Problemen i Köpenhamn och Malmö – mångkulturens framsida

Har haft lite ont om tid att skriva, men ville uppmärksamma trenden i Köpenhamn och Malmö vad gäller den eftersträvansvärda mångkulturen.

Mångkulturens framsida blir allt tydligare med allt grövre sammandrabbninbar mellan de kriminiella invandrargängen och samhället. Köpenhamn och Malmö har givetvis samma typ av problem. Sydsvenskan rapporterar:

Skolorna på Nørrebro ska ta fram beredskapsplaner för att skydda sig mot ytterligare skottlossningar. Dessutom stängs bibliotek, kulturhus och idrottshall efter mörkrets inbrott.

[…]

Medan kommunpolitiker träter med regeringen blir gamla människor utan mat för att de som kör ut den stoppas av olika ungdomsgäng med invandrarbakgrund

”Elever och lärare stannar i lokalerna och håller sig borta från fönstren. Skolans ledning ser till att vakter finns vid utgångsdörrarna som eventuellt låses automatiskt”, står det i planen enligt tidningen Jyllands-Posten. 

I Malmö då? Jo, det är samma historia där.

Fyra greps och skarpladdade vapen togs i beslag vid en razzia i Rosengård på tisdagskvällen. Tillslaget knyter enligt polisen samman de pågående gängkrigen i Malmö och Köpenhamn.

Som vi redan vet flyr familjer Malmö. Tanken att placera sina barn på en skola i Malmö är inte direkt lockande för föräldrar och anledningen är inte svår att gissa sig fram till.

Frågan är när folk vaknar och inser var skon klämmer…