En röst på Piratpartiet är en röst för invandring

Mattias Karlsson skriver ännu ett utmärkt inlägg på sin blogg, där han tar upp Piratpartiet och dess invandrarvänliga inställning. Om du är Sverigevänliga åsikter och funderar på att rösta på Piratpartiet – läs detta och tänk om!

Lite citat:

Även om Piratpartiet enbart driver frågor som man betecknar som ”medborgarrätt på internet”, så innebär en röst på Piratpartiet inte bara en röst för just dessa frågor utan också en röst för bland annat ökad invandring till Europa, mer maktöverföring från nationalstaterna till EU och ett Turkiskt EU-medlemskap.

och

Toppkandidaten Christian Engström , är en f.d aktiv folkpartistsom inte ser några problem med att rösta för en legalisering av narkotika och prostitution. Vintern 2008 skrev Engström ett inlägg på en kommunistisk blogg, där han sade sig helt hålla med blogginnehavaren om dennes beskrivning av Sverigedemokraterna, som ett förljuget, rasistiskt parti, som överdriver problemen med brottslighet i Sverige.

Piratpartiets andranamn, Amelia Andersdotter, ingår i styrelsen för svenska FN-förbundet, som vill förbjuda Sverigedemokraternaoch andra invandringskritiska organisationer. Andersdotter var fram tills nyligen företrädare för den mångkulturalistiska organisationen ”Alla lika, alla olika”. Hon är också engagerad i vänsterorganisationenAttac, som öppet samarbetar med terrororganisationer som AFA och Revolutionära fronten. Hösten 2007 arrangerade Piratpartiet en manifestation, där man på Andersdotters initativ bjöd in Syndikalistiska Ungdomsförbundet, SUF, som medarrangörer. SUF, som de senaste åren varit drivande bakom våldet och överfallen på Sverigedemokraterna och andra oliktänkande och som av SÄPO klassas som ett hot mot rikets inre säkerhet, förväntades bland annat stå för ljudanläggningen vid Piratpartiets manifestation.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2173435.svd
http://www.dn.se/nyheter/politik/piratpartiet-nu-fjarde-storsta-1.847516
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4940398.ab
http://sydsvenskan.se/malmo/article428548/Piratpartiet-siktar-pa-EU-valet.html
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2756833.svd