Aftonblaskan igen

Nötterna på Aftonbladet yrar om att det bara var ”frågor som ställdes” och att de bör undersökas. En israelisk företrädare uttryckte det bra när han då frågade varför Israel inte ska undersöka någon av de många andra lögnerna om judarna, t.ex. om det var Mossad som attackerade World Trade Center, eller ifall det är israel/judarna som sprider HIV/AIDS eller ifall Israel orsakade tsunamin etc etc etc.

Erixon skriver ett bra inlägg om detta:

Läsarna på iranska nyhetssiten PressTV tycker att Sverige ska anklaga judarna för mordet på Anna Lindh, Sweden flatly rejects Israeli request for media quiet. Ja, och varför inte om mordet på Olof Palme.

Skulle inte förvåna mig om Aftonbladet snart kommer med sådana “avslöjanden”. Allt är judarnas fel!

Sedan visar det sig att Aftonbladet redan anklagat Israel för att ha mördat Palme:

En läsare sände mig då ett klipp som visar att Aftonbladet redan har anklagat judar för mordet på Sveriges statsminister. Här är faximil av artikeln publicerad 9 februari 2003.

Jag undrar dock hur reaktionen skulle bli om man tryckte något som faktiskt har lite sanningshalt. Vad sägs om att islam är en religion som uppmanar till pedofili och våldtäkt samt att Muhammed var en person som gladeligen begick barnvåldtäkt.

Eller att en stor majoritet av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare och oftast muslimska invandrare.

Att den slavhandel som pågår runt om i världen idag till allra största del drivs av muslimer i Afrika och Mellanöstern.

Jag tvekar ganska mycket på att dessa etablerade sanningar någonsin hade tryckts i Aftonblaskan. ”Pressfrihet” som de kallar det är det ju bara om det är lögner som handlar om judarna…

En reaktion på ”Aftonblaskan igen

Kommentarer inaktiverade.