England: Kristet par åtalad efter diskussion med muslim

Eurabia

Eurabia

Jag försöker rapportera om de olika islamiserings-händelser som sker i Europa, då den sortens information aldrig hittar fram till svensk ”mainstream”-media. Det är viktigt att få fram detta, för det som sker i Europa är på inget sätt isolerat från Sverige. Europa har kommit längre i islamiseringsprocessen, men det blir värre här varje dag och för att ge en inblick i det framtida Sverige – och det nuvarande Europa – kommer här ytterligare en händelse som är oacceptabel.

EuropeNews rapporterar att ett kristet par, som äger ett hotell, hamnade i en diskussion med en muslimsk kvinna om religion. Enligt uppgifter, och det är omtvistat exakt vad som sades, ska den muslimska kvinnan på något sätt attackerat/utmanat det kristna parets tro. Under diskussionens gång ska de ha påpekat att Muhammed var en ”krigsherre” och att traditionell muslimsk klädsel för kvinnor var en form av slaveri.

Den muslimska kvinnan gjorde en polisanmälan och det kristna paret blev arresterade och åtalas för att ha sagt ”hotfullt, kränkande eller förolämpande ord” och att det var ”religiously aggravated”. Det återstår att se ifall de blir fällda, då kan de bötas med upp till 55 000 kr. Men helt oavsett om de blir fällda eller ej är det illa nog att polis arresterar folk för att ha sagt sin åsikt om en religion, i ett privat samtal och än värre att de också åtalas för det!

Denna utveckling kommer vi se i Sverige inom inte allt för lång tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s