Arabiska antisemitiska slagord och kravaller

Uppdatering 2009-03-08:
Första videon ute. Se nedan. Ungefär samma bilder som ”mainstream media” har, förutom bitarna då araberna sjunger arabiska verser slogans där de talar om dödande och fördrivning av judar.

Uppdatering:

DN skriver att

Ett trettiotal polisbilar omger demonstranterna för att skydda dem.

Skydda dem mot vem? DN måste missat helt att polisinsatsen var riktad INÅT, mot demonstranterna… För att skydda omgivningen från dem.

Uppdatering:
57 sekunder in i detta videoklipp kan man se och höra några av demonstranterna. Många vill givetvis påpeka att AFA är ”vita svenskar” och att det är dessa som genomförde attackerna. Det är många överklass-svenskar i deras led, men man ska inte förringa mängden islamister i deras led. Som man ser och hör på videon är de knappast svenskar…

—————-

Den anti-israeliska massan i Malmö, bestående av kommunister, avgrundsvänstern i allmänhet och muslimer samlade till slut cirka 4000-5000 personer. De tal som framfördes innehöll inget vettigt, såklart. Det vanliga dravlet, de vanliga lögnerna, det närmast maniska utelämnandet av fakta.

Ett par saker är dock intressanta att anmärka på:

När de pro-israeliska demonstrationerna ägde rum var polisens insats riktad UTÅT. Nu, när det är arabisternas tur, är polisens insats riktad INÅT. Inga nyheter direkt, men det är solklart varifrån våldet kommer. Det visar polisen också, vilket såklart är empiriskt förankrat.

Vidare; Hamas försvarades givetvis av alla. Man menade att de valdes i ”demokratiska val” och att de därmed är legitima. De bryr sig alltså inte alls om vad de står för, eller så vet de inte vad de står för (knappast troligt). De menar att det enda relevanta i sammanhanget är att de blev valda i mer eller mindre demokratiska val. Detta är deras huvudargument (så slipper de resonera om Hamas antisemitiska budskap, deras uppmaning om att döda alla judar etc).

I nästa andetag ondgör de sig över det israeliska valet, där Likud och Israel Beteinu gick starkt framåt, och menar att det är oacceptabelt, att ska de bojkottas och en massa annat dravel. Snacka om hyckleri!

Tåget började marschera längs gågatan. Det dröjde inte länge förrän många av de arabiska demonstranterna började skandera diverse arabiska ramsor, där ibland referenser till Khaybar – där Muhammed och muslimerna attackerade, dödade och fördrev judarna. I ramsan – som var en av många – sjunger de om att Khaybar och att Muhammeds arme ska återvända – för att döda judarna.

När de anlände till stadion inledde avgrundsvänstern genast sin attack, med raketer, slangbomber, stenar, flaskor och ägg. De saboterade ett par polisbilar – och polisen tittade på. Som vanligt.

Två olika personer kände igen mig och min bror och blev aggressiva. Båda försökte attackera oss fysiskt, och båda hotade med våld. Bilder och video kommer att läggas ut separat på dessa personer, och polisanmälan kommer göras.

SDS DN SvD