Anti-islamiseringsfonden

Anti-islamiseringsfonden

Anti-islamiseringsfonden

Nu har vi startat anti-islamiseringsfonden!

Se här.

Bli en del i anti-islamiseringsrörelsen!

Islamiseringen av Sverige – och Europa – är det största hot vi står inför idag. Vår frihet är under ett reellt och allt påtagligare hot från islam och vi ser det som en absolut nödvändighet att föra fram denna fråga som en av de viktigaste i vår tid.

Som en del i kampen mot islam startar vi härmed anti-islamiseringsfonden – ett sätt stötta och vara en del av en allt större folkrörelse mot den totalitära ideologin islam.

Vi har själva bidragit med 1000 kr vardera. Utöver detta har bidrag inkommit med 8500 kr, vilket gör att fonden redan vid startar har över 10 000 kr.

Vem står bakom fonden? Vem tar emot pengarna?
Det är bröderna Ekeroth som har tagit initiativ till fonden. Genom att vara offentliga personer, genom att i flertalet år drivit anti-jihad-frågan och genom att vara aktiva i Sverigedemokraterna, hoppas vi att ni som donerar pengar känner er trygga med att allt som kommer in kommer att användas för att motverka islamiseringen.


5 reaktioner på ”Anti-islamiseringsfonden

 1. Gustav skriver:

  Detta är definitivt något jag skulle kunna tänka mig att stödja. Islamiseringen av västerlandet är ett minst lika stort hos som nazismen och kommunismen var.

  Kan ni inte ta fram lämpliga banners osv (i stil med ”I´m a proud friend of israel”) som folk kan lägga in på sina egna sidor?

  För närvarande skänker jag bort mina Adsense-intäkter till välgörenhet men det är möjligt att jag styr över dem till er fond om ni visar att fonden gör nytta.

 2. Ted Ekeroth skriver:

  Hej Gustav,
  det är på gång! Ta en titt om någon dag, så finns den här!
  mvh Ted

 3. sten skriver:

  Det var på tiden att det startas en motkraft mot islamiseringen av Sverige. Det är ju för fan inte klokt att en sån världsfrånvänd politik har kunnat få fotfäste i Sverige. Islamisterna kräver att vi Svenskar skall anpassa oss till deras seder och bruk. Och hela tiden backar dom politiska partierna för islamisternas krav. Fortsätter det här kommer Sverige och övriga Europeiska länder att hamna på medeltidsnivå.

 4. En mamma skriver:

  Fantastiskt! Inte en dag för tidigt! Är ganska påläst om dessa muslimer och islam och det är skrämmande, jag får ont i magen när jag tänker på att mina barn och deras kommande barn och barnbarn kommer få leva i ett helvete om detta får fortsätta!!! Kommer lägga in en stående överföring till fonden. Tack för att ni kämpar!

 5. Per skriver:

  Skäms inte ni över era värderingar???Försöka smutskasta en världsreligion som är störst och mest växande i hela världen!Man måste kunna argumentera och komma med fakta…kan ni det???Skulle inte tro det!Islam är en bra religion och det är upp till folket att bestäma vilken religion de vill tillhöra.Ni har ingen rätt att lägga er i!Era rasistiska åsikter får ni hålla för er själva!Vi lever i en demokratisk land…!Vad är det ni försöker omvandla den till…???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s