En inverterad värld

Visst, det är svensk media och 7-klövern vi pratar om. Det är PK-försvararna och islam-apologeterna som går man ur huse för att försöka vitmåla en verklighet som är allt annat än rolig. Ordet rasism slängs omkring och paralleller med nazismen dras fram. De har till och med lyckats få till att vi är för koncentrationsläger på något sätt. Bisarra resonemang.

Vad sades i Jimmies debattartikel? Vad är det Kent sa i talarstolen, vad är det vi skriver på anti-islamiseringsfonden? Nyckelord: frihet, mot teokratier, för kvinnors rättigheter. Det vi kämpar för är att inte tvingas återgå till stenålderstänk som så ofta finns representerat inom islam. Hur är läget för kvinnor i Saudiarabien? Har de mycket frihet där borta? Egypten då, hur mår de kristna i Egypten? Inte så bra där heller nä.

Vi jobbar för att undvika att folk skadas, för att undvika att vi helt plötsligt vaknar upp och inser att sharia-lagen var visst införd med allt vad det innebär.  Är det ett otroligt scenario? Det har skett på många platser där islam har expanderat. Titta bara på Afrika. Titta på hur sharia döms i upp till 100 domstolar i England. Det finns ett flertal i Sverige också, och fler lär de bli.

Kent tog Churchill som exempel i helgen, där han poängterade att Churchill fick utstå mycket kritik då han varnade för nazismen. Han var en ”krigshetsare” sades det. Det låter lite som samma sak här; PK-etablissemanget pratar om rasism, men det handlar egentligen bara om vilka åsikter och värderingar man representerar. Är det rasistiskt att anse att nazismen är en ondskefull ideologi?

Det har blivit omvänt; den ideologi som hotar kvinnor, homosexuella, judar – kort sagt icke-muslimer – är de snälla som bara berikar oss. De som varnar för att vi kan få följa samma exempel som Libanon, Egypten eller någon av de många andra platser som islamiserats är ”rasister” och ”nazister”. Mystiskt då att nazister och muslimer gör gemensam sak i mångt och mycket.


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674029.svd

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674445.svd

http://blogg.svd.se/redaktionschefsbloggen?id=16199

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674869.svd

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674875.svd

http://www.dn.se/nyheter/politik/aftonbladet-tar-debatt-med-sd-1.977561

http://www.dn.se/nyheter/politik/dn-publicerar-inte-rasistiska-debattinlagg-1.977657

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/19/mariam-om-ab

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/reinfeldt-karnan-i-partiets-ide-1.977669

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sd-akesson-debattartikel-aftonbladet-jk-1.977640

http://sydsvenskan.se/sverige/article559150/SD-text-kan-vara-hets-mot-folkgrupp.html

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3674223.svd

http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sveriges-unga-muslimer-det-har-blivit-ok-att-kritisera-muslimer-1.977840

2 reaktioner på ”En inverterad värld

  1. leif skriver:

    ”…den ideologi som hotar kvinnor, homosexuella…”
    Och det gör inte SD?
    Kasta inte sten i glashus.

  2. emmis skriver:

    På vilket sätt hotar SD kvinnor Leif? Antar att du inte har ett bra svar på det? Är det för kvinnors bästa som de ska bära slöja och inte visa hud, du kanske borde emigrera till Kabul. När svenskarna blir minoritet (med den pågående politiken) så kommer ALLA rättigheter som vi kvinnor har att ifrågasättas och gå förlorade. Hur kan jag veta detta? Se på vilket land som helst där muslimer utgör majoritet, demokrati och mänskliga rättigheter existerar inte. Ang. Homosexuella. En del Sverigedemokraterna är emot att tillåta samkönade äktenskap, stämmer. Men vad gör muslimerna? De stenar ihjäl homosexuella! Vem tycker du är humanast Leif?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s