,
  Nederländerna 5.5%,
  Trinidad & Tobago 5.8%

  Vid 10 % kräver de att regeringen ger dem möjlighet att leva efter sharialagarna. Brottsligheten – speciellt mord, rån och våldtäkt – är exploderande, bil- och skolbränder ökar dramatiskt och varje protest mot detta leder till mer hot och huliganism. Egentliga terror-aktioner inträffar allt oftare, och de lyckas införa full censur av medierna. De har nu – genom vänsterpartier – betydande inflytande på samhället och all kritik av utvecklingen straffas hårt.
  Exempel:
  Guyana 10%,
  Indien 13.4%,
  Israel 16%,
  Kenya 10%,
  Ryssland 10-15%

  Efter ca 20 % utbryter spontana utbrott av gatubråk, de bildar väpnade grupper och dödar urskillningslöst. Bränder i kyrkor och synagogor ökar och lokala massakrer börjar. Politiska mord av motståndare är vanligt och anses legitima. Kvinnor är nu permanent insvepta i tyg och utan rättigheter.
  Exempel:
  Etiopien 32,8%

  Vid 40 % kan väntas omfattande massakrer, ständiga terrorattacker och militär krigföring.
  Exempel:
  Bosnien 40%,
  Tchad 53.1%,
  Libanon 59.7%

  Från 60 % kan man räkna med obehindrad förföljelse av icke-troende och andra religioner, sporadisk etnisk rensning (folkmord), och sharialagar används som vapen mot de otrogna. Det införs Jizzya, den skatt som utkrävs av icke-muslimer.
  Exempel:
  Albanien 70%,
  Malaysia 60.4%,
  Qatar 77.5%,
  Sudan 70%

  Vid 80 % tar staten över etnisk rensning och folkmord. Sharialagar är nu införda i nästan alla frågor och alla icke-muslimer är antingen utrotade, fördrivna eller helt underkastade islamiskt godtycke. Korruptionen finns överallt, fattigdomen är universell, allt förfaller och hungersnöd avvärjs bara på grund av biståndshjälp från icke-muslimska länder.
  Exempel:
  Bangladesh 83%,
  Egypten 90%,
  Gaza 98.7%,
  Indonesien 86.1%,
  Iran 98%,
  Irak 97%,
  Jordanien 92%,
  Marocko 98.7%,
  Pakistan 97%,
  Palestina 99%,
  Syrien 90%,
  Tadjikistan 90%,
  Turkiet 99.8%,
  United Arab Emirates 96%

  Vid 100 % härskar ”Dar-al-Islam” – det islamiska ”Fredens Hus”. Det är tänkt att fred ska råda eftersom alla är muslimer. Sedan börjar muslimerna att döda varandra.
  Exempel:
  Afghanistan 100%,
  Saudiarabien 100%,
  Somalia 100%,
  Jemen 99.9%

  Tack Tage för ett jättebra tal som jag lyssnade på

 10. Per skriver:

  Problemet kommer lösa sig självt. Om SD mot förmodan kommer in kommer deras dumhet synas än tydligare och de åker ut nästa val. Ingen skada skedd eftersom ingen ändå kommer att ge dem något inflytande under mandatperioden.

 11. ladycobra expressen bloggare skriver:

  VÅLDTÄKTERNA BARA ÖKAR!
  och vad beror detta på… när 12-13 åringar t.o.m. börjar våldta kvinnor då börjar man undra, dessa pojkar var från Somalia har jag hört..

  Gå in på Goggles och skriv in följande mening och klicka sedan.

  Våldtäktsoffer utsatt för utpressning och hot av massmedia.

  Hade svårt somna på kvällen då jag läste detta och är rädd för att gå hem ensam en kväll.

  Varför tar ingen upp detta ämne? Tänk vilket psykiskt och även fysiskt lidande som kvinnorna får utstå efter dessa brutala våldtäkter som i de flesta fallen våra tacksamma
  flyktingar utsätter dem för.

  Tänk om vi skulle komma till ett annat land som flyktingar och så skulle vi börja bränna bilar, kasta sten på utryckande polis och brandkår, råna…och våra barn skulle
  börja våldta det nya landets kvinnor… undrar om vi fick stanna kvar i det nya landet… Knappast!!

 12. suss skriver:

  Jag är rädd för valfusk vilket utan tvekan förekommer i Sverige… Kommer ni inte in som vågmästare ger jag min högra hand…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s