Muslim: ”Om vi radade upp alla judar och spottade på dem, skulle de drunkna”

MEMRI rapporterar om att Al-Arabiya TV sände en rapport om islam i Sverige den 2 juli 2009. Imamen som sade nedanstående talade på svenska.

Vi muslimer numrerar till en miljard. I varje världsdel finns muslimer. Det finns muslimer överallt i världen. De mest populära namnet i världen är Muhammed. En miljard muslimer. Profeten Muhammed liknade vår nation till en kropp – om en del är skadad, den andra är drabbade. Om du får huvudvärk, kommer din fot värka också.

Trots detta är vårt blod det billigaste i världen. Många av er har inte hört talas om katastrofer, om brott, våldtäkter, rånet, de hem förstörs, om barn dödas inför sina mödrar, om en far som spränger sig med sina barn, eftersom han inte kan bära skammen att hans fru våldtogs framför honom. Sådant förekommer i Palestina, i Kashmir, i Afghanistan, i Tjetjenien och i Irak.

Islams katastrofer är många. Islam är den mest förödmjukade [religionen] i världen. Ingen lyssnar på oss, och ingen bryr sig. Det finns en miljard av oss. Hur många judar finns det? Vet någon? Cirka 15 miljoner. 15 miljoner förödmjukar 1.000 miljoner. Detta är en fars. Om vi skulle linje judarna upp i en rad och spottar på dem, skulle de drunkna. Men eftersom vi inte gör det, och vi fortsätter att vara på det sätt vi är, kallar de oss terrorister.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s