David Icke inbjuden av Anarchos

Anarchos, ett vänsterextremt företag som anordnar evenemang och ger ut böcker, har anordnat ett evenemang med David Icke – författare till grov antisemitiskt material. Efter arbetet skriver följande:

Sök och finn säljer två titlar av författaren David Icke. […] Icke skriver att judarna i det globala nätverket ”illuminaterna” kontrollerar världen […]

På Wikipedia står det följande om Icke:

At the heart of Icke’s research is the view that the world is ruled by a secret group called the ”Global Elite” or ”Illuminati,” which he has linked to The Protocols of the Elders of Zion, an anti-Semitic hoax.

Hans böcker gör det klart att han är spritt språngande…

In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial prison warders as reptilians from the constellation Draco.[26] They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created ”hybrids” who are ”possessed” by the full-blooded reptilians.

2 reaktioner på ”David Icke inbjuden av Anarchos

 1. Uffe skriver:

  Han har klart missförstått det hela, han menar att expresidenten George W. Bush är en reptil, i och för sig både rätt och fel men det är alltså en reptilhjärna och en kluven tunga som Bush är i besittning av och inte fjäll och rörliga ögon. (Det finns dock de som hävdar att han är ”coldblooded”, kanske har de rätt)

  Vore det inte ett skojigt sammanträffande om invånarna i stjärnbilden Draco (namnet är jordiskt och kommer från egyptisk mytologi) faktiskt var reptiler. Stjärnbilden är enorm i storlek så det finns gott om plats för dem.

  För oss ungkarlar innebär det därmed ett visst hopp när det gäller stjärntecknet Jungfrun.

  För att bli lite allvarlig igen, såklart skall förintelseförnekare inte få medialt utrymme, men just denna jeppen är kanske inte det största hotet i den frågan.

 2. Jonas skriver:

  David Icke är som du skriver galen. han är dock ingen antisemit. I boken Robotarnas uppror skriver han om Sion vises protokoll men menar att det inte är några judiska protokoll utan frimurarprotokoll med koppling till illuminati som i sin tur har koppling till skräcködlor och väktare från andra dimensioner. Du kan pusta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s