SD backar?

SVT påstår att Jimmie backar vad gäller muslimernas överrepresentation angående våldtäkt. Det är inte riktigt sant.

BRÅ säger att ”invandrare från muslimska länder” är överrepresenterade, men nu går de i polemik och menar att det inte är muslimer som är överrepresenterade, bara ”män från muslimska länder”. De menar då att man inte vet om de är troende muslimer eller inte, och försöker ge sken av att det Jimmie påstod är en lögn. Men det handlar inte om du ber 5 gånger om dagen eller 3 gånger i veckan. Religion är ingen privatsak som man anammar vid 18 års ålder efter noggranna övervägningar, speciellt inte om man växt upp i de muslimska länderna. Det finns en muslimsk kultur och värderingar (som baserar sig på religionen men också den tidigare arabiska kulturen) och det är dessa som ger upphov till överrepresentatinen i brottsstatistiken.

Religionen/kulturen islam är den drivande kraften av det kvinnohat som ligger bakom överfallsvåldtäkterna, och även hatet mot Väst, vår frihet och kultur.

Dessutom är det så att de muslimska länderna knappast är att definiera som sekulära vilket medför en mycket större andel av troende än vad vi har i t.ex. Sverige.

Det är med andra ord bara billiga knep och hårklyverier från SVT:s sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s