De så kallade ”apatiska” flyktingbarnen

Det har rapporterats tidigare om de så kallade ”apatiska” flyktingbarnen. Ett mer korrekt ord bör nog vara ”de lögnaktiga illegala invandrarna”. För det är precis vad det handlar om. De kommer till Sverige och har inget giltigt skyddsskäl – trots Sveriges extremt slappa regler – och struntar såklart i att respektera svenska lagar och domstolar. Istället iscensätter de apati hos sina barn, vilket såklart den korkade vänstern, och dessvärre politikerna i allmänhet. köpte med hull och hår.

Jag såg en artikel från 2005, där skriver SvD om lögnen, och det är inte första gången som detta påhitt exponeras. Det har rapporterats att

Elis Envall på Socialstyrelsens socialtjänstavdelning ser ett tydligt samband med första avslaget på familjens asylansökan och barnets “insjuknande”.

Artikeln nämner att man upptäckt detta [att antal ”apatiska flyktingbarn” ökat dramatiskt, min kom] i bl a Flen. Kan det ha något att göra med faktumet att just Flen under en tid har varit försöksort för Migrationsverkets snabbhandläggning av irakiska asylansökningar? Och att många där fått nej?

I Expressen berättar Elisabeth Höglund i november 2008 om samma sak, där hon också tar upp medias propagandamaskin för dessa illegala invandrare:

Själv arbetade jag på den tiden på SVT:s Aktuellt, en redaktion, som drev en närmast kampanjliknande och okritisk journalistik kring de apatiska barnen.

SvD rapporterade om hur ryska organisationer lär ut apati-bluffen:

”Resebyrån” erbjöd detaljerade instruktioner om hur man får barn att framstå som sjuka och apatiska och även angav vilken typ av medicin som var lämplig att ge dem

Det är ingen hemlighet att detta är en lögn och förblir en lögn. När ska man ta och skicka hem de som kommit hit och som ljög sig till ett uppehållstillstånd?

6 reaktioner på ”De så kallade ”apatiska” flyktingbarnen

 1. spectator skriver:

  Ja, hur fasen kan hr Gellas ta upp detta igen. En sjukdom som bara drabbat asylsökande barn i Sverige, som har Europas slappaste invandringspolitik!

 2. Svenska Läkarsällskapet skriver:

  Hej Ted! Vi skulle gärna vilja ha din adress så att vi kan skicka din läkarlegitimation till jul. Dina färdigheter inom psykiatri är helt klart imponerande.
  Mvh

  Dr Tomten
  Svenska Läkarsällskapet

 3. Svenska Källkritiska Föreningen skriver:

  Hej Ted! Vi i Svenska Källkritiska Föreningen är även imponerade av hur du sållar bort all information som inte passar dina åsikter. För det vill vi ge dig ett hedersmedlemsskap i vår förening.

  Väl bekomme!

  Svenska Källkritiska Föreningen

 4. Jay skriver:

  Signaturen ”Svenska Läkarsällskapet o Svenska Källkritiska Föreningen” – du kan väl komma med lite exempel från andra länder där detta förekommer? Du som e så bildad?

 5. oj oj oj oj oj skriver:

  Jay osv, du/ni kan väl motbevisa alla rapporter gällande ”bluffen” om asylsökande fyltingbarn. Oj oj oj vad bildade svenskarna är år 2009. Jag skäms över sånna som ni. Jag ber er läsa på lite innan ni kommer med egna hypoteser. Det är också otroligt roligt att man som ni väljer att lyfta fram det som passar er, vilket främlingsfientliga partier alltid har gjort och alltid kommer göra.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3794807.ab

 6. Nisse Pisse skriver:

  Du är ju för f-n inte sann. Jag har arbetar med bl.a. Exit angående utbildningar av personer med liknande åsikter som du framför här. Det som är den största utmaningen för en person som lämnar dessa sektliknande förhållandena är att de har svårigheter att kunna förstå hur korkade de varit gällande information. Den/de stora konspirationerna som byggs upp inom dessa organisationer eller åsiktgrupper är INTE sanna. Apatiska flyktingbarn är sanna!
  Skrämmande nog för personer som du själv är att möte dig själv och dina föreställningar. Har du mod utmanar du dom, annars kan du ju alltid fortsätta skriva skit som artikeln här ovanför.

  Upplys dig själv, hitta nya intryck om du vågar, och du kommer plötsligt se en värld som är så oerhört mycket vackrare än den svart-vita som verkar prägla dig nu.

  Lycka till på Din resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s