”No-go areas” – snart ett område nära dig

Det multi-kulturella experimentet går i precis den riktning som många har varnat för under lång tid, inkl undertecknad. SvD rapporterar om att brandkåren i Malmö stoppa vissa uttryckningar för att ständiga attacker och våldsdåd som befolkningen i invandrartäta Rosengård ständigt utsätter dem för. 

Den obligatoriska bortförklaringen finns såklart med i artikeln:

Samsynen är stor om att flertalet av områdets ungdomar är skötsamma och att faktorer som trångboddhet, usel bostadsstandard och bristfällig sophantering spelar in.

Flertalet ungdomar är skötsamma – hallelujah! Den ”bristfälliga” sophanteringen leder ju självfallet till att man attackerar brandmännen – det säger sig självt ju. Jag menar, hade sophanteringen i t.ex. Limhamn varit ”bristfällig” så är det ju en självklarhet att man bränner ner lite förråd, bilar och attackerar brandkåren när de kommer för att släcka. Det är ju så man gör om det är ”bristfällig” sophantering.

Kravallerna fortsätter ikväll, rapporterar Sydsvenskan. Polisen gör precis som vanligt, ingenting, för de är rädda för att skadas. Vad är det för polis vi har i detta land? Om inte de kan handskas med ligister, våldsverkare och bråkstakar – vem ska då göra det? Såhär låter det:

 

Polisen avvaktade vid Preem-macken på Thomssons väg och lät släpen brinna ner.

– Det är frustrerande att stå här men vi vill inte gå in och riskera vårt manskap, gör vi det så kastar de sten på oss, säger polisens yttre befäl Charlotte Svensson.

 

Vad synd om stackars polisen! Förslag: skicka in kravallpolis med rätt utrustning och ta hand om problemet istället för att så vid sidan av, låta invandrargängen styra över gatan och snyfta i tidningarna. Patetiskt!

En frilansare blev nerslagen när han befanns sig i Rosengård. Han berättar om att han byggt upp en ”god relation” med invandrarbrottslingarna. Sedan blev han nerslagen av dem. Nu säger han att ”Den relationen jag byggt upp med ungdomarna känns helt raserad. Jag kommer aldrig att åka tillbaka till Rosengård”.

Välkommen till verkligheten säger jag.

Vi har alltså ”no-go areas” i Sverige numera, tack för det Riksdagspartiet.

Sverige ligger dock ”efter” i utvecklingen om man ser till andra delar av världen. Så kallade ”no go areas” har funnit många år på andra platser där invandringen varit stor. Nyligen varnade en biskop i England om ”no-go zones” som muslimer skapat runt om i England:

Bishop Nazir-Ali, who was born in Pakistan, gives warning that attempts are being made to give Britain an increasingly Islamic character by introducing the call to prayer and wider use of sharia law, a legal system based on the Koran.